טל עבר למיטת נוער

happy

New member
טל עבר למיטת נוער ../images/Emo2.gif

ככה אני היתי בלילה שראיתי את האפרוח שלי ישן במיטה הענקית הזאת. אבל למה פתחתי הודעה. כי ליהי כלכך התרגשה. מהרגע שחזרתי הביתה וסיפרתי לה שיש בחדר שלהם מיטה חדשה הילדה לא מפסיקה להתרגש. היא כל הערב היתה במיטה שלו, עזרה לטל לעלות לשם, הם שיחקו במיטה, עשו מסיבת פיזמות הסכימו לרדת לאכול ומקלחת מהירה ושוב לשחק יחד במיטה. טל באיזה שהוא שלב נרדם וליהי לא הצליחה לישון כל הלילה. אני הלכתי לישון ב 22:30 והיא עדין היתה ערה
. היא כל הלילה לא הפסיקה להתרגש. איזה פעמיים החצי נכנס לחדר שלהם והוא רואה את ליהי מנסה להעיר את טל בשביל שישחק איתה (טל הוא ילד שאוהב לישון בלתי אפשרי להעיר אותו באמצע הלילה
בחמש בבוקר אין בעיה להעיר אותו
). בשבע בבוקר ליהי התיצבה אצלי בחדר ואמרה שהיא לא הצליחה להרדם ושנעיר את טל כי היא רוצה להיות שוב במיטה שלו. כולי תקווה שהיום ההתרגשות תתדעך וליהי תחזור לישון
. מה שמפתיע אותי שהיתי בטוחה שטל יעשה לי בעיות וכל הזמן ירד מהמיטה ולא אחותו הגדולה

נאשא

New member
סיפור נהדר

הצלחת כל כך יפה להעביר את השמחה של ליהי. בכלל, תמיד הם נראים לי כאלה אחים בנפש, וזה רק מחזק את זה. אני במקומך בכלל לא הייתי רוצה שהיא תפסיק. זה כל כך יפה ההתנהגות הזאת שלה. מקסימים. מקסימים. מקסימים.

בשעה טובה!

לא רוצה לבאס, אבל מהמרת שיקח לו טיפה, אבל אז הוא יגלה את חדוות הירידה מן המיטה
כמובן זה יקה ברגע שליהי כן תישן ואז הוא יעיר אותה
אבל הכי חשוב: ברכות למעבר המוצלח! ובפולנית: הנה התפנתה לך מיטת התינוק

happy

New member
זה בדיוק מה שליהי אמרה

הוצאנו את המיטת תינוק של טל למסדרון (ליהי קוראת לה עגלול). היום בבוקר החצי שאל את טל של מי העגלול
וטל ענה של ליהי. וליהי אמרה לו מה פתאום זה של התינוקת החדשה שלנו
.

נו, אז לפחות את לא צריכה סקירה או דיקור

את כבר יודעת את מין היילוד וזו הרי הסיבה שעושים את הבדיקות הללו

ברבי28

New member
זה פשוט מרגש ...

איזה כייף זה - יש לך כבר שני ילדים גדולים !!! שינה נעימה לכולכם

תמי ס

New member
מזל טוב על המעבר המרגש

ופרקי ואחסני מהר את מיטת התינוק במחסן, שלא יעלו לך כל מיני רעיונות מוזרים לראש..
מקווה שליהי תחזור לישון ושטל לא יגלה כל כך מהר שאפשר לרדת לבד.. איך הם גדלים אצלך כל כך מהר?

נייטי

New member
איך היה הלילה?

הוא יצא? היא נרגעה? חייבת לציין שאצלנו המעבר למיטת נוער עבר חלק. אולי בגלל שכבר קודם הוא ידע לצאת ממיטת התינוק שלו לבד והיכולת לצאת החוצה לא ריגשה אותו בכלל. מאחלת לכם מעבר קל!

