טלמרקטינג!

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
טלמרקטינג!

יו כמה שאני עצבנית... מתקשרים מקופת החולים שלי, שואלים אותי אם שמעתי על איזשהו שירות חדש שלהם- האמת? לא, לא שמעתי. יושבת בחורה מסכנה בצד השני ומקריאה לי במהירות את העלון-8-עמודים-שלהם שכולו כמובן סיפורים מרגשים על כמה שהשירות נפלא ונהדר. לא היה יותר פשוט לשלוח בדואר את העלון לכל הלקוחות שיקראו ויראו אם זה מוצא חן בעיניהם? כנראה שלא... היא מסיימת לקרוא, ואז, בלי בושה בכלל, לא נותנת לי להוציא הגה, וממשיכה באופן טיבעי ביותר לרשום אותי לשירות (או במילותיה: "אני רוצה לוודא איתך את פרטי החשבון שלך..." אני... רגע, רגע, בואי תסבירי לי בשביל מה אחת כמוני שבכלל לא צריכה את השירות הזו (בטח לא כרגע) צריכה להירשם לזה? היא מתעלמת מהשאלה ורק עסוקה בלהסביר לי שהשירות הוא חינם. אז אני מנסה לעצור אותה ושואלת ישירות- אני אוכל לעשות את השירות הזה אם וכאשר אני אצטרך? ושוב היא מסבירה לי שהשירות חינם טוב הבנתי שזה חינם, אבל אני לא רוצה לתת לך הרשאה להיכנס לי לחשבון הבנק אם אני יודעת בוודאות, נכון להיום, שאני לא צריכה את השירות. וההיא שוב מסבירה לי שזה שירות בחינם, ואיזה נפלאים הם, שפעם ב3 חודשים הם ישלחו לי דוח עם כל ההורדות שהם הורידו לי בדיעבד 3 חודשים לאחור ואני אצטרך לעקוב לראות אם הכל תקין (תודה, אני מכירה את הפטנט הזה מהבנק...) אז אני שוב שואלת אם תכלס, ברגע שאצטרך, לא אוכל לחתום על השירות הזה אצל הפקידה בקופ"ח? תשובה לא קיבלתי.... ברור לי שהיא עובדת על עמלות, ומשתלם לה ככל האפשר לגרום לי להתחייב עכשיו, אצלה, כדי שזה יזקף לזכותה. מבינה אותה אבל חושבת שהשיטה נצלנית. היא לא ענתה לי כי זה לא משתלם לה לענות לי, היא די עודדה אותה לסתום את הפה ולהירשם כבר, תכלס הרגשתי שאני צריכה לעצור את הריצה המטורפת שלה שניה לפנ שהיא מחתימה אותי על ערבות למשכנתא שלה... ואם אני, שאני לא מהסוג המנומס והכנוע, הייתי צריכה לריב איתה 3 פעמים כדי להפסיק את המירוץ המטורף, אז אני תוהה כמה אנשים אומרים לעצמם בלב "לא לגמרי ברור לי מה זה ולמה זה טוב לי, אבל נו היא כבר עשתה אז לא נורא" מחריד. ועוד דבר, כשמסכימים על עיסקה בע"פ בטלפון, אין אפשרות לקרוא את האותיות הקטנות (ולעיתים קרובות גם לא את הגדולות...) וגם לא נשאר נייר עם הפרטים (במקרה הטוב הוא מגיע רק אחרי שהעיסקה כבר נעשתה...), תכלס, העיסקאות הללו, לרוב, כפופות להחלטות של נותן השירות ששומר לעצמו את הזכות "לעדכן תעריפים" מפעם לפעם.... ככה קרה שעשיתי מנוי לשבועון, אני זוכרת במפורש שעם איש המכירות בטלפון הבעתי את פליאתי על זה שהוא התחייב שהמחיר של העיתון נשאר קבוע לעד. בחיי, ככה הוא אמר. התפלאתי איך זה הגיוני, אפילו שאלתי אותו את זה במפורש... תנחשו מה קרה למחיר העיתון עם השנים? ברור שעלה! בעיסקת טלפון אחרת, מהסוג שמפרסם "ללא כל התחייבות", סגרתי עם איש המכירות המקסים עיסקה, ושבוע אחרי זה החלנו להפסיק את השירות (בגלל פשלה שלהם אבל זה לא רלוונטי) ו... פתאום צצה התחייבות! אפילו הורידו לנו סכום כסף מהחשבון שהוא כאילו פיצוי על זה שלא נשארנו בשירות שנה שלמה... #@$$$??$$#$#^&*&^*$! ולאחרונה, שוב, לאמא שלי יש לחצן מצוקה, שהשבוע לראשונה היא "זכתה" להשתמש בו... מה התברר? היא לוחצת על הלחצן, והמוקדן מהצד השני... הזמין לה אמבולנס של מד"א! באמת תודה רבה, לצלצל למד"א היא יכלה בעצמה... בשביל זה היא לא צריכה חייגן מצוקה... כשהיא דיברה איתם אח"כ הם אמרו לה שזה כל השירות שלהם תכלס- הם קוראים למד"א במקומה... כמובן שבשירות המכירות של אותה חברה הם מבטיחים שירות מפה עד מחר, כולל אמבולנס פרטי של השירות וכד'... אבל מילים בטלפון לחוד, וחוזה מסודר עם זכויות כתובות... לחוד.... מאד מאד מאד מרגיז!

