טל גורדון

Gods Wave

New member
טל גורדון

אתמול הייתי בהופעה של רונית שחר וקורין אלאל מארחות את טל גורדון. היה נפלא. היה שם איזה שיר, שהן שרו עם טל... משהו עם דון קישוט, טחנות רוח ואיזשהו דיבור על חופש... ובדקתי בשירונט לפי המילים שזכרתי ופשוט לא מצאתי, בכלל חסרים שם המון שירים שלה. מישהו יודע מה שם השיר?

N o k i

New member
אולי הם עשו קאבר..?

אני מכירה שירים בודדים על דון קישוט..אולי זה?

אורי404

New member
אכן, זו גירסת כיסוי לשיר של אריק.

אכן, זו גירסת כיסוי לשיר ששר במקור אריק איינשטיין.

LadyBug3

New member
"דון קישוט" אם אני לא טועה..

המילים שלו זה משהו "אוו דון קישוט אתה יכול לנוח, בחוץ יש המון טחנות רוח"..מקווה שתמצאי, אחלה שיר

sonic_green

New member
דון קישוט אתה יכול לנוח

יש כל כך הרבה טחנות רוח. אתה לא תספיק, אתה לא תספיק, אתה לא תספיק דון קישוט

miss jazz

New member
השירים שהן שרו עם טל

1. נראה לי שאת מדברת על השיר "פירות אסורים" לחן של קורין אלאל. לא מדובר שם על דון קישוט אבל שווה לך לבדוק. אפשר למצוא אותו בדיסק של קורין אלאל בשם "פירות אסורים". 2. "הכעס" - מילים של טל גורדון ולחן של צורף. אני חושבת שבדיסקים אפשר למצוא את זה רק בביצוע של להקת רוקפור, אשמח לשמוע אם אני טועה. 3. "ערמונים מהאש" - לחן של קורין אלאל, נראה לי שיש את זה רק בביצוע של גלי עטרי. 4. "כמו שיורד גשם" - מילים של טל גורדון, Twist In My Sobriety - זה קאוור לשיר של טניטה טיקראם ו"מראת פלאים"- מילים ולחן של טל גורדון את שלושת השירים האלה אפשר למצוא בדיסק של טל גורדון ורונה קינן "רציתי שזה לא יגמר". 5. שיר של רונית שחר, "עכשיו ניגע", מתוך האלבום "שלום לתמימות"

אורי404

New member
../images/Emo26.gif

* שמעתי בעבר את טל גודרון שרה את "הכעס" בליווי רונה קינן, אצל יואב קוטנר בתכנית מוסיקה היום בשנת 2000. * את השיר "ערמונים מהאש" מבצעת גלי עטרי מתוך האלבום "ביום שאחרי", שיצא לאור בשנת 1992. האלבום הוא בהפקה המוסיקלית של קורין אלאל עם אילן וירצברג. אגב, קורין שרה שירים מהאלבום, שיצא בקרוב (יש את הסינגל "ימי הפרח", שמשמיעים לא מעט)?

miss jazz

New member
אחלה ידע ../images/Emo8.gif

חבל שאין לי איזו הקלטה של הביצוע הנ"ל, מה לעשות בשנת 00' אני חושבת שעוד לא הייתי מודעת למוסיקה של השתיים. בנוגע לדיסק החדש של קורין אלאל שעתיד לצאת בקרוב יש לך בילבול קל, אכן יש לה שיר בשם "ימי הפרח והאהבה" שיצא לראשונה לדעתי ב-92' בדיסק "זן נדיר", לסינגל החדש שהיא שרה אתמול בערב קוראים לדעתי, "מה הפרח", שם הדיסק לא ידוע לי.

אורי404

New member
נכון "מה הפרח".

בילבול שלי. ברור שאני מכיר את "ימי הפרח והאהבה" מהאלבום "זן נדיר" (לדעתי, אחד האלבומים המשובחים שלה, אם לא ההכי משובח שלה). בכל מקרה, היא שרה עוד שירים מהאלבום הקרב שלה?

miss jazz

New member
אה אתה שואל, חשבתי שהיית בהופעה../images/Emo9.gif

לא היו עוד שירים מהאלבום החדש.

miss jazz

New member
בהחלט הופעה מומלצת

לפי כמה מקומות שקראתי זו הייתה ההופעה אחרונה של השלישייה, נקווה שנזכה בכל זאת לעוד כמה. בכל מקרה קורין אלאל ורונית שחר ממשיכות להופיע ביחד, שזו פחות או יותר אותה הופעה, טל גורדון הייתה הפתעה נעימה, אך היא עלתה למספר שירים בלבד.

Gods Wave

New member
אני אבדוק את השיר מפירות אסורים

את השאר ידעתי תודה בכל אופן : )

Gods Wave

New member
זה זה : )

המון המון תודה! אמנם הביצוע עם טל יותר יפה אבל זה שיר נהדר בכל אופן : )

למעלה