טלפון באמצע הלילה...

מפ33יצה

New member
טלפון באמצע הלילה...

"עדי, אני חרמן" נשמע מהעבר השני של הטלפון.. נקשתי על הדלת, אייל פותח אותה לעברי...ואני חולפת על פניו.. לבושה מגפי עור שחורים מעל הברך, חצאית מיני צמודה שחורה מעור מבריק תואם לנעליים ולחזייה שעל גופי, ומהחגורה מבצבץ לו קצה השוט. מביטה בחטף על גופו השרירי והשזוף, הקוביות בבטן כשהוא זז, תמיד מחרמנות אותי.... הוא תופס אותי מצמיד אותי אליו ומנשק אותי על השפתיים נשיקה לוהטת, ידיו עוברות על ישבני ומצמידות אותי לגופו, הלשון שלו חוקרת את שלי מבקרת עמוק בתוך פי שמתי את ידיו לאחור, קושרת אותן יחדיו ושמה קולר על צווארו וגוררת אותו אחרי לסלון.. מביטה בעיניו ופותחת את כפתורי הגינס שלבש.. פותחת את הריצרץ.. "אייי תיזהרי" אמר, נרתעתי לרגע והוא צחק לעצמו.. מכה חזקה נחתה לו על הישבן.. "אתה תזהר ממני" אמרתי ומורידה ממנו במהירות את המכנס.. זרקתי אותו על הכורסה הבודדה שעומדת באמצע הסלון הכמעט ריק. "הלו הלו תירגעי" מביט בי בחיוך.. הנחתי את רגל ימינו על המשענת של הכורסה, קושרת אותו, הרמתי את רגל שמאל וקושרת את הרגל הצידה, הוא נישאר שוכב מולי ערום הזין שלו מתקשח שוכב לו על הקוביות של הבטן, "את לא מכוונת להשאיר אותי ככה? "הוא שואל... קשרתי את הרצועה של הצוואר לרגל האחורית של הכורסה והלכתי לשטוף את עצמי משאירה אותו שוכב קשור בסלון... המים זרמו על גופי... "לה לה לה" שמעתי אותו שר ברקע, מחייכת לעצמי מסבנת את המפשעה שלי.. "לה לה לה" הוא ממשיך... חזרתי לסלון הוא מחייך לעצמו, באותו מצב שהשארתי אותו.. מתקרבת אליו, מגישה לו את החזה שלי הוא העביר לשון חמה מסביב, הפטמה שלי הזדקרו והוא החל לינוק אותה באיטיות ולנשוך אותה קלות.. העברתי את הלשון על אוזנו יורדת בליקוקים למטה לאט , על החזה... לכיוון הבטן לאט למטה... הלשון מסתובבת על הפופיק ויורדת. יד אחת מלטפת את הירכיים שלו והלשון שלי משחקת עם הראש של האבר, מסתובבת מסביב עם כיוון השעון, עוברת על החריץ ועל הכיפה... מלקקת לו את הזין מלמטה, ועולה לאט למעלה בליקוקים איטים מסובבת את הלשון סביב הכיפה ומחדירה מעט את האבר לפה.. אוחזת בו עם השפתיים שלי ויורדת למטה לאט ומושכת ויורדת עד הסוף משאירה בפנים את הזין עמוק בגרון ועולה במשיכה איטית וחזקה מרגישה את הזין מתרחב עוד יותר, כמעט מתפוצץ ומכה חזקה ניתחה על התחת שלו.. הזין חדר עמוק לגרוני הוצאתי אותו ביניקה.. מניפה את היד ומנחיתה אותה חזק יותרעל ישבנו.. "די, משוגעת..." הוא צועק ואני צוחקת בקול רם, שואבת לו את הזין... סססללאאששששששששששש מכה נוספת פילחה את ישבנו והוא ניסה לזוז ונחנק מהקולר שעל צווארו שאבתי חזק את הזין שלו האצבע מסתובבת בתוך ישבנו, שואבת אותה ויוצאת ממנו מלקקת את הקצה..... קמתי הלכתי למטבח משאירה אות איברו עומד זקור על קצה גמירה, ושלפתי סכין חדה וחזרתי לסלון מחביאה את הסכין מאחורי גבי... נשענתי קדימה מכניסה את הזין שלו לפה שלי, מלקקת אותו לאט, עולה ויורדת עליו.. עליתי על הכורסה.. פיסקתי את השפתיים התחתונות הכל היה אצלי כל כך רטוב חם ומגורה, הכנסתי את הקצה שלו לאט לתוכי, בין הקירות שלי פנימה לאט ועמוק עד הסוף החם... ויצאתי לאט בתנועות סיבוב.. וירדתי מהר... עליתי וירדתי על אברו, מתחילה לאט ומגבירה כל פעם את הקצב מהר, מהר יותר, רוכבת עליו ומשחקת עם האגן שלי... "עדי אני גומר" שמעתי אותו אומר ובאחת העברתי את הסכין על גופו והפסקתי לנוע. "אתה תגמור רק כשאני ארשה לך" אמרתי לו "אחרת....." הפלקתי לישבנו בחוזקה, עשיתי פרצוף כועס והצמדתי את הסכין חזק יותר, כדי שידע שאני רצינית.... נישארתי ככה מספר שניות והתחלתי לנוע למטה ולמעלה על האבר שלו הזקור, כשהסכין צמודה לצוואר שלו "לא לגמור" לחשתי לו באוזן וסובבתי את אגני תוך כדי ירידה.. " רק כשארשה לך" לחשתי שוב ועליתי מהר על אברו וליקקתי לו את האוזן " אני לא מרשה" נשפתי לו באוזן ודהרתי מהר עליו למעלה ולמטה, האבר תופח חזק בתוכי... " עוד קצת" אמרתי והגברתי מהירות, עולה ויורדת על האבר הענק שלו.. " עוד קצת"...הרמתי את האגן שלי ורק הראש שלו בתוכי מסתובבת עליו. "התכונן".... הרגשתי אותו מתנפח יותר, ממש לקראת פיצוץ מביטה ורואה את פרצופו האדום מנסה ומשתדל להתאפק.. " מוכן...." נחתתי למטה.. הצמדתי את הסכין יותר לגרונו, הוא צעק... "גמור" ציוותי בצעקה.. וזרם חם שטף את כולי ממלא את הקירות שלי בחום עדין ומגרה אותי יותר... אני נעה לאט על אברו הוא מנסה להתשתולל אך לא יכול כי הוא קשור עדיין לכורסה.. החזה שלו עלה וירד, מתנשף עמוקות לא נרגע.. לאחר מספר רגעים קמתי.. שטפתי את עצמי ונישכבתי לישון על הספה הארוכה משאירה אותו ככה לנום את הלילה קשור ל......

foxy lady 69

New member
הוסיף על Sefy ואומר...

ווווואאאאווווווווו באמת וואאוו נהניתי מכל רגע ,מכל אות, ומכל "פיסוק" ונקודה! רק בעיה אחת נותרה עכשיו אני "לוהטת" אז...מה אני עושה??? למישהו יש תשובה????

למעלה