טלפון לניו יורק....

Ohle74

New member
טלפון לניו יורק....../images/Emo33.gif

הי, לפי המלצתכן/ם דיברתי עם הבן דוד בניו יורק. גיליתי מידע חדש וגם ענף אוסטרלי חדש. תודה, אוהד

bilen

New member
אני מעריצה את הסבלנות שלך....

כשאני מקבלת טלפונים חשובים, אני מתקשרת ברגע הראשון שזה אפשרי. שמחה שמצאתם שפה משותפת והוא נפתח לשיחה. מקווה שתיפגשו כי אין כמו פגישות כאלה כדי לגלות המון מידע שלא עולה ב"חקירות ממוקדות", אבל צף מעל פני השטח בכל מיני שיחות בענייני דיומא.

Ohle74

New member
תודה../images/Emo140.gif

עכשיו אני צריך סבלנות כדי לחפש בת-דוד שהיא מרצה למשפטים באוסטרליה (עד היום חשבתי שהצד המשפטי הוא אצל היקים מהצד של אמי, עכשיו מסתבר שגם אצל אבי יש די הרבה משפטנים- צרות של יהודים
).

Sadetsky

New member
דווקא זו אמורה להיות

משימה קלה יחסית - חיפוש באוסטרליה. זו אחת המדינות המתועדות ביותר באינטרנט. ממליצה ללכת עם האוסטרלית בזהירות לפחות כמו עם הבן-דוד האמריקאי. איחולי על העמקת המחקר והגילויים.

Ohle74

New member
אוסטרליה...?

האמת היא שמצאתי עליה המון פרטים (כולל תמונות) אבל את כתובתה או את הדוא"ל שלה אני מתקשה למצוא. אם יש רעיונות אשמח. שמה Dr. Sandra (Sandy) Caspi Sable (שאלתי גם בפורום הגניאלוגי האוסטרלי) כספי הוא השם הארצישראלי של סבה יליד הארץ. תודה למגיבות

הנה פתרון פשוט ויעיל (מנסיוני)

לאיתור הגברת, שנראית מאוד נחמדה... סנדי הינה בכירה (אולי אפילו שותפה) ב - CMA, מכון עצמאי לגישור/ניהול יחסים/תקשורת בין-אישית וכו'... תוכן פשוט לכתוב לה דוא"ל לשם, לכתובת של המכון (כאן משמאל או פה). אל תפנה את הדוא"ל אליה, אלא נסח אותו כדואר עם בקשה לאיתור, תוך שאתה מסביר בנימוס את מטרת האיתור ועד כמה איתורה חשוב לך. מנסיוני (גם באוסטרליה וגם בארה"ב) - זה מצליח. ארנון

Ohle74

New member
תודה...

אני מכיר את המידע, אבל מעדיף לא לפנות אליה לעבודה אלא כאפשרות אחרונה.

Sadetsky

New member
אולי אתה מכיר את המידע, אבל...

לא לוקח בחשבון שהכתובת הפרטית שלה לא מופיעה באתר אוני' מונש או במדריך הכללי כי יש לה סיבה. רצוי לתת לה את המרחב להחליט אם למסור לך פרטי קשר אישיים. עד אז, מומלץ בחום לשקול את העצה של ארנון. זו דרך מקובלת, וככה גם סביר שהאימייל ייקרא עוד באותה יממה.

Ohle74

New member
תודה../images/Emo140.gif

אני מעדיף לחכות כמה זמן. אולי מישהו מהפורום האוסטרלי (שעד היום עזרו לי מאוד) יעזור. כמו ש Bilen אמרה, סבלנות.

חוה3

Member
../images/Emo49.gif

כיף לשמוע על הצלחות, בהצלחה רבה בהמשך הדרך

למעלה