טלקנזיס

Pagra Baleben

New member
טלקנזיס../images/Emo185.gif

אני מחפשת כבר המון זמן תרגילים של טלקנזיס ולא מוצאת...
יש פה מישהו שיכול להביא לי?

jbu

New member
הינה הדרך שאני היתחלתי...

תעשי מדיטציה ותסתכלי על איזה שהוא חוט חשמל שמחובר לתקע, ותדמיני שאת מזיזה את האנרגיות שלו מצד לצד או פשוט מסובבת אותו, זה עבד אצלי ואני מקווה שזה יעזור לך אבל עדיף שגם תנסי תרגילים אחרים.

Unblessed

New member
מג´יק זה לא בדיוק אתר ללמוד ממנו

יש מאמר על זה איפושהו במאמרים. ואם לא אז תפני אלי במסרים אישיים.

האמת

האתר מג'יק השתפר מאוד יחסית להתחלתו הרעועה, ובד בבד יצא לי גם להכיר מעט את מנהלו (שחלק מחברי הפורום כאן מעט מסוכסכים איתו מסיבות שונות) ולדעתי מדובר באדם רציני עם רצון כן ללמוד ולחלוק מידע. אמנם האתר עדיין רחוק מלהיות מושלם, ואין הוא מתקרב לרמתם של אתרים באנגלית הנחשבים לטובים, אך מבחינת האלטרנטיבות העומדות בפני הקורא העברי (והן לא רבות) זהו בהחלט אתר המניח את הדעת ואף יותר מזה.

Unblessed

New member
מי זה מנהל הפורום?

ועדיף שאנשים ילמו אנגלית וישתמשו במילונים מאשר שילמדו דברים לא ממש נכונים. זה ממש מטעה בהתחלה ומשאיר דעות קדומות שקשה להפטר מהם אחר כך (נקרומנסרים נראים כמו מתים... כחול זה צבע של... כדי להכין מזבח חייב שיהיה... מאגיה שחורה זה ככה וככה וכו'...). אבל אני מודה שעוד לא ראיתי את מג'יק המשופר, אז אני אנסה אותו לפני שאני אוסיף עוד מילה.

Pagra Baleben

New member
או או....../images/Emo185.gif

בימים האחרונים אני חורשת על האתר הזה, והוא מושקע לאללה, אבל אני רוצה לדעת אם הדברים שבו נכונים.. אם לא אז למי שיש סלבנות וכוח בבקשה תגידו לי מה הטעויות באתר

די גרועה

ובקרתי שם לא מזמן. גם מערכת הפורומים שלהם איכלסה בעיקר הודעות מאוד ישנות (יחסית).

למה? דווקא זה נראה לי אחלה אתר

חוץ מהמנהלים שלא שהם ממש אנטיפאתיים ו..קראתי שם לא מזמן איזה מאמר או שניים.. דווקא מסבירים שם בצורה נחמדה! ומפורטת..

jbu

New member
עוד משהוא

היני תרגיל טוב גם למאכיה תדמיני מלבן שחור על דף לבן דתשאירי אותו במקום 5 דקות ואז תשישי אותו אחר כך תעברי לצורות 3-D ותוסוביבי אותם ותעצרי אותם בפתאומיות. ועוד משהוא חבל על הכוח שלכם לריב על האתר מילא פרצו אליו ןמחקו לו את האתר.

למעלה