טלקר או לא ?

צהוב.

New member
טלקר או לא ?

יש פרסומים שונים על כך שעופר טלקר בדרך אלינו... בית"ר לא תזכה באליפות השנה,ולכן נשאלת השאלה האם כדאי להביא את טלקר או לא. האם כדאי בכלל להשקיע ברכש,או לשחק עם שחקני בית ? אלון אברמוביץ´ למשל - לתת לו להשתפשף בליגה כדי שיהיה שחקן טוב יותר בשנה הבאה,ושחקנים נוספים כמו ולנטין תאודוריקה,שחקן בית מובהק שצופים לו עתיד לא רע בכלל. אפשרות אחת היא להביא שחקני רכש ,אבל אז שחקני הבית יפגעו,או שילכו לקבוצות אחרות (ההנהלה ביקשה מיוסי מזרחי לשחרר 4 שחקנים כדי להקל על התקציב). אפשרות נוספת היא להביא רכש.... מה עדיף,מה יותר נכון...בהנחה שאין אליפות ? יללא בית"ר.

בודי

New member
זה שלא ניקח אליפות, לא אומר

שאנחנו לא צריכים להציל את עצמנו מהקו האדום שאנחנו נמצאים מתחתיו. כן, הצעירים צריכים להשתפשף, אבל אם לדוגמא היינו מכבי נתניה, זה היה הזמן המתאים. עופר טלקר יעזור לנו לעלות ולנשום אוויר צח, ואז גם יגיע הזמן שמזרחי יתן יותר חופש ביטוי לצעירים. טלקר עולה הרבה, וזה חבל, אבל אני מקווה שאם אכן יביאו אותו, הוא רק יעזור. יאללה בית"R!

התמ-ים

New member
צריך לחשוב על העונה הבאה ...

לפני שמביאים שחקן, צריך לבדוק אם יש לו תחליף בנוער. אם יש לו תחליף ברמה סבירה בנוער - להשקיע בשחקן הנוער, לתת לו כמה שיותר דקות משחק, ולסבול בשקט, עד כמה שאפשר, את הטעויות שלו בהופעות הבכורה בליגת העל. נכון שהשנה לא נקח אליפות (אולי בכל זאת? רק 14 נקודות מהמקום הראשון ... ויש למעלה מ- 60 נקודות בקופה ... הכל פתוח
), אבל לא צריך לשכוח את הגביע. זה יכול להציל את העונה. כשמביאים שחקן, צריך לחשוב על השנה הבאה, אם הוא מתאים לתוכניות של השנה הבאה. אם לא מתכוננים להשאיר אותו בשנה הבאה, או אפילו חושבים על שחקן אחר באותו תפקיד, אז זה ממש מיותר. חבל על הכסף. משחקן שיגיע עכשיו לבית"ר, תחסך תקופת ההתאקלמות הארוכה, בתחילת העונה הבאה.

בודי

New member
רק הערה קטנה

טלקר משמש כמגן ימני, תפקיד שכבר 8 שחקנים השנה הוצבו שם ולא ממש עזרו....אם טלקר חותם זה לטווח ארוך. לפי דעתי זה פיתרון טוב

צהוב.

New member
טלקר שחקן מצוין

ואין ספק שהוא יכול לתרום הרבה לבית"ר. לדעתי צריך לשחרר את אלון אופיר,שמתברר שהוא לא מתאים לרמות האלה של הליגה ,ולמאבקים הקשים שעוד נכונו לנו. הייתי משחרר גם את טלסניקוב,שלדעתי מיצה את עצמו ולא יחזור להיות מה שהיה פעם. יש לדעתי גם קשר לפרסומים בעתונות,על בעיית המגן הימני. בקבוצות אחרות גם קוראים עיתונים,אז יוצא שהבעיה מחריפה. משהו בראש של השחקנים לא אופייני לראש של בית"ר,וצריך לעשות משנהו דחוף בעניין. לדעתי רק 15 אלף איש בטדי ביום שלישי יביאו לנצחון. אינשאללה יללא בית"ר.

