טלפורטציה

arifell

New member
טלפורטציה

מישהו הפנה אותי למאמרים שבקישורים, מה דעתכם?

נֵץ

New member
Beam me up, Scotty!

איזה רעיון מעניין... בקישור הראשון כתבו גם על The Einstein-Podolsky-Rosen Effect. זה מזכיר לי את הסדרה "גולשים בזמן" (למי שמכיר), שם השתמשו באותו עיקרון כדי לעבור בין מימדים (ולא לעבור בזמן - השם עשוי להטעות) ע"י חור-תולעת - מה הקשר?

2_be

New member
הקשר

את המאמר הזה כבר קראת? הוא מסביר הרבה יותר טוב ממני
מה גם שהחיפוש המתקדם של הפורום לא עובד כרגע...

נֵץ

New member
רק עכשיו מצאתי זמן לקרוא

ולמרות שהמאמר מאוד מעניין, אני חושב שהתבלבלת קצת. אני התכוונתי דווקא לקשר בין מסע בין-מימדי ל-Einstein-Podelsky-Rosen Effect, ואת ענית דווקא על הקשר בין זה למסע בזמן. תודה רבה בכל מקרה.

Darakan

New member
כבר חשבתי על העקרון של

זה פעם, ולא ידעתי שהתיאוריה של טלפורטציה באמת ככה... אבל באמת הבעיה היא שהאדם שנמצא ב"משגר" בעצם מת, נוצר אחד חדש כמוהו בעל הזכרון של האדם המשוגר (בהנחה שאנחנו מתייחסים לזכרון כדבר כימי ולא כמשהו מיסטי), שחושב ש"היי! שוגרתי ממקום למקום! איזה יופי", אבל זה לא עוזר בכלום, כי האדם עצמו מת... זה כמו שיבוט...

idanyd

New member
מישהו קרא את Timeline

של מייקל קריצ'טון? הוא מדבר על כזו טלפורטציה ברמה הקוונטית, ובזכות יקומים מקבילים, אותה טלפורטציה מאפשרת גם לחזור בזמן.

iziman

New member
קראתי

זה לא חזרה בזמן על פי הספר אי אפשר לחזור בזמן אלא לעזור ליקום מקביל בו הזמן השורר הוא העבר

idanyd

New member
אמנם, טכנית הם לא נעו בזמן

אבל מעשית, זה היה בדיוק כמו לחזור בזמן.

voguemaster

New member
דעתי היא מה שהמרצה שלי סיפר לי

הוא מתעסק עם quantum teleportation והוא נתן לנו פעם הרצאה נחמדה מאוד לגבי הרעיון שעומד מאחורי זה. זה רעיון חביב אבל אנחנו כ"כ רחוקים מליישם כזה דבר שזה פשוט מבאס
. מלבד זאת, זאת לא בדיוק טלפורטציה. האינפורמציה נעה במהירות האור.

למעלה