טל ברמן במשחק מכור

ח ב ו ד ה

New member
טל ברמן במשחק מכור

+
לא ידעתי אם זה אוף או לא... אז אני מצטערת אם לא הייתי צריכה לפתוח הודעה חדשה
הקיצר... הוא מתארח לצד גורי ות'אמת: הוא ממש לא משהו... הוא הכי פחות מצחיק שם... וגם תומש שם ויש לו כמה קטעים... למשל: הראו להם קטע של ערבייה משכנעת ילדים קטנים שהישראלים רעים והם היו צריכים להגיד איזה מחזמר יחזיר לעם הפלשטיני(
) בחנוכה והוא אמר שהאקדמיה לצחוק רק שהפעם כל האיראנים יעלמו ולא רק צחי איראני
וגם היה קטע שהמנחה (ברח לי השם שלה
) אמרה משהו "שפל" ואז הוא אמר לגורי: "נו מה אתה מצפה מבחורה שלובשת וילון גרוזיני?"
חע חע
היא רצתה לרצוח אותו
ממולץ במיוחד
אם לא ראיתם תראו שידור חוזר

אני ראיתי ../images/Emo13.gif

קוראים לה עינב גלילי וזאת הייתה התכנית הכי מצחיקה שראיתי!!

../images/Emo6.gif "ואני מקבלת עצות אופנה מדולי,

הכבשה המשובטת"
"אמא מדוע זה סובב העולם?" א. אני לא יודעת למה סובב העולם,מה לקחת?? ב. אני לא אמא,אני אבא "אני לא אמא אני סבתא" אהההה גדול

Obi Dan Kenobi

New member
זה היה קורע! ../images/Emo6.gif ../images/Emo119.gif

"מה אתה מצפה מאישה שלובשת וילון גרוזיני?" -"ומצב הנקודות הוא.."
ובסוף גם תומ"ש נענש!
זה היה כל כך מצחיק, במיוחד הקטע עם השיר. הילדה ששרה נקרעה מצחוק.. אם הייתי במקומה לא הייתי יכול לשיר. אולי בגלל שהעובדה שהמשכתי לצחוק עוד כמה דקות אחר כך

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזו תוכנית ענקית... האמת שהירדות שלהם אחד על השני עשו את התוכנית שלשום ופחות הירידות על ה"מצב" אבל ללא ספק המשפט "אני מקבלת עיצות מדולי,הכבשה המשובטת" נכנס להיסטורית התוכנית... (עוד תהיה כזאת!)

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifאה?

מה הוא כתב? *הולכת לחפש אותו ב"מערכת"* (כן,כן,אני מסתכלת שם לפעמים,עד היום גיליתי כמה דברים מעניינים) ואם כבר שגיב- אז אתמול ראיתי אסף הראל (התוכנית ה100!!) והיה קטע שהקהל שר בו, הגיוני שראיתי את אדון שגיב פרידמן יושב שם בקהל??

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifולאחר בדיקה...

במערכת אכן כתוב: שגיב פרישמן
ואם כבר הביאו אותו למערכת,לא יכלו להקפיץ אותו במקום תומ"ש/טל ברמן? אני מתה לראות אותו מופיע בתוכנית הזאתי!!

למעלה