אםדניאל

New member
מזל טוב על המעבר וגם ../images/Emo207.gif

|כי אומנם אצלנו הוא עדיין ישן איתנו במיטה
אבל.... מתנדנדת לו שן
הוא אמר לי , אמא כל פעם שאני אוכל כואבת לי השן. מלאת חששות הסתכלתי בפיו...נגעתי בשן ו... כן!!! היא מתנדנדת. מתי זה קרה
מתי מתי נהיתי אמא לילד שכבר מתנדנת לו השן???? ואיך קרה שכבר קיבלנו מכתב מביה"ס על פגישה לקראת כיתה א'??? מה זה הקצב הזה של הדברים????????????????? ממש התרגשתי וגם נפל לי האסימון שהוא כבר ממש גדול
ובקצב הזה מחרתיים הוא כבר
ואני עוד לא בטוחה שממש קלטתי שאני אמא

נייטי

New member
אהההההההההה יש לך עוד המון שנים לקלוט

לפחות עוד מאה חמש עשרה שנים להפנים. קחי ת'זמן. לא יודעת מה לומר לך, אני גיליתי השבוע שתומר מוריד לבד את המכנסיים והתחתונים ומושיב את עצמו לחרבן בלי בכלל לקרוא לי אלא רק אחרי מעשה כדי שאבוא לנגב לו, וכמעט פרחה נשמתי מרוב התרגשות. מעולם לא ניגבתי תחת בכל כך הרבה התלהבות. אני משערת שכשתנדנד לו שן היא באמת תפרח. מתוקה, מזל טוב על השן המתנדנדת, אני משערת שזה הזמן להכין קופסא לפיית השיניים ולחגוג לו כראוי כל שן שתפול. ושאלה קצת פולנית, נראה לך שעד שהוא יתגייס הוא יעבור למיטה שלו?

happy

New member
נראה לי שהוא יביא למיטה של ההורים את החברה../images/Emo6.gif

וואו כבר מתנדנדת שן
איזה לחץ. אני בשוק איך הקטנים האלו גדלים. פשוט לא יאמן

בונגרו

New member
סיפור מהתחת

כל סיפור הניגובים הזכיר לי שהקטנה החליטה יום אחד שהיא מתביישת מאבא שלה, סגרה לו את הדלת בטריקה והזהירה שלא יכנס כשהיא בשירותים. כל זה ממש לא הפריע לה לקרוא לו אחרי כמה דקות לנגב לה. היום היא כבר מסתדרת לבד.

אםדניאל

New member
אני ממש לא יודעת....

יש מצב שלא יגיסו אותו כי הוא ישן עם אמא??? כי אם כן, אז הוא ישאר איתנו!

מזל טוב על המעבר הקל../images/Emo140.gif

איזה כיף לשמוע שהלך חלק. מקווה שממשיך כך, ושהוא עוד לא למד לרדת מהמיטה....

happy

New member
טל מבין שהוא יכול לרדת לבד מהמיטה

הוא עשה את זה אתמול בלילה. אבל לא יצא מהחדר. הוא מעריץ את אחותו. לכן אם ליהי בחדר במיטה שלה גם הוא במיטה שלו. הוא מרגיש כלכך בוגר במיטה הזאת. היום בבוקר הוא הגיע אלי לחדר. זה כלכך מצחיק אותי לראות את הדרדס הזה כלכך בוגר. היום הוא קם ואמר שיש לו קקי. הלכנו לשירותים הילד הוריד חיתול התישב על האסלה (שזה לא פשוט לו בכלל הוא ממש פחד מהשירותים על לפני כמה שבועות) ועשה פיפי
. לראשונה מזה תקופה הוא לא השתין בקשת על כל השירותים אלא בתוך האסלה. אני לא מאמינה כמה האפרוח שלי גדל
. שאלתי אותו אין לך קקי
אז ליהי ענתה במקומו - אמא אל תתלהבי קקי הוא עוד לא עושה בשירותים
.

שלומית76

New member
איזה מדהימים הם ../images/Emo57.gif

ומזל טוב על המעבר למיטה של גדולים. הרגה אותי ליהי עם המשפט שלה... אם לא הייתי יודעת שהיא עדיין פיצפונת, הייתי חושבת שיש לך בבית נערה מתבגרת...

למעלה