טלקינזיס בסיסי

Panther

New member
טלקינזיס בסיסי

שלום! הייתי רוצה להתאמן בטלקינזיס. ניסיתי פעם, והייתי מתאמן על זה. קראתי שני מאמרים באינטרנט ואז תליתי משקולת-נייר מאוד קלה מהמנורת שולחן שלי עם חוט וניסיתי להזיז אותה בעזרת כוח המחשבה. ניסיתי כל מיני דרכים. ניסיתי להאמין שאני רואה אותה זזה, וניסיתי לרצות חזק מאוד שהיא תזוז, וגם אמרתי לעצמי טיעונים לכמה זה טוב היה אם היא הייתה זזה, כאילו כדי לחזק את הרצון שלי שהיא תזוז. אבל מכל אלה לא הצלחתי להזיז אותה במילימטר. מה עושים? איך מתאמנים בכל זאת?

RainBird

New member
למרות שזה לא ממש מאגיה אני למדתי שיטה סינית שעבדה יותר מפעם אחת: צריך להפסיק לחשוב ולרצות, אתה נהפך לאחד עם החפץ מתוך הכרח אז בפרץ של אנרגיה אתה רוצה את התזוזה שוב ואז זה מתרחש

Necessary Evil

New member
גם אני חשבתי על זה כשקראתי את זה...

סליחה על ההתפרצות הפתאומית הזו לפורום...אני בזמן האחרון קוראת פה בעקביות ועל זה פשוט הייתי חייבת להגיב...רק בגלל שאני מעריצה שרופה של הנסיכה הלוחמת... זה בדיוק מה שלאו מה אמרה לזינה שצריך לעשות...זה אמיתי? כאילו זה באמת דרך לעשות דברים או זה סתם המצאה של זינה? שבת שלום לכולם

RainBird

New member
אם את חושבת שהפ טרחו כלכך כדי להמציא תורה שלמה כדי לעניין את הציבור בסידרה הגוססת הזאת את טועה :) זה מהטאו.

לא נראה לי שהבנתי את השיטה שלך...

(מזכיר לי את הפרק ההוא בזינה) "להפוך לאחד עם החפץ מתוך הכרח(מה זאת אומרת,מתוך הכרח)אז בפרץ אנרגיה אתה רוצה את התזוזה שוב ואז זה מתרחש" קצת קשה לי להבין... כלומר אני עושה את כל זה מתוך רצון שזה יקרה, אז איך בדיוק אני מביא את עצמי לרצות את זה עוד פעם אם הפסקתי לרצות הרי אני חושב על הרצון שלהזיז את החפץ,(איך השיטה הזאת פועלת היא סותרת את עצמה), כלומר אם הפסקתי לחשוב איך אני מכניס את עצמני למצב של חשיבה על הזזת החפץ... קצת קשה לי להבין... אולי אפשר לקבל הסבר קצת יותר מעמיק?

למעלה