טלנובלה בע"מ

טלנובלה בע"מ

שוב היה חוסר רגישות כפי הטוראט. אתמול בפרק היה איזה סצינה עם יעל בר זוהר.הוט ערוץ 3. כנראה הבימאית הביאה 2 אנשים שישחקו בסרט. מופיעים איזה שני מוקיונים שם והאחת אומרת ליעל בר זוהר שיש להם טוראט. לאחר מכן היא פונה למפיק ואומרת לו שהיא לא רוצה לעבוד עם האחיינים של המפיקה כי הם מרחו עליה מרגרינה. הסדרה מראה את לוקי התסמונת באור שלילי ומגוחך ועל זה עלינו להתראם. בל נשכח שתוכנית זו משודרת בזמן פריים. משה

הלנה

New member
ראיתי והזדעזעתי....

זה מאד הרגיז אותי. הדמות של מי שהיה כביכול עם טוראט, היתה דוחה ביותר. אני מקווה שלא יפתחו את הסיפור מעבר לזה.

הלנה

New member
כתבתי תגובה בפורום טלנובלה בע"מ

לצורך העניין אני אלנה עם "א" (בגלל שחברים של הבן שלי לא יודעים שיש לו טוראט אני לא רוצה לקחת סיכון ש"יגלו" אותי דרך השם והכרטיס האישי).

ש ל י ק

New member
הלנה כל הכבוד!../images/Emo25.gif

אני מחוברת ללויין כך שלא ראיתי את הפרק המדובר...

הלנה

New member
קיבלתי תגובה מהסריטאי - בפורום

"אני מאוד מצטער שנפגעת. באמת. למעשה לדמות אין תסמונת טוראט והוא לא משחק תסמונת טורט, וזה מתגלה בפרקים הבאים, יעקוביאן הוא סתם מופרע, הסיבה שטליה אמרה כך לדנה הייתה לשחק לה על המצפון לשניה, זה הכל, אני דוקא מבין ומכיר את התסמונת, ואני יודע שלא כך פני הדברים, זאת אמורה להיות דמות קומית\מגעילה [אם טליה היא מורטישיה אדאמס, הרי שיעקוביאן הדוד פסטר] ולא הייתה שום כוונה לפגוע באנשים שחולים בתסמונת. בכל מקרה אני באמת באמת מתנצל אם את או כל אחד אחר נפגע, יכולתי להית יותר רגיש. לא יקרה יותר. ודרישת שלום לבנך"

שביק

New member
אינני צופה בערוץ 3 וחוץ מזה היתה

לי אמש ישיבה בנושא "עיר נגישה" שבה אני גם פעילה. ולכן לא צפיתי בטלביזיה כלל. אך אין ספק שגישה עוינת היא פוגעת.

yakovs

New member
סליחה שאני מתערב, אבל מה שנכתב

כאן לגבי התוכן של הסיפור, מעיד כאלף עדים על הרמה של התוכניות האלו, ועל הזבל הבלתי נתפס שמאכילים אותנו בסלון ביתנו.

הלנה

New member
יעקב...זה גם נכון...

אבל העובדה היא שהרבה מאד אנשים צופים בטלנובלות ובעיקר בישראליות (שבהן צופים גם הרבה ילדים ובני נוער). אני לא מתביישת לומר שפעם היתי צופה נלהבת של טלנובלות... בעיקר ארגנטינאיות... (מה לעשות הם יודעים לעשות טלויזיה טובה...) אבל היום, בעיקר בגלל הזמן הרב שזה תפס לי אני לא צופה באף טלנובלה (מה שמאפשר לי התמכרות לפורום הזה..). ואתמול ראיתי את הקטע הזה לגמרי במקרה. משה, ראיתי את התגובה שלך. מצויין! כמה שיותר יגיבו אולי זה יחלחל...

הלנה ../images/Emo24.gif

אני מתה על הטלנובלות
בערב אני יושבת לראות מה לעשות מכורה לזה

אני אומנם לא צופה בסדרה אבל...

היתי בהלם כשקראתי את מה שמשה רשם אנשים ובימאים עושים עלינו כסף , עושים מאיתנו צחוק. מישהו צריך להתערב ולעצור את זה פה ועכשיו אפילו לעשות פרק תיקון או התנצלות בתקשורת וכאלו !!! אנחנו לא משחק של אף אחד. אם הם למדו משחק הם לא יקחו דוגמאות מאנשים הלוקים בטוראט, או כל ליקוי שהוא. מצטערת שהגישה שלי תוקפנית אני שונאת את הדברים האלו.

למעלה