טלקינזיס

טלקינזיס../images/Emo15.gif

אם מישהו יכול לעזור לי בקשר למאמר בנושא טלקינזיס במאמרים של הפורום: לא הבנתי את הקטע של האנרגיות שיש לנו בגוף... לא כתוב מהי כל אנרגיה, ולכן אני לא יכולה לבחור אף אחת... מישו יכול להסביר לי? וגם, לא ממש הבנתי את הקטע של ההתחברות עם החפץ... אז אם מישו מנוסה ומבין יוכל להסביר לי ולפרט קצת יותר, אני אשמח מאוד... תודה!

../images/Emo62.gif

פעם ראשונה שמשהו כזה קורה לי. צירוף מקרים מוזר. גם אני בידיוק קראתי את המאמר. תנסי בהתחלה לחשוב שהאנרגיה היא חלק מזרם הדם שלך. תנסי לשנות את זרם הדם שלך. נ.ב רק בהתחלה.... whoo בהצלחה... לי ולך.

עידו10

New member
אתה אידיוט?

לשנות את זרם הדם? אולי לעצור אותו? ולגרום להתקף לב? אל תדבר שטויות. במיוחד אם אתה לא מבין כלום בתחום.

The Wraith

New member
למה אתה בכלל שואל?

זה שקוף שהוא אחד מהאנשים האלה שכשתגיד להם שאם הם יחתכו את עצמם וידממו על קבר עד שיתעלפו הם יקבלו כוחות מהשטן - הם יעשו את זה! כן, בהתחלה משנים את זרם הדם, אח"כ גם מוציאים את הורידים מהגוף בכלל וחוסמים את העורקים, רצוי לקחת חבילה שלמה של אקמול יחד עם 10 ק"ג קוקאין באותו זמן...

גם את...

או שזה בדיחה רעה. צורת ביטוי אתם יודעים. איך עובדים אם האנרגיה בגוף בלי להבין אנרגיה. התכוונתי שכמו זרימת הדם אפשר לדמיין את האנרגיה זורמת בגוף. באמת. איזה עוינות.... תגידו אני באמת צריך להגן על עצמי במצבים כאלו? זה עושה לי כאב ראש. באהבה חברים, באהבה. ובהבנה, כבוד ואחווה. בארי.

קשה שלא להגיב......./images/Emo13.gif

טוב... הכל בטוב. תירגע. עידו תנסה בלי לקלל בלי להעליב. תנסה. כתבתי לדמיין.... לדמיין. ניסיתי להסביר בדרכי אם הידיע שהיא יודעת שאני מתחיל. נ.ב אל תתקיף בכלל ובמיוחד לא שמישהו נותן עצה. בבקשה ובתודה. ש.נ.ב בלי להעליב תנסה מדיציה.

faith2

New member
הוא התכוון...

שפיבי תנסה לחשוב שהאנרגיות הם חלק ממנה..משהו שזורם בדם....

למעלה