טלנובלות חדשות

Gitana

New member
אוקי...../images/Emo58.gif

למרות שאני לא ממש יודעת מה שהולך שם כי רק ראיתי את הפרקים האחרונים... אני יודעת שבתחילת הסדרה רוסיו ופרננדו מאוהבים ועומדים להיתחתן אבל הוא מבריז לה בחתונה ואז היא מכירה את דניאל ומתאהבת בו. ומה שאני ראיתי בפרקים האחרונים זה שרוסיו עמדה להיתחתן עם פרננדו (רפאל אמז'ה) פעם השניה למרות שהיא בעצם אוהבת את דניאל (ולנטינו לאנוס). אחות של דניאל ברנדה (מרגריטה מגניה) שהיא בחורה מאוד מפונקת מאוהבת בפרננדו אבל הוא לא יכול להענות לה כי הוא מאוהב ברוסיו. דניאל התחתן עם ורוניקה והיה להם בן שבסופו של דבר התברר אבל ממש בסוף שהוא בכלל לא הבן של דניאל אלא הבן של אבא של דניאל ובמילים אחרות אחיו של דניאל אבל למרות זאת דניאל ממשיך לאהוב אותו כאילו היה בנו. (דניאל היתחתן עם ורוניקה רק בגלל הילד). את אמא של דניאל אספרנסה מגלמת השחקנית נוריה באגס ששיחקה את אמא של פרלה ב"בדרך אל האושר". את אמא של ברנדה מגלמת השחקנית לורדס מגניה ששיחקה בנשים כמונו וברק נשיקה ועוד טלנובלות ששודרו בארץ. (דניאל וברנדה הם אחים למחצה...יש להם אותו אבא שהוא גם מן דמות רעה בסדרה שתעשה הרבה נזק). את אח של ורוניקה אישתו של דניאל מגלם השחקן חוליה קמלו ששיחק את דוגלס ב"כתה 406".

Gitana

New member
אגב...../images/Emo58.gif

בפעם הראשונה שפרננדו ורוסיו עמדו להיתחתן והוא הבריז לה כולם חשבו שהוא מת אבל האמת היא שהוא העמיד פני מת בשביל להתחמק מהחתונה והוא התחיל לצאת עם ברנדה בגלל הכסף שלה או יותר נכון הכסף של אבא שלה ושל דניאל - גיז'רמו אבל כשהוא הבין שמי שהוא רוצה באמת זו רוסיו זה כבר היה מאוחר מידי כי היא כבר הייתה מאוהבת מעל הראש בדניאל. ועוד בקשר לורוניקה...היא הייתה המאהבת של גיז'רמו ונכנסה ממנו להריון אבל הוא לא הסכים להכיר בילד כבנו ואז שהיא גילתה שדניאל שהיא מכירה הוא הבן של גיז'רמו היא החליטה להיות איתו כדי שבכל מקרה היא תקבל את הירושה. ורוניקה ופרננדו עשו הסכם ביניהם על מנת שישתלטו על הרכוש של ג'ז'רמו...פרננדו באמצעות ברנדה וורוניקה באמצעות דניאל.

יחסית לאחת שראתה את הנובלה../images/Emo87.gif

רק בפרקים האחרונים... את די שולטת בעניינים
את יודעת כמה פרקים יש לזה?

שלומית16

New member
אהה יופי כי חשבתי שזה מחליף

את פדרה קורחה לא שאני רואה את זה ממש , פשוט לא רציתי שישימו טלנובלה מקסיקנית בשעה שמונה

Caprichosa

New member
איזה אושר איזה אושר איזה אושר ../images/Emo6.gif

אני אראה את כווווווולם !!!! התגעגעתי לגבי

Atza

New member
מה זה פודי ?....

אין אפחד בשם פודי בפורום הזה
או שכן. את. פודי

../images/Emo51.gif על המידע../images/Emo13.gif

באסה שאין לי ויוה פלטינה ואני לא אוכל לראות את להתאהב מחדש ומלאך מרדן
יופי שהביאו את הפולשת עם גבי

אמור1

New member
הפולשת

מישהו שראה בויוה פלטינה את הסדרה יכול לכתוב לי פרטים אודות הסדרה כמו: מי השחקנים הראשיים והמשניים? כי חוץ מגבריאלה ספניק אין לי מושג מי משחק בסדרה הזו . מה העלילה של הסדרה ? תודה

אז ככה:../images/Emo87.gif

וירחיניה היא צעירה טובת לב (אלא מה
) אשר נתקלת במיליונר (?....). למיליונר במקרה יש שישה ילדים- כאשר יש למשפחה המלבבת הזאת משפחה יריבה. בעיקרון- הבן הבכור ביותר במשפחה מתאהב בוירחיניה. המיליונר מתפגר. בהמשך וירחיניה נופחת את נשמתה ומגיעה ונסה- תאומה לא צפוייה. וכן- יש מוכרים. גבריאלה ספניק היא וירחיניה/ונסה. אנריקה ליסלדה (רודולפו, אזמרלדה?) הוא המיליונר שמתפגר. ארתורו פניצ'ה הוא קרלוס דניאל (משהו כזה....) הבן הבכור במשפחה. ויש עוד מוכרים. בקרוב פרוייקט הכנה מיוחד לכבוד שלושת הנובלות האלה

אמור1../images/Emo87.gif

אני עוזר מה שאני יכול. נתנתי לך תקציר אולי לא מדויק ואולי בכלל סטיתי מהעלילה (כשראיתי בויוה פלטינה חפפתי פה ושם....
- ולא ראיתי את כל הנובלה ממש אלא קצת מהסוף אז הזדמנות להשלים
)

שלומית16

New member
אוףף דיי עם הטלנובלות המקסיקניות

האלו!!! הם לא יכולים להביא קצת טלנובלות יותר על רמה שהם לא כל הזמן אותו דבר הפרלמנט של ויוה הזה גרוע!!!!

ומה יש להביא מארגנטינה?../images/Emo87.gif

כלום. חוץ מהסודות של אבא והפנסיונרים. כל הנובלות מארגנטינה הנחשבות כבר הגיעו אלינו. חוץ מזה- יש אנשים שאוהבים מקסיקו ואני חושב שאת מזלזלת בהם ומעמידה את הסבלנות שלנו על קצה התחרפנות. סיימתי

שלומית16

New member
אני לא מזלזלת בהם

יש טלנבולות שהם כן בסדר אבל יש כאלו שהם פשוט נראות אותו דבר אותם סיפורים רק עם שחקנים אחרים ואת זה מביאים אלינו ובארגנטינה לא הביאו את כל הטלנובלות השוות ומה שבטוח שארגנטינאיות וברזילאיות יותר טובות ממקסיקניות לפי דעתי ולא אמרתי שכולם הם לא טובות רק חלק מהם ואני לא אזכיר את שמן דרך אגב זו דעתי וזו זכותי להגיד אותה וגם אני סיימתי

למעלה