טל אנגלנדר , לאן ?

EnglandHooligan

New member
טל אנגלנדר , לאן ?

תכלס מעניין אותי מה אנשים אחרים חושבים פה על טל אנגלנדר . ברור שהוא אחד המתמודדים הכי חזקים ואטרקטיבים ושההפקה תרצה להשאיר אותם עוד ועוד (במידה ויהיו התערבויות כמו שנזרק פה כמה פעמים ,בנתיים אני לא רואה שום התערבות). אבל מצד שני היכולות החברתיות של טל לא היו ממש בשמיים. אין לו ברית ממשית עם משהו,הוא בחברות עם ריקי שלא תצביע לו ועם אביגיל שבנתיים עברה לשבט אחר . קשה לי לראות איך הוא מתקדם במשחק הזה ,במוקדם או במאוחר שי ,או חנוך או אבי יבינו שהוא סיכון לאיחוד ופשוט יסלקו אותו ,וגם אם יגיע לאיחוד לא יהיה לו שם אף אחד כי גם בשבט טינאגו הראשון טל בן דוד וטומי תכננו להדיח אותו ואני לא מאמין שהם לא יצליחו אם הם יגיעו 4 אנשים לאיחוד .. אז מה אתם חושבים לאן טל אנגלנדר יגיע במשחק הזה ?? אני מאמין שהוא יודח עוד לפני האיחוד,לפי איך שהמצב נראה כרגע ...

cunilemel

New member
לאיחוד הוא בטוח יגיע אבל לגמר לא.

מספיק שפעם אחת טום או שי יזכו בחסינות באיחוד והוא יסומן. אולי אני טועה ואם אני טועה אז אני אשמח , כי הוא בחור טוב.

1Shir

New member
אני חששתי לגורלו בפרק האחרון

לדעתי אם שי לא היה פורש ממשימת החסינות, החסינות היתה מקבלת פוקוס ופתאום היתה עוברת למישהו מחשבה "לנצל" את המצב ולהדיח את טל. למה חששתי עליו? כי אני בכל זאת רוצה שהוא יתקדם. יש לי נטייה לרחם על התמימים כאשר הם באמת הכי "ראויים". אבל אין ספק שהגישה של טל למשחק תמימה מדי. אגב בתגובה אליך, הוא אפילו לא בכזאת חברות עם ריקי, הוא הרי הצביע נגדה, לא נראה לי שהיא תימנע מלהשיב לו באותו מטבע.

בעיניי טל מותק

וגם נאה להפליא. לדעתי הוא יותר מעניין ממה שנותנים לנו לראות ובינתיים מתקמצנים עליו. מקווה שהוא יגיע רחוק

אורישקי

New member
הוא מסוג האנשים

שמגיעים לאיחוד,מנצחים בכמה משימות חסינות ואז מודחים כשאין עליהם חסינות

LAE

New member
בדיוק על זה חשבתי הרגע בעקבות הדבר הבא...

שימו לב לציטוט הבט, מתוך הכתבה שפורסמה היום ב"פנאי פלוס": http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3786154,00.html למי הועיל ערבוב השבטים? טל ירוק: "בדיעבד לי. ההתמודדות שלי מול טל אנגלנדר התמוטטה. צריך לחכות ולראות מה יקרה, אבל החיים יותר קלים כשאני והוא לא ראש בראש". קריאת החלק הזה העלתה בי את החשש כי אנגלנדר יודח לפני טל ירוק (ואז מן הסתם לא יגיע לגמר...). בעיניי אנגלנגר ראוי להיות השורד האחרון: הוא חזק פיזית ומנטלית והוא חברותי ונעים. הבעיה היחידה שלו (חוסר ערמומיותו). לצערי, אם הוא ימשיך להתנהל כפי שראינו עד עכשיו, הוא יודח. הוא חייב להבין שהוא מאיים על אנשים והוא חייב ליצור בריתות ולהעיף את מי שעשויים לאיים עליו.

אורישקי

New member
להיות חזק פיזית ומנטלית זה לא הכל

אסטרטגית הוא בינתיים לא משו.והתכונות שציינת הן מתאימות לאח הגדול

סאמוואן

New member
אני מתה על טל

אבל אני באמת חושבת שאם הוא לא יתחיל לשחק את המשחק רוב הסיכויים שזה התפוצץ לו בפנים כי הוא תמים וטוב מדי..אבל אין מה לעשות הוא מקסים ונוטף ממנו כמויות של סקסאפיל מטורף:):)

למה לא הראו את המכתב שלו מהבית?

אמרו לי שהוא נשנש. אולי לא רצו להראות את זה פשוט

Upgrade U

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא מה שנקרא השורד האמיתי

כמו עידן איתי גיא הם יכולים לשרוד ככה הרבה מאד זמן הם חזקים אופי טוב אמינים עוזרים ותורמים לשבט אבל הבעיה שלהם שכולם מודעים לזה שם הם מגיעים לאיחוד הסיכויים של כולם פוחתים כי הם יכולים לקחת כמעט כל חסינות והם גם אהובים אז זאת בעיה. את טל עצמו אני מאד מאד מחבבת חוץ מזה שהוא נראה טוב מאד הוא נראה לי בחור חכם ואמין

מפתיע שחושבים כמוני

נראה יותר מדי ה"חתן האידיאלי" של אמהות פולניות לבנות שלהם. גם נחמד, גם הגון, וכו' וכו' וכו' ברם- לא הייתי שוכר אותו כעו"ד עם כזו חוסר ערמומיות. הייתי לפחות מצפה שינתח את המצב ויפעיל דברים לטובתו. כמו להבהיר לאבי שהוא החוליה החלשה בברית קאראו הישנה ולכן כדאי לו לקפוץ מהעגלה שלהם לפני שהיא תתהפך עליה ולחבור אליו ואז לשכנע את ליוארה וריקי ( ואביטל אם היתה שורדת) שרק בהעפת שי יפתח עבורם המשחק.. בקיצור אני מופתע מחוסר התיחכום שלו וחוסר קריאת המפה. ולכן שי ראוי לנצח ( ואולי יעשה כן) הוא מסובב את כל המתמודדים על פי חלילו ולמעשה- הוא יחליט מתי אפשר להיפרד מטל אנגלנדר ... ( וכל זאת נאמר למרות ששי דמות דוחה לדעתי ואילו הייתי אישתו הייתי מנצלת את הזמן לברוח מהבית.... אבל בינתיים הוא הראוי למיליון.. אז בעצם אם הייתי אישתו הייתי נשארת כדי לקבל חצי....:) )

למעלה