טלנובלות בערוץ 2....

very VIP

New member
טלנובלות בערוץ 2....

1. "אהבה מעבר לפינה" תתחיל ביום ראשון. ופעם ראשונה בערוץ 2 רצועת שידור משותפת לכל 3 הזכיניות. כל יום (א-ה) 19.15. עם מירי בוהדנה ויהודה לוי. 2. איך אפשר לצפות באסתי המכוערת??? תחשבו שניה... אם יש 120 פרקים... וכל שבוע יש פרק זה יכול לקחת יותר משנה!!!! מה הרעיון??????

זה לא בדיוק השיתוף הראשון...../images/Emo16.gif

אבל השיתופים האחרים נעשים במסגרת חברת החדשות או במסגרת הזכיון שלהם... רצועת הבוקר אומרת לך משהו..? מהדורת החדשות המרכזית/מוקדמת/שש עם/סדר עולמי/מבזק חמש, ועוד ועוד...? 2. אם אני לא טועה כתבו בפורום שיש 40 פרקים... נ.ב. - קיימים מספר שינויים בלוחות השידורים עקב העלייה של הטלנובלה הזו, אני אבדוק בלוחות השידורים בדיוק את השינויים ואכתוב בהודעה חדשה.
ניר

ברור, אבל הרצועה קבועה.../images/Emo16.gif

6:43-9:00 ולפעמים עוד שעה, וגם הפורמט, בגדול, מאוד דומה.
ניר

dht160

New member
לאסתי יש 40 פרקים כרגע

וגם רמת אביב ג הייתה סדרה ארוכה עם בערך 152 פרקים ושודרה פעם בשבוע. לקח 7 שנים בערך לראות אותה. אז תעשה חישוב כמה חודשים זה 40 פרקים לא כולל חגים, ימי זיכרון וכו.. גיא

yaniv002

New member
היפים והאמיצים לא נחשבים לשיתו"פ?

אומנם זו הפקה מחו"ל, אבל היא משודרת כל יום.

../images/Emo45.gif יש גם את כל ילדיי, לא? ../images/Emo16.gif

או שזה רק אצל אחת הזכייניות?
ניר

זה גם "כל ילדיי"

בהתחלה היו משדרים 2 פרקים של "היפים והאמיצים" גב אל גב כפרק אחד, בימים א'-ו'. בארה"ב הסדרה הייתה משודרת פעם ביום (לא פעמיים), ימים ב'-ו' - נוצר מצב ש(לשם שינוי) התחלנו להדביק את ארה"ב ולא היה זמן לתרגם- אז הכניסו את "כל ילדיי" לעניין כדי להרחיב פערים.

השידור החוזר בשבת, ../images/Emo16.gif

שהיה לפרק הראשון, היה חד פעמי ובמקום "רק בישראל", לא חושב שיהיו שידורים חוזרים בשבת לשאר הפרקים, לא באיזור הפריים-טיים לפחות.
ניר

mishmesh

New member
../images/Emo41.gif שינויים בשידורי ערוץ 2 ../images/Emo41.gif

בעקבות עלייתה של הטלונבלה החדשה "אהבה מעבר לפינה" לוח שידורי ערוץ 2 יראה כך: 17:00-סדר עולמי עם ערד ניר 17:30-תוכנית של החינוכית. כרגע זו הסידרה "תאומות". 18:00-שש עם אושרת קוטלר. 18:45-תוכניות משתנות של הזכייניות. צוקריה והחבר'ה הטובים בטלעד, זהבי ואפרת רייטן בקשת ואני לא זוכר מה ברשת. 19:15-אהבה מעבר לפינה. 20:00-חדשות.

Kryptonite

New member
אני היחידי שחושב שזה../images/Emo168.gif

עצוב שב"ערוצים" קיטגרו את "אהבה מעבר לפינה" כסידרת דרמה?

very VIP

New member
אתה...

חושב שזה עצוב?! חכה שתשמע את זה: כאשר היה המורדים בערוץ 10 והיית לוחץ על לחצן המידע (בתבל) היית רואה שהצפייה מומלצת מגיל 14. אבל אם היית הולך למידע בפוקס קידס היית רואה שהצפייה מומלצת בהשגחת הורים.... מה זאת תוכנית אחרת?! אותה תוכנית אבל בהגבלת צפייה אחרת.... פיגור...

למעלה