טלפון

PITBULL

New member
טלפון

האם מישהו מכיר קישור או תוכנית המאפשרים שיחה דרך המחשב וטלפון ביתי ? השרת כמובן בחול והטלפון בארץ

PITBULL

New member
לגודי

נראה לי שהראש נמצא כבר בלונדון בשעה שהגוף עדיין בארץ אני בחול ורוצה לדעת כיצד אפשר להתקשר לארץ בזול לכן השרת-בחול הטלפון-בארץ

judyr

New member
אז למה הכתובת שונתה? אה?

והראש נשמה מועקה.... נמצא ב....

hamzawi

New member
ג´ודי בחייאת רבאק - איפה ההופעה של פינק פלויד

Gefen

New member
ג´ודי מה נהייה

עשית כבר דוקטוראט על ההופעה הזאת כפרה..
איזו יסודית את...בסוף כל הפורום ינהר אחרייך ברחובות מנצ´סטר מסטול מהיין של מוייש...
ושיכור מצלילי הפינק פלוייד..

judyr

New member
אהובתי שלי....

אני רוצה להגיד לך... אני לא מפסיקה לחשוב על זה. אתמול נרדמתי בספסלים בשמש בביצפר באמצע היום. שמתי את האוזניות של הדיסקמן כמעט פול ווליום בשביל באמת לשמוע את פינק פלוייד כמובן. נכנסתי לסרט... פשוט הקשבתי לכל צליל וצליל.... חבל על הזמן אני שיכורה מהצלילים כבר ממקודם... אני הולכת להינות ובגדול

hamzawi

New member
יא אללה של ...

הפינק פלויד החארות האלה... לא יכל לארגן איזה הופעה בניו יורק ? היייתי תורם את שערות החזה שלי למדע בשביל לראות אותם מופיעים באיזור !!! which reminds me -the rolling stones are performing in NY in Septemeber but dont bother , its sold out like two minutes after they started selling tickets.

judyr

New member
יש פיתרון....

תרום איזה כמה מאות $ לסוכנת נסיעות וקדימה צעד
ולגבי השיער.... תנו לחיות לחיות עוד 9 יום

PITBULL

New member
תודה רבה LILANY

התעריף שאני משלם כעת הוא 15 EURO כך שזה לא משתלם לי עדיין אבל כעת אני יודע היכן לחפש תודה

een ogenblik

New member
15 Euro??

אתה בטוח שזה הסכום? לא קצת מוגזם? אני בטוחה שאני לא משלמת 15 Euro לישראל (טוב, אני כמעט לא מתקשרת, אלא מתקשרים אלי). עם אחי באוסטרליה אני משוחחת דרך חיבור של hotmail, ולפעמים זה על הפנים, אבל זול בצורה מדהימה (במיוחד כאשר מחוברים דרך הכבלים, ולא צריך לשלם שום תעריף טלפון).

PITBULL

New member
טעות טעות טעות

טעיתי 15 סנט אני עדיין קצת מבלבל בין דולר שקל לירטה ויורו

een ogenblik

New member
15 סנט לכמה זמן?

היום קיבלנו את חשבון הטלפון, אין לי מושג מה התעריף הרשמי (מאז שזנחנו את הפרנקים, איני יודעת מחירים רשמיים), אבל שיחה של חצי דקה בדיוק בארבע אחה"צ עלתה 34.83 סנט.

למעלה