טלנובלה חדשה

Sith Master

New member
טלנובלה חדשה../images/Emo19.gif

ובכן, בגלל הצלחת ה"מורדים" אני מעלה סידרה חדשה שתיקרא: "המורדים- לפני הרבה זמן במקום רחוק" שחקנים: אלעד אברון- מנהל האקדמיה. לפעמים מתלונן על הבעלים (תפוז) בגלל שהם שמים פרסומות בוטות מדי עבור התלמידים בשער האקדמיה. הוא הולך ברצפים- לא מופיע בהרבה פרקים ואז מופיע במספר פרקים רצופים בהם הוא הדמות העיקרית. padme amidala-סגנית המנהל (למרות שמנהלת במציאות-אני יודע). מופיע בכל הפרקים. כל התלמידים אוהבים אותה כי היא נחמדה אליהם. מרימה הרבה פרוייקטים באקדמיה. ברב הפעמים אפשר לשמוע את קולותיה במסדרונות כאשר היא צורחת מלים לא מובנות כגון: "היידן....נטלי...." אף אחד לא מבין את כוונותיה ויש שמועות ברחבי האקדמיה שהיא לא כל כך בסדר ברוחה... sith master- הוותיק מבין תלמידי האקדמיה. חנון עם משקפיים. תמיד מנסה להיות מצחיק ומדי פעם גם הולך לו. תמיד מהמר במבחנים ואף פעם כמעט לא מצליח לענות על תשובות נכונות. קיין- מה יעשו התלמידים בלעדיו. מלבד ידיעותיו חסרות הגבולות אשר מאפשרות לאחרים להעתיק, הוא גם ה"בונה" של הכיתה. בונה כל מיני דברים בגלל כשרונו בזה- מפורסם בזה שמכין פצצות על מנת להתחמק משיעורים. על כן כולם אוהבים אותו. הצפע- החרשן של האקדמיה. חוקר כל מה שהוא יכול ותמיד מגלה לכולם על דברים חדשים. מנהיג כנופיה בשם "רשימת הדיוור הקטלנית" אשר מכריחה אנשים להצטרף לרשימות דיוור מוגוונות של אדון בשם לוקאס שאת זהותו נזהה רק בעונות מאוחרות. lu tze- תמיד מוכן לעזור ולשתף את כולם בידיעותיו. ידוע בכך שיש לו עיסוקים רבים מלבד האקדמיה. כאשר הוא באקדמיה הוא נמצא במעבדת הכימיה מנסה לבנות צבא זומבים, לא הולך לו בזה (לפחות לא בעונות ראשונות) פאנקי מאנקי- נמצא בעיקר בכיתת האומנות. עושה עבודות רבות ותמיד חולק אותן עם אחרות. הרב הגדול מסכים שעבודותיו טובות למדי. another girl- התלמידה היחידה באקדמיה בנתיים. מרדנית במיוחד. מפורסמת בכך שהיא כנראה היחידה שמבינה את פשר מילמוליה של סגנית המנהלת ותמיד עונה לה במילמולים לא מובנים גם הם בסגנון: "מארק... האריסון..." זה סוף תיאור הדמויות. עם שכחתי מישהו שישרשר לכאן ואני אוסיף אותו. אם הוא חדש הוא יצטרך לשמש בתפקיד ניצב עד שאכיר אותו יותר-סורי. שימו לב שכל הדמויות מבוססות על תכונות אמיתיות רק בהגזמה- אם מישהו לא מבין אפיון\נעלב שגם ישרשר להודעה הזו כי יש פה הרבה לא מובנים. אבל שרשרו בעיקר בשביל תגובות כמו "נהדר, קורע" וכו' או הודעותבסגנון "אתה מפגר". בבקשה תנו ביקורות- גם אם רעות (אבל שיהיו בונות)

Padme Amidala

New member
אווווי אהבתי!!!!!! ../images/Emo13.gif

ענק!!! "היידן...נטלי..."?! נו, טוב, העיקר כתבת שאני נחמדה! חחחחח.... אני לא מפסיקה לצחוק פה! בהחלט פרוייקט יפה!

Lu Tze

New member
FA-NNY

אני יודע שלא ככה רושמים, זה פשוט נראה יותר טוב ככה)

ניצב

טוב אז אני ניצב..... לפחות אני מופיע בטלוויזיה... מה לא? טוב, אז.... אה..... לפחות אני ניצב!

Sith Master

New member
אתה לא ניצב../images/Emo19.gif

אתה מקסימום נערת מים. אתה לא יכולה פשוט לבוא... ניצב זה מי שכתב נניח הודעה שהוא מציג את עצמו ואומר קצת על עצמו או שהוא מגיב איזה 3-4 הודעות בדיונים. לא אחד שזו ההודעה הראשונה שלו.

fresh mishmesh

New member
היי...../images/Emo70.gif רק רגע אחד

אני אמנם נמצאת פה מעט זמן אבל כתבתי יותר מ-3 הודעות פה... ואף הצגתי את עצמי... אז מה איתי?

Sith Master

New member
דווקא עלייך ועוד שניים../images/Emo19.gif

חשבתי כשאמרתי ניצבים- אתם בהחלט ראויים להיות ניצבים. וlu tze, אל תתנשא. זה שיש לך זמן מסך אל תמנע אותו מאחרים. התהילה עלתה לך לראש

Sith Master

New member
אני רואה שאתה אונליין../images/Emo19.gif

הוא נדבר... מה קורה אח שלי? הכל אבל לא רק חלק טוב? עוברים עוד יום? שלום שלום...

Lu Tze

New member
טוב, היומן המלא של היום שלי:

קמתי בשלוש בצהריים כי הייתי ער עד איזה 5 בקריאת הקומיקס של סטר-וורז (אדיר דרך אגב), אז החלטתי שאני צריך למוד למתכונת שיש לי במתימטיקה בראשון. אבל החלטתי לחכות עם זה עד איזה חמש, אז לא עשיתי כלום עד אז. ב-5 התחלתי ללמוד. כשאני אומר "ללמוד" אני מתכוון ללפתוח את הספר בעמוד אקראי, לעשות שני תרגילים ולקחת הפסקה של כשעה. חשבתי להתקשר אל מישהו, אבל הרי החלטתי שאני לומד היום. אז עשיתי עוד כמה תרגילים (אני לא חושב שסה"כ עשיתי יותר מ-10) ואז נחתי עוד קצת, עוד תרגיל, מנוחה, תרגיל, מנוחה and here i am.

Lu Tze

New member
אני עצלן מכדי ללכת לישון.

אני חושב שרוב האנשים פה יבינו את הכוונה שלי.

funkey monkey

New member
הנה הלוגו ;)

הנה הלוגו (הכנתי אותו מזמן בלי קשר) מקווה שנענע לא בוגד בי ולא פועל Oo

למעלה