טלקארטים

ozoni

New member
טלקארטים

700 גרם טלקרטים בשקית-רובם ככולם מישראל ולא ממוינים 60 שח

תמיר1991

New member
אם התכוונת אלי-

אני כבר לא ה"שוטר", לבקשת אריק. מה שכן, זה צרם לי מאוד... תמיר.

ozoni

New member
טלקארטים

לא ספרתי כי הם רבים מידי ולכן שקלתי אותם מה משקל טלקארט? אלי רמת השרון ות"א

תמיר1991

New member
רק כדי להבהיר -

כאן לא מוכרים (לפחות לא מצד אנשים חדשים...) - כאן מחליפים ונותנים, מחליפים דעות, שואלים שאלות ומדברים על כל דבר שמתקשר איכשהו לאספנות. ורק שתדע - לטלכרטים סטנדרטיים מישראל אין שוק.... תמיר.

בוסטר1

New member
פורום אספנים נכבד

שלום לכם אני חייב לכתוב את שעל ליבי אני לא גולש ותיק כמו הרבה מהגולשים פה אבל בתקופה הקצרה שאני גולש פה נתקלתי ביוהרה חוסר התחשבות אי אכפתיות חוסר סובלנות אשר עולה בהרבה על הנדיבות המידע והנתינה אשר אתם טוענים לכן אבא של נועם כצעד לא שיגרתי לי אנא מחוק אותי מהפורום בטח אכנס מתי שהוא להציץ ולבדוק האם השתנתם וכמובן מותר (לחלק הרגיל להעלב) להעלב ולכול הנחמדים אנא סליחה פשוט שומעים אותכם מעט מידי

® רן

New member
הי בוסטר

קודם כל, אני רוצה להגיד שאני מסכים איתך. אמנם ozoni חרג מכמה וכמה "כללי פורום", אבל עדיין הייתי מעדיף שהתגובות אליו יהיו לפחות מנומסות. בסך הכל, כולנו היינו חדשים פעם. דבר שני, באמת יש כאן אנשים נהדרים, פורום נהדר (וארץ נהדרת ועם נפלא), ואני חושב שאם תשאר קצת ותבוא גם למפגשי פורום תיווכח בעצמך. ודבר אחרון, אי אפשר למחוק מישהו מפורום... אתה יכול פשוט לא להשתתף יותר (וחבל), אבל זה לא משהו שבאחריותו של אריק

evilihi

New member
צודק, אבל...

לא ממש אהבתי את התגובה של לא ראוי להתיחסות..קצת הומור עוד לא הזיק לאף אחד..גם אני עשיתי טעויות...אבל קיבלתי את ההערות, ההארות והבדיחות ברוח טובה...

תמיר1991

New member
אני מקווה שלא התכוונת אלי...

אני דיברתי בנימוס יתר בהשוואה למישהו שמנסה להפוך את הבית האספני של כולנו לחנות מקוונת... תמיר.

® רן

New member
ozoni שלום

לפני שהשרשור הזה יתדרדר עוד יותר... ברוך הבא לפורום שלנו. אני ממליץ לך לקרוא את "הודעת המנהל" שמופיעה בדף הראשי של הפורום וגם לקרוא קצת אחורה הודעות קודמות. פורום אספנים הוא מקום מפגש וירטואלי בין אספנים לטובת החלפת דיעות, רעיונות וגם החלפת פריטי אספנות ואינו לוח מודעות "למכירה" סתמי. נהוג כשנכנסים לכאן בפעם הראשונה להציג את עצמך ולספר קצת עליך ומה אתה אוסף. ובצורה עניינית לגבי הצעתך - רוב האנשים כאן אינם סוחרים ולא יהיו מעוניינים בטלכרטים או בולים "על משקל" בלי שום פירוט של כמה, מה, למה, ואיך. אם אתה רוצה התיחסות רצינית להצעתך עדיף שתיתן הרבה יותר אינפורמציה, ורצוי גם תמונות של כמה מהפריטים היותר מעניינים.

למעלה