בודי

New member
ברשותך אחזק את דבריך

לפי מה שהיה כתוב בעיתון: ההגנה אתמול בהחלט עשתה עבוה מצויינת, אחרי שהיא פישלה הרבה בזמן האחרון (וכל הכבוד לפאפורה). אבל, מזרחי ניסה כמה פעמים לשנות את הסדר של החלק הקדמי ובכל פעם הוא קיבל אותה תוצאה: לא מצליחים ליצור מצבים מה עושים??

צהוב.

New member
צריך מערך התקפי

מה שאיפיין את בית"ר של האליפות,היתה העובדה ששיחקנו במערך של 4:3:3 כלומר - 4 שחקני הגנה,עם ירידה אחורה של שחקני הקישור,3 שחקני קישור ו3 שחקני התקפה.זה מה שמאפיין את הקבוצות של קשטן תמיד. זה אומר במילים פשוטות שצריך לשחק עם שני חלוצים,כשאר התפקיד שלהם הוא חלוץ טבעי,סקורר שיודע לשלוט בכדור,לקבל אותו בהתקפה ,לשחרר אותו לחלוץ.אז,מתפנים שטחים מתים לריצה ולקבלת כדור במקום אחר...וזה תמיד יותר קרוב לשער. אנחנו זוכרים ת´ימים שהיו 4-5 שחקני בית"ר ברחבת היריב,והשער היה רק עניין של זמן.עכשיו אין בכלל מצבים כי אין מספיק שחקנים בחלק ההתקפי. זה בדיוק מה שאני מתכוון כשאני מדבר על מסורת של קבוצה...מסורת התקפית,ולא מסורת המבוססת על יום טוב שתופסים שחקן או שניים. יוסי מזרחי יודע את זה...ואני מקווה שיצליח ליישם את זה במגרש. יללא בית"ר.

בודי

New member
אבל יש לנו רק חלוץ אחד

שהוא ויקטור פאצ´ה......גם אלעד יעקובי חלוץ (אם אני לא טועה) אבל אי אפשר לתת לו לשחק כי הוא פשוט לא מתאים

the @ man

New member
יש לי רעיון

קולבנוב הוא קשר התקפי,תמיד אפשר לקדם אותו עוד משבצת קדימה ושאלה:למה לעזאזל לא השאירו את פטרוביץ´?הוא חלוץ ענק!

צהוב.

New member
פטרוביץ´...

שחקן ענק בקנה מידה רציני ביותר.... הוא אמור היה להשתקם פה וללכת לדרכו....עוד מחלה של אלי גוטמן. נהיינו מועדון לשיקום נפגעים תחת אלי פון-גוטמן. קונובאלוב זה רעיון מצוין,הוא מהיר אבל קצת אנמי עכשיו. הייתי רוצה דווקא את אלון מזרחי כחלוץ...חבל שהוא סתום. יללא בית"ר.

the @ man

New member
אני יגיד לך מה הבעיה עם מזרחי

מזרחי היה ונשאר חלוץ טוב,הבעיה היא לא במגרש היא מחוץ למגרש הוא גורם למריבות עושה פרובוקציות וכו´ אם הוא יפסיק אם זה אני ישמח לראות אותו לובש צהוב בשנית.... וכמו ששמעתי על פטרוביץ,הוא כרגע מחמם ספסל באיזו קבוצה נידחת במקום להבקיע שערים בביתר וחבל

צהוב.

New member
פטרוביץ´ משחק...

בקרואטיה זאגרב...הוא חלוץ שם,והוא שיחק נגד מכבי תל-אביב לפני שמכבי הפסידו לרודה ההולנדית. הוא שחקן מצוין ובהחלט חבל שהוא לא איתנו. שטויות..יש לנו תומר אזולאי
יללא בית"ר.

למעלה