טל דן ת-ו-ת-ח

salo22

New member
טל דן ת-ו-ת-ח

איזה סל בסיום המחצית.. נס ציונה המרענן הרשמי של הליגה, כל הכבוד.. נראה מה יהיה מחצית שניה..

salo22

New member
ירושליים צריכים לחזור הביתה ברגל, בדיחה

איך הם נראים היום

מגדל בלי השופטים אגב

היו אמורים להיות במאזן 5:1

העיקר שהם נצחו ב2 נק' הפרש בפוקס, במלחה, קבוצת תחת מרומניה באיזה גביע פיקטיבי(ושוב לפי מה שהבנתי עם עזרה מהשופטים בסיום).

Roy M

New member
יוצא יותר מידי לאחרונה, שאני מסכים איתך

הפעם זה לא אילוץ, זה עונג.

אריאל5

New member
הפוך גוטה הפוך זה משחק ראשון שלי-ם הגיע

להפסיד עם שיפוט נורמלי מכבי היו בלי נצחון וי-ם עם הפסד אחד בלבד.

אוהדי מגדל...

קבלתם מתנות נגד אילת וחולון בשריקות שכונה, כמו כל משחק שני במלחה.
יש לכם קבוצה פח, מעיר פח מיותרת.
ואוהדי בית"ר ביציע.

Puskas

New member
הפועל י"ם ומכבי ת"א מציגות

האחת מגדל והשנייה מחדל ובשורה התחתונה שתיהן ביחד שוות 27 מ' דולר שהלכו לפח במקום לאיזה זוכה מאושר בלוטו :)

שום לחץ

מכבי זורקת זין בליגה ומתרכזת ביורוליג ועל הדרך לא סגורה לגבי הישראלים שלה ועודף המתאזרחים שאין בהם צורך אמיתי כששחקן כמו ג'ק כהן בכלל לא נחוץ לה ואלולא היה אמריקאי מכבי לא היתה מסתכלת עליו, או טיוס הנגר.
דיוויד בלאט מזלזל בליגה ועוד לא סגור על הרוטציה של הישראלים/מתאזרחים בגלל שיש לו כ"כ הרבה אופציות, זה הכל.

ומגדל מנגד זו קבוצה מחורבנת ומאוד מוגבלת עם תקציב מגוחך לשחקנים כ"כ בינוניים ואוברייטד אחד אחד כולל הזרים ובמיוחד הישראלים, גם אם הם מנצחים בעזרת השופטים קבוצות מרומניה.
מדובר בקבוצה שלולא עזרה מהשופטים היו צריכים להיות במאזן של 5:1 בליגה או במקסימום 4:2(לא ממש אבל נזרום).
סגל השחקנים שהיה להם בשנה שעברה מנצח ב9 מ10 משחקים את הקבוצה הנוכחית שלהם עם מאמן סביר מינוס.

Puskas

New member
תרצה או לא

"אתם" מעוררים עניין.
לא אכפת לי מהרבה דברים בספורט אבל אני עדיין מביע עליהם דעה.

nyr1994

New member
מכבי תמיד ייצגה מבחינתי משו מעבר לספורט

משו המסמל את נצחיותו של העם היהודי לדורותיו

המועדון הראשון מאז הכח וינה המיתולוגית שהסתכלה לגויים בלבן של העיניים וזכתה להחזיק בגביע אירופה על אפם וחמתם

זה לא שאין בה חסרונות ובעייתיות אבל ככלל אין בארצנו מועדון המשתווה למי כמוך באלים מכל הבחינות

Puskas

New member
פריחה מאוחרת אבל הוא שחקן מצוין

ובכלל נס ציונה מדהימים! ברור שעוד יהיו ימים רעים של כמה הפסדים רצופים כשכלום לא ילך,
אבל בינתיים זה קרנבל! אחרי איך שהם נראו במחזור הפתיחה מול ראשון הייתי בטוח שהם יהיו שק חבטות..
בסוף הם בדיוק ההיפך.

וכוסאמק עם הפועל ת"א! חזק בתחתית לצערי..

למעלה