טלפון טלרד

wimpi

New member
טלפון טלרד

שבת שלום את זה מצאתי היום..מצב מדהים ועובד (טילפנתי ל-155..) כל החלקים מקוריים, על כולם כתוב טלרד. ישנו הפתק הכחול עם הצבי והכיתוב : "בית המרכבה המרכזי" - חיפה. ומתחת מדבקה צהובה: טלרד...מטושטש והעיר לוד. האם יש במכובדים בעלי ידע לגבי שנתון הדגם? כמו כן..חסר כיסוי החוגה, האם מישהו יודע היכן להשיג זאת ואיך הוא נראה? תודה וחלה מתוקה מתן

קיפקף

New member
ישלי ישלי ישלי - אז הנה תמונות

כך נראת החוגה. אם יש למישהו טלפונים ישנים שהוא לא צריך - אשמח להחליף

wimpi

New member
אלף צילצולי תודות

תודה על התשובה הזריזה . ולשאלת המליון: האם יש ברשותך חוגות "זנוחות" או עדיף לחפש טלפונים מקולקלים ולעשות "העברת בעלות" לכיסוי.... נ.ב - איזה שנה הדגם? תודה ולילה טוב מתן

קיפקף

New member
לצערי לא :(

אבל ... אמרו לי שיש כאלה מתגלגלים בשוק ... אני עדיין מנסה לברר איזה שנה - מי שמוצא קודם :)... It's all about people

rachelea

New member
יופי!! אספני הטלפון הגיעו

במכוניתי, בבאגז' נמצא מכשיר טלפון של בזק, חדיש יותר ממה שמוצג כאן. צבעו לבן - עם חוגה ומצבו מצוין. כבר מזמן שקלתי להשליכו אך תיארתי לעצמי שיהיה לו ביקוש באחד הימים. ובכן, מי מעוניין בטלפון?

wimpi

New member
טלפון - מקרב לב

בוקר טוב ושבת נעימה אם הטלפון עדיין מחפש מקום, אשמח לשמוע את צילצולו. תודה על כל מעשה מתן

rachelea

New member
הטלפון יוכל לעבור למשכן חדש

אין שום בעיה. אצלך בודאי יקבל טיפול נאות יותר, תשומת לב וחמימות. ראה מסר אליך.

broadaxe

New member
מתן, חומר למחשבה (ולחיפוש)

בהיותי ילד בבית הורי היה טלפון חוגה טלרד מהסוג הרגיל (אני מניח שבדיוק כמו של רחלה, מסוף שנות השישים/מחצית השבעים), רק שכולו היה בצבע אדום חזק, הגוף וגם השפופרת. זה היה צבעו המקורי, לא צבוע, והוא היה מהדגם לתלייה על הקיר שהייתה לו עריסת-מתכת לשפופרת קצת שונה (עם קרסים מכופפים כלפי מעלה) כדי שאפשר יהיה לתלות עליו את השפופרת ללא סכנה שתחליק. לא נתקלתי יותר בטלפון טלרד אדום ועקבותיו שלזה אבדו. הטלפון שהראית לדעתי משנות החמישים, בהסתמך על זוית האפרכסת והחומר של הקופסה, שהוא כבד יותר מהחומר של הטלפונים המאוחרים יותר (בקליט?). יש בחנות בחיפה שני טלפונים נוספים שונים מהסדרה הזו עם האפרכסת המכופפת, האחד טלפון-שלוחה ללא חוגה במקור (המקום של החוגה סגור במכסה שטוח) והשני טלפון-נל"ן, ללא חוגה עם ידית ("מנואלה") מחולל-צלצול מהצד.

broadaxe

New member
חנות "הסליק"

באיזור המסחרי של הדר, רח' שפירא פינת החלוץ. כל הקודם זוכה...

למעלה