טלקנסיס

holy_sheep

New member
טלקנסיס

משהו יכול לומר לי כמה זמן- תרגול- רצון- יכולת צריך בשביל טלקנסיס? כי יש לי הרגשה שאני יכולה להתאמן במשך חודשים ועדיין לא להניב פירות. לעומת אדם אחר שמתאמן במשך כמה שעות ואז מצליח ישר. לפי דעתי זאת שאלה של כשרון. אבל לפי זה, כל דבר הנוגע במיסטיקה קשור בכשרון כלשהו. אז מה בעצם מקומו של התרגול??? איפה כדאי להשקיע עם אפשרות להצליח, ואיפה כדאי פשוט להרים ידיים ולומר שאין לי כשרון? או שבעצם אדם עם כשרון צריך להתאמן פחות, ואדם חסר כשרון צריך להתאמן יותר. בכל מקרה זה מבאס מאוד. כי כנראה עם כל התרגול שאני אשקיע יש אופציה שאני לא אגיע לרמה של אנשים שזה הולך להם ישר... שזה דבר מתסכל ביותר... אנא יעצו לי בעניין, כי אני ממש רוצה להזיז דברים, מהבחינה הזאת שברתי מחסום. שלכם כבשה קדושה

Justin Angel

New member
בתור התחלה

אני מפחד ממך בגלל שאת חותמת כ"כבשה קדושה". כמות הזמן שלוקח לפתח כשרון טלקניזיס הכי פשוט משתנה מאוד בין אדם לאדם. זה תלוי איזה פעילויות עושים , כמה זמן , בכמה רצינות , מיקוד האנרגיה במקום עשוים את זה... זה כמו לנסות לחשב את מזג האוויר , יש יותר מדי גורמים כדי לתת יותר מניחוש מלומד לאנשים שזה המקצוע שלהם. ובגלל שזה לא המקצוע (לא זה לא! תשתקו!) של אף אחד כאן אז אי אפשר אפילו לנחש. רק להדגיש. "מיסטיקה" זה לא "מג´יק"! מיסטיקה זה מג´יק שמוסחר למוות והוסיפו לוט שטויות מסחריות. אני באופן אישיש בעד לשרוף את כל המיסטיקנים. אבל זה כבר מאוד סוטה מהנושא. רק רציתי לציין שהטרמינולוגיה שלך בשימוש של המילה "מיסטיקה" מאוד מאוד שגויה. יש מספר מצומצם מאוד מכלל האוכלוסיה (לא יותר משלוש אחוז) שנולדים עם כשרון בסיסי אחד. אף אחד לא נולד עם יותר מכשרון בסיסי! רוב הפעמים כשרון בסיסי מתבטא בביטוי מוחשי כלשהו. אלב ישנם כשרונות מסוימים שכשרון בסיסי שלהם הוא רק מקל על למידה שלהם , למשל טלקניזיס. ברור מאליו שאין לך כשרון! הסיכויים לזה שנולדת עם כשרון ספציפי כמו טלקניזיס הם כמעט אפסיים. כאן נכנס תירגול. תירגול הוא הבסיס לכל יכולת. אם למישהו "הולך ישר על ההתחלה" זה לא בהכרח אומר שיש לו את הכשרון. זה אומר שהוא עושה את התרגיל הזה "יותר נכון" ממך , או שיש לו יכולת התמקדות יותר טובה , או אלף ואחד דברים אחרים. אם הסיבה היחידה שאת רוצה ללמוד טלקניזיס זה כדי "להזיז דברים" , אז אני מציע שלא תלמדי. אבל אם את מרגישה חזק בקשר לרעיון של לשבור מחסומים , אז אני מריא לך ומאחל לך בהתחלה במהשך דרכך. אני חושב שזה בערך ענה על כל מה ששאלת.

Justin Angel

New member
אממ..

נגמרו לי בולי העץ? כי אני אוהב את הצרחות? הריח הנעים? עכשיו ברצינות. הם מוציאים לאנשים שבאמת עוסקים בתחום המג´יק שם רע. כל מה שהם יודעים זה לא תוצאה של מחקר מעמיק כמו מה שאנחנו יודעים. הם יודעים רק מה שהם קוראים מספרים שמישהו אחר כתב , או מקורסים שמישהו אחר מלמד. כמובן שהספרים עולים כסף , הקורסים עולים כסף , ובגלל זה הם מרגישים חובה עצומה לקחת כסף. לי יש עבודה רגילה כמו כל בן אדם נורמלי אחר. אני לא הולך לעבוד במג´יק. הם מוצצים מתקוות השווא של אנשים מסכני םשלא יודעים יותר טוב. ליותר על הנושא אפשר לקרוא באתר של האגודה לשיפור המודעות של גילה בוים , אני זוכר שלפני כשנתיים הייתה שם כתבה מאוד מאירת עיינים על הנושא.

Remirat

New member
אה....

אני לא מאמינה שאני אומרת את זה... אבל ג´סטין צודק... (מי אמר את זה?!)

למעלה