טל בורשטיין

RAFI THE NIGGER

New member
טל בורשטיין

בדרך לסיום הקריירה,לא יודע מה איתכם אבל בתור אחד שנכבה קשות מטל ובתור אוהד הפועל קיצוני כן ככה אני מגדיר את עצמי אני אשמח עם טל יסיים את הקריירה חחח יא הפועל!

stampots

New member
יש מושג בשם "זה רק ספורט"

להגיד דבר כזה על שחקן זה ממש לא נחמד... לא משנה כמה הוא מעצבן אותך וכמה אתה שונא אותו...עוד לפני שהוא שחקן הוא קודם כל בן-אדם מאוד לא נחמד להגיד דבר כזה על כל אדם (אלא אם כן זה מישהו שפשע נגד האנושות כמו היטלר)

RAFI THE NIGGER

New member
אני סובל ממכבי כבר 10שנים

תבינו אותי.אני רק רוצה שניקח אליפות בנוקיה זה אוכל אותי שאנחנו לא אלופים. יש לנו את הקהל הכי טוב יאללה ירושלים

AmiTutiT14

New member
חבל שאתה אומר את זה.

חבל שאנשים לא מבינים שעובר גבול, אמנם דק, אבל עובר, בין שנאה אמיתית לבין תחרותיות ספורטיבית. אני מאד לא סובלת את מכבי, אבל רק בקטע הספורטיבי. אני לעולם לא אאחל לאדם מהקבוצה שיסיים את הקריירה, בעיקר כשמדובר בטל בורשטיין שהוא שחקן ישראלי ענק, באמת אחד הטובים של הדור. אמנם טל משחק במכבי ובשנים האחרונות נחשב אולי לסמל בקבוצה, אבל הוא קודם כל אדם פרטי שהאהבה שלו לכדורסל+הכישרון הענק שבו גרמו לו להגיע לאחת הקבוצות הטובות ביבשת. הוא הגיע לרמה הכי גבוהה שאפשר להגיע אליה (בהתחשב בכך שלא נראה לי שהוא יגיע כבר לNBA) ומקבל אחלה כסף, אז למה לא לפרגן לו? כן, הוא משחק בקבוצה שאני לא מחבבת כאוהדת הפועל. אבל מכאן ועד ללאחל לו שיסיים את הקריירה? ילדותי קצת הייתי אומרת.

למעלה