טלנובלותתת

גילגולה

New member
טלנובלותתת

כל הפורום הזה סובב על הטלנובלה "קטנטנות" וזה מאוד מעצבן...... דיייייייי נמאס לקרוא על קטנטנות הסידדרה הילדותית דיייייייי כבר כי הפורום הזה באמת מתחיל לשעמם או אולי שיפתחו פורום מיוחד לסידרה המעצבנת הזאת. ורק שתדעו שיש סדרות יותר יפות ומענינות פי אלף ויותר, אז תתחילו להתיחס אליהם.

נטע4

New member
תגובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קודם כל קטנטנות היא לא סדרה ילדותית היא סדרה לכל הגילאים ולדעתי היא סדרה מאוד יפה השחקנים מעולים ועובדה יש לסדרה הזו 7 עונות היא משודרת בכל העולם ואפילו יצא לה סרט שלא שמעתי שלאף טלנובלה אחרת יצא סרט ולא רק זה הסרט הגיע למקום שני בארגנטינה. אז אם מעצבן אותך לקרוא על קטנטנות אז פשוט אל תקראי זה פורום של טלנובלות וקטנטנות גם היא טלנובלה מה לעשות?! בפורום הזה לא מדברים רק על קטנטנות מדברים גם על טלנובלות אחרות ואם זה מתחיל לשעמם אותך תעברי לפורום אחר!!!!!!!

winne the pooh

New member
אם זה נורא עקרוני....

למתחזה ייצא סרט המשך...מה שאומר שיש סרטים של טלנובלות!

נועוש 17

New member
את צודקת אבל!

לפי דעתי קטנקטנות זאות לא טלנובלה לא ילדותית, כל האחד והטעם שלו. אבל את יכולה למשל לכתוב על נושא אחר.

Rotem Lisa

New member
לשמחתך -

אני מנסה לפתוח פורום "קטנטנות". מרוצה ? אררר!!! *כועסת*..

Lola!!!

New member
נטע צודקת...

ראשית, לא מדברים בפורום הזה רק על קטנטנות אלא על טלנובלות אחרות... תפקחי קצת את העיניים ותגלי שמדברים פה על יאגו, בטי, פיורלה ועוד.... ובנוסף על קטנטנות...(כמו שכולן אמרו, מה לעשות גם זאת טלנובלה). שנית, אם זה מפריע לך שאנחנו מדברים גם על קטנטנות ואתה לא מתה על הסידרה הזאת, אף אחד לא מחייב אותך להיכנס לפרום הזה (שלדעתי הוא פורום פ33ה!) וגם אף אחד לא מחייב אותך לפתוח דווקה את ההודעות אשר מתייחסות לסידרה (המצויינת) קטנטנות! אז ככה שאין לך מה להתלונן להגיד לאנשים לא לכתוב ולדבר על התוכניות שהם אוהבים!!!! *אני מקווה שלא פגעתי באף אחד...בסך הכל פתחתי את הלב וכתבתי מה שאני חושבת לאחר שקראתי את ההודעה שלמעלה!!!

Rotem Lisa

New member
../images/Emo3.gif

"קטנטנות" סִדרה שולטת!!! ^-^ *נזכרת שאמא אמרה שאני אפסיד ´קטנטנות´ כשאני אעלה לכתה ז´..*
*בוכה..* *נזכרת שאמא אמרה שזה לא בטוח..* השבלים :
שלומי, בן כמה ת´ה ?.. רותם.. חולת איקונים! רופרט שלי & רופרט שולט!!!
רועיאיפהאתהאנימתגעגעתאלייך

Rotem Lisa

New member
!!ארר!!! השלבים*..

אניצהרועיסבסגרינטסטיבןתמראיילתחייםומוות.....
אני כעוסה!
:( ):

קארין13

New member
אמ.....לא!!!!

טוב אז א כל קטנטנות שולטת הבנת?! או שצריך להסביר את זה במילים אחרות וחוץ מזה זהו פורום של טלנובלות וזכותינו (צופי קטנטנות) להגיד מה שאנחנו רוצים אז אם יש לך בעיה תיחיי איתה!!!!! ואם לא אז זאת בעיה!!!!! קטנטנות היא הסדרה הכי יפה ופצצה ושולטת ומהממת אז לכל מי שיש התנגות שיתמודד איתה אההה וגם תאמיני לי אני מכירה אנשים בני 40 שרואים אותה אז לא נראה לי שהיא ילדותי

למעלה