טל, אווין!!!

אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!../images/Emo12.gif

תרכבי איך שבא לך!
אני חושבת ששני הסגנונות הם אחלה.. לכי על מה שיותר נוח לך ואמ.. תהני!

speedy123

New member
מריאנה!

אומנם אני לא טל.. אבל זה לא יהיה נורא אם גם אני יגיב נכון?... כל אחד והטעם שלו ולדעתי מה שיותר נוח לך ומתאים לך אז לכי על זה. כל השמות האלה ווסטרן אינגליש זה סתם שמות. מה שחשוב זה שתמשיכי לרכב ולא משנה באיזה סגנון כי חייבים לפתח את ספורט הרכיבה בארץ. אני יודעת ומאמינה שאין שום סיבה שבארץ יתייחסו לסוסים שונה מאשר בארצות אחרות(*אהם אהם גרמניה*). אז קדימה כולם להמשיך לרכב ולפרסם את הרכיבה כדיי שכמה שיותר אנשים יתחילו לרכב!

טוב תיראו...

השיקולים שלי הם כאלה: הסוסה שלי היא קווטרית אז אני לא אוכל לעשות איתה דרסאג´ והיא אולפה בכלל לווסטרן ובזמן האחרון אני רוכבת רק עליה והתרגלתי לסגנון הנוח שלה בלי הטרוט קימה ומושכות ביד אחת... ולא מיזמן כשרכבתי על רעם (אינגליש) ממש לא הרגשתי בנוח ולא ישבתי נכון והמדריכה שלי ראתה את זה ומה זה התעצבנה.... אז אני לאט לאט עוברת לווסטרן. וחוץ מזה אולי שולחים אותה (הסוסה שלי -מר) לאילוף רינינג ואני יכולה ללמוד את זה איתה... כרגע אני רק צריכה להחליט אם ללמוד ווסטרן ברצינות יעני ריינינגץ...

Doni 1

New member
לכי על זה!

אני ממליצה בחום על רינייג!!!!!! אני רוכבת ווסטורן כבר כמעת חמש שנים... אני בעיקר רוכבת פלג´ר וטרייל קלאס... אבל גם ריניג אני רוכבת מעט אז אם טוב לך אם זה? לכי על זה!!!!!!!!!!! ומריאן אם בא לך לדבר ביאיסיקיו אז המס שלי הוא 165029337

כן אני חושבת שאני..

אעבור לריינינג.... אבל אני חולת קפיצות!!!!!!! אוף איזה בילבול שכל....

למעלה