טלנובלה...

ron ad

New member
טלנובלה...

שלום, כאנשי יחסי הציבור/דוברי הטלנובלה החדשה של הכבלים, כיצד הייתם מטפלים ב"תיק טוביה"? מצד אחד הזדמנות אדירה לחשיפה, מצד שני חשיפה לא הולמת בכלל. מה עושים? משתפים פעולה עם התקשורת, מאפשרים צילומים ,מספקים חומרים וכו'? רון

dor302

New member
>>

לי דווקא נראה שיש בזה חלק יחצ"ני לא קטן בכלל . בכל מקרה, הפרשה תפסה כותרות בכלי תקשורת מרכזים ועוד יותר פירסמה את הטלנובלה מס' פעמים לא קטן. אי אפשר להתעלם מהעובדה הזאת שעכשיו אנשים יותר יהיו להוטים לראות את דמותו של טוביה בטלוויזיה. כיחצ"ן הייתי מסכים לתת עוד מידע, צילומים כמובן בגבול הטעם הטוב ובשמירה על פרטיותו וזכותיו של ה"כוכב" .

rshibi

New member
ספין קצת שגוי

לי נראה דווקא שפיספסו מעט. אם היו מדליפים קצת מעלית הסדרה ואיך זה קשור להתפרצות של טוביה...

כיחצן טלנובלה היתי בוחר את החשיפה

בס"ד פעמים רבות מצאנו כי פרובוקציה מצליחה לעורר את עניין הציבור. למרות שזו לא תמיד התעניינות חיובית (לדוגמא: אהוד ברק וחטיפת המקרופונים), אבל כשמדובר טלנובלה יש בי התחושה שהדברים יכולים להתפס כ"חלק מהמשחק" ודווקא לעורר את הציבור בכיוון חיובי אם הית שואל אותי כיחצן של טוביה, מה דעתי? התשובה היתה שונה
אברהם רואש

yoavipm

New member
בדיוק באתי לשאול מי עושה יחסי

ציבור לטוביה צפיר... הוא צריך לפטר אותו :)

yoavipm

New member
עוד תגובה.

הסיפור של טוביה לא יביא לו טועלת בכלל הוא הולך מכאן רק למטה.... כבר לא רוצים לעבוד איתו וצלצלו אל מי שמייצג אותו משי ודרור (היה קורע) בהתחלה הוא הכחיש ושהעלו איתו לשידור את מי שהוא הרביץ לה אז לא היה לו מה להגיד והוא ניתק בפרצוף...

ray9

New member
וכיחצ"ן טוביה ?

מה הייתם עושים אז? הרי ברור כי יש כאן פגיעה שיכולה להיות הרסנית לטוביה המזוהה באופן חד משמעי עם "סבא טוביה" לילדים, וכל האפיזודה מטילה צל על דמותו החביבה... מה עושים? "התנצלות פומבית" היא כמובן מחוייבת המציאות ומעבר לזה? מתחבאים עד יעבור זעם? (תיאוריית - לציבור זיכרון קצר) מוציאים מהר עוד קלטת ילדים שתחזק את מעמדו כ"סבא טוביה"? מעלים את המופע ה"חדש" שלו - "סבא טוביה סיפורי המלך" לעוצמות ציבוריות גבוהות יותר? ראיון עומק אישי וחודרני בתכנית פריים טיים?

ray9

New member
הכותרת הקודמת -

הכוונה הייתה כמובן ל - "וכיחצ"ן של טוביה"...

כמי שצפה בכתבה ששודרה בגיא פינס

בס"ד יש לי תחושה שהתקרית מבויימת וכל מטרת היא פירסומית... נשמע לי תמוה וקשה לקבל כשרואים חריץ בקיר שלטענתם נגרם כתוצאה מהחבטה שחבט טוביה בקיר צפו ושיפטו

special S

New member
לא נשמע הגיוני

לא נראה לי שמדובר בתעלול יח"צני.. נתחיל מזה שכבר פורסם שבהפקה תכננו להעלים את הדמות שלו כבר בפרקים הראשונים, ושבסופו של דבר הוא עשה להם את העבודה ועזב. חוצמזה... המקרה אולי נתן חשיפה לסדרה, אבל אתם, כאשני יח"צ באמת מאמינים שכל חשיפה היא חיובית? גם מהסוג שמעמיד את הלקוח באור שלילי משהו? האם באמת לא חשוב מה כתבו/אמרו עליך, העיקר שהשם הוזכר? ואם זה באמת נכון, קשה לי להאמין שטוביה צפיר ומי שמייצג אותו יסכימו לסכן את המוניטין רק בשביל קצת יח"צ לסדרה...

dor302

New member
>>>

אתה צודק אבל אני חושב שהסיפור לא היה כזה גדול כמו שהתקשורת נפחה את זה. פשוט עשו מזה הד ענקי שלא נראה לי שככה זה היה במציאות .

special S

New member
נתחיל מזה שזה צודקת ולא צודק...

ולעניננו- כמו כל סיפור עם פוטנציאל לעסיסיות ועניין, התקשורת נוטה (אנדרסטייטמנט...)לנפח, ויותר נכון להשאיר אותו על סדר היום...

למעלה