טלנובלה שלי

טלנובלה שלי

בפרק הקודם.... ליר מתאהבת ב מורן בוכה כי סוזי רוצה ל הכל נדע בפרק של היום... ליר יושבת לה בספסל פתאום ליאור מתיישב לידה ליאור:שלום ליר:..שלום ליאור:אני חדש ליר:אה שי ליר ליאור:שמי ליאור ליר:אני יודעת ליאור:אה הם מתקרבים ומתקרבים ופתאום צליל באה מורן בוכה כי היא התאהבה בליאור.... סוזי רוצה להתאהב אך לינוי עוצרת בעדה שירן הולכת ברחוב ופתאום....רואה מישהו חתיך שירן:ש.....של..שלום _ _ _:שלום שירן:שמי אההההההההההה........ _ _ _:מה קרה? שירן:זה אתהההההההההה ממיכאלהההההההההההההההההההה נתן:כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שירן:חחחחחחחחח נתן:שמך? שירן:לאאאאאא נתן:שם מוזר קצת לא? שירן:לאא שמי שירן נתן:אני יודע!! שירן:חחח לינוי:שירנוש עם מי את מדברת? שירן:תסתכלי לינוי:יאאאאאאאאאאאאאאאא נתןןןןןןןןןןןןןןןןן נתן:שמך? לינוי:שמי?,לינוי! נתן:אההה אותך אני מכיר!!!! לינוי:מההההה? נתן:כן כן לינוי:יוווווו ספיר:שלוםםםם עדי:מה קרה? ירדן:כלום ספיר:מה כלום? אור:חחח עדי:מה מצחיק'? יוני:כלום ספיר:מה כלום? צליל:גרררר עצבניתתתתתתתתתתת

גיגי123

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo98.gif

תודה לינויוששששששש איזה ליאור?!?!?

הודעהההההה../images/Emo92.gif../images/Emo18.gif

צריכה שותף לטלנובלה-שמישהו ישתתף איתי בטלנובלה לצליל ושירן:רוצות שמישהי ממכן תשתתף איתי בטלנובלה שלה?<המבין יבין>
תודהההההההההההה-
ו

שירונוששששששששששששששששששששששששששששש

שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששש מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יפה שלייייייייייייייייייייייייייי שרופה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מושלמת שכמוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

למעלה