טלנובלות חדשות

טלנובלות חדשות

3 טלנובלות חדשות עולות לאקרנים בנובמבר והן: "הפולשת" עם ספניק שתחליף "את ירח אמיץ" בערוץ 6 תעלה הטלנובלה המקסיקנית לילדים "אמי" במקום "חברים לנצח" ב"ויוה פלטינה" תשודר הטלנובלה המקסיקנית "להתאהב מחדש" עם ולטינו לאנוס ואירן קסטילו במקום "דרך הלב". עוד טלנובלה שתעלה בתחילת דצמבר במקום " סוד של אהבה" היא "מלאך מורד" ( כן... גם מקסיקני) עם ויקטור נורייגה גרטל ולדז. כרגע לימור-ויוה פלוס פירסמה את זה כל הזכויות שמורות לה.

יששששששששששש../images/Emo87.gif

ועוד פעםםםםםםםםםם ייייייייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש *חוגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג*

*ממשיך להתלהב*../images/Emo87.gif

ויקטורייייייייייייי (ויקטור נורייגה
)
ולנטינוווווששששששששששששששששששששששש אאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההה

מצטרף אלייך../images/Emo99.gif

הולך לראות מלאך מורד ולהתאהב מחדש וגם הפולשת שלא ראיתי בעבר. ניר מה איתך?

שלושתם../images/Emo87.gif

לא ראיתי בכלל הפולשת... לאורה זפטה מעניינת אותי שם. להתאהב מחדש- אם אני לא טועה אז גם סבסטיאן רוז'י (הקטור, רובי) שם. ומלאך מרדן- פורנוגרפיה טהורה של בנים חצי עירומים. בעיקר ויקטור נורייגה.

אתה טועה ניר

סבסטיאן לא משחק בלהתאהב מחדש(Amar otra Vez). עוד שחקנים שלהתאהב מחדש:רפאל אמז'ה(פאקו בדרך אל האושר) מרגריטה מגנייה.

טעיתי../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

גם הנודניקית הזקנה של בדרך אל האושר (אמא של פרלה... המשולשת הזאת
גם שם. ממ....וחוליו קמחו גם כן מפציע שוב.

gabriela spanic

New member
|שני עומדת לקבל התקף לב|

|שני קיבלה התקף לב| יאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

gabriela spanic

New member
חההה כן../images/Emo70.gif|ספויילר|

הוא השתגע חזק אחרי שהוא רצח את ראקל חהההההההההההה הסיוטים שלו היו הורגים מצחוק

../images/Emo87.gif ו....../images/Emo58.gif

ראקל זאת? הייתה פרוצה אחת שניסתה לפתות את האידיוט פניצ'ה לקראת הסוף. סילבינה? סילביה? סברינה? משהו בס'. זיכרון טוב

gabriela spanic

New member
אה כן../images/Emo70.gif סילבנה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

היא אהבה את קרלוס אלברטו {פניצ'ה} ורצתה להתחתן איתו... והיא היתה בת כל** והיא עשתה דברים מאחורי הגב של קרלוס אלברטו... ואני שנאתי אותו חוווווווו

Gitana

New member
ראיתי את הסוף של "להיתאהב מחדש"!!!

לא ידעתי אם יביאו את זה או לא אז ביקשתי מחברה שתקליט לי את הפרקים האחרונים...זו סדרה מאוד חמודה וגם השחקנים מוכרים... ויש הרבה בסדרה את הנעימה של השיר של אנריקה איגלסיאס (I'M NOT IN LOVE

../images/Emo87.gif תגידי

המרושע של הסידרה- או מרושעת- מי זאת או זה? ידוע לך?

Gitana

New member
תשובה...

השחקן רפאל אמז'ה הוא בעצם הרע של הסדרה כי פרננדו (הוא) מאוהב ברוסיו(אירן קסטיזו') אבל היא אוהבת את דניאל (ולנטינו לאנוס) אז הוא כמובן לא יכול לסבול את זה ומנסה להפריד ביניהם...ויש גם רעה שהיא אישתו של דניאל...אני לא רוצה להרחיב יותר כי אני לא יודעת אם זה ספוילר או לא כי אני ראיתי רק את שלושת הפרקים האחרונים.

למעלה