מעצבן !!!!!!!!!!!!!

כל הדברים שכתבת כאן מעצבנים עד בלתי נסבלים. הכי כאב לי על אמא שלך. בתור אחת שחגגה על אמבולנסים כמו גם על החיובים שלהם זה בחלט מרגיז. זה לא מה שלחצן מצוקה אמור לעשות.... לקרוא לאמבולנס זה לא לחצן מצוקה. אל תוותרי. סומכת עליך.

sivi massivi

New member
הו הו הו כמה שהבטן שלי מלאה על המניוקים האלה

בחיים שלי אני לא אשכח ששבוע אחרי ניתוח, באתי לבדי להוציא את התפרים, ואז ניסו לדחוף לי חיובים על דברים שלא היו ולא נבראו (חשבו שמצאו פרייארית..) אבל מה לעשות שגם אחרי ניתוח (קל יחסית שעבר ברוך השם בשלום..) אני נינג'ה? ולא ויתרתי, ונלחמתי על כל מה שמגיע לי וקיבלתי. אם מישהו פה צריך עזרה בנושא הזה- חברות ביטוח, קופות חולים..אני פה לשירותכם.שלא תעברו את מה שאני עברתי..

תיקתק1

New member
ואני הכי אוהבת -שלום מדברים מדיירקט סחר זכית

במתנה.חה חה חה רק דמי משלוח ב49.90 על מוצר שלא שווה אגורה. או שלום מדבר זוכמיר - יש סקר קטן לא שואל אם אני רוצה לענות על הסקר , אם יש לי זמן לבלבולי מוח. מתה מתה מהטלפונים האלה שבדרך כלל באים משיחה לא מזוהה.

באמת מעצבן! שיטה נוספת ומעצבנת....

התקשרה מישהי מקופת החולים ואמרה "אסתר? (מתה על זה שהם קוראים לי אסתר...), שלום. אני עוברת על הרשימות כאן, ואני רואה שאת בין היחידות שעדיין לא שלחנו לה את כרטיס הפלטינום. רציתי לדעת מה קורה עם זה?" כלומר - ישר לתת לך הרגשה שקודם כל לכולם יש ולך אין, וגם ה"מה קורה עם זה?" בטון נוזף. לא שואלת אם אני רוצה או צריכה או מעוניינת לשמוע. רק בודקת למה עוד לא מילאתי את חובתי המוסרית לעשות פלטינום....

dify

New member
הגישה הזו מרתיחה אותי!

מילא התקשרתם אלי בזמני הפרטי ואולי הפרעתם מילא אתם רוצים להציע לי שירות שאולי לא מעניין אותי בכלל אבל זה שירות! ראבק, לא חובה! ואל תנסו להציג את זה כאילו ברור מאליו שבעצם רק התקשרתם לרשום אותי לתהליך חובה שלא עשיתי (שזה בדיוק הדרך שבה הנציגה הנ"ל הציגה את העניין) אותי זה גם מעצבן כשזה קורה עם הבנק! קודם כל, כי הם מציגים את עצמם כמתקשרים מהבנק, לא חלילה כשירות טלמרקטינג של הבנק, ככה שדבר ראשון כשאומרים לי שהתקשרו מהבנק אני חוטפת התקף לב אוטומטית (כי למה שיחפשו ואתי? בטוח קרה משהו רע! אף אחד לא יחפש אותי מהבנק אם פתאום יופקדו בחשבון מליון שקלים נוספים). ואז הם מתחילים לחרטט לי על הצעות הלוואה שונות ומשונות. הא... ממממ... יתכן שאם הייתי צריכה הלוואה הייתי הולכת ומבררת ופונה אליכם? יתכן שאם לא עשיתי את זה אני לא צריכה כרגע כמה עשרות אלפי שקלים "בונוס" בחשבון שלי שיעלו לי "רק" בהחזרים צמודי ריבית ומדד ושאר הירקות? אז כשאני שואלת למה אני צריכה הלוואה, הם כמובן, בנדיבות, מציעים לי טיולים לחו"ל, חופשות ושידרוגים שונים... מי ביקש ממכם בכלל להתקשר, מי? ופעם הבאה שאתם מתקשרים, צריך להיות חוק, שיחייב אתכם להציג את עצמכם קודם כל כשירות טלמרקטינג ורק אח"כ להגיד שזה עבור קופ"ח או הבנק או כל גוף מוסדי אחר שאתם משתמשים ברושם שלו כדי ליצור מצג שווא. מעצבן אותי, כבר אמרתי???

"שלום מדברים מכללית אקספרס"

שלום גמלך אני עונה, עדיין בנימוס
אחרי 10 דקות שהקשבתי הבנתי שאני " זכאית" להטבות
לבקורים אצל רופא מומחה, לא אצטרך לגשת למשרד לשלם
בבית מרקחת של "אזכה