טל עבר למיטת נוער ../images/Emo2.gif
ככה אני היתי בלילה שראיתי את האפרוח שלי ישן במיטה הענקית הזאת. אבל למה פתחתי הודעה. כי ליהי כלכך התרגשה. מהרגע שחזרתי הביתה וסיפרתי לה שיש בחדר שלהם מיטה חדשה הילדה לא מפסיקה להתרגש. היא כל הערב היתה במיטה שלו, עזרה לטל לעלות לשם, הם שיחקו במיטה, עשו מסיבת פיזמות הסכימו לרדת לאכול ומקלחת מהירה ושוב לשחק יחד במיטה. טל באיזה שהוא שלב נרדם וליהי לא הצליחה לישון כל הלילה. אני הלכתי לישון ב 22:30 והיא עדין היתה ערה
. היא כל הלילה לא הפסיקה להתרגש. איזה פעמיים החצי נכנס לחדר שלהם והוא רואה את ליהי מנסה להעיר את טל בשביל שישחק איתה (טל הוא ילד שאוהב לישון בלתי אפשרי להעיר אותו באמצע הלילה
בחמש בבוקר אין בעיה להעיר אותו
). בשבע בבוקר ליהי התיצבה אצלי בחדר ואמרה שהיא לא הצליחה להרדם ושנעיר את טל כי היא רוצה להיות שוב במיטה שלו. כולי תקווה שהיום ההתרגשות תתדעך וליהי תחזור לישון
. מה שמפתיע אותי שהיתי בטוחה שטל יעשה לי בעיות וכל הזמן ירד מהמיטה ולא אחותו הגדולה
ככה אני היתי בלילה שראיתי את האפרוח שלי ישן במיטה הענקית הזאת. אבל למה פתחתי הודעה. כי ליהי כלכך התרגשה. מהרגע שחזרתי הביתה וסיפרתי לה שיש בחדר שלהם מיטה חדשה הילדה לא מפסיקה להתרגש. היא כל הערב היתה במיטה שלו, עזרה לטל לעלות לשם, הם שיחקו במיטה, עשו מסיבת פיזמות הסכימו לרדת לאכול ומקלחת מהירה ושוב לשחק יחד במיטה. טל באיזה שהוא שלב נרדם וליהי לא הצליחה לישון כל הלילה. אני הלכתי לישון ב 22:30 והיא עדין היתה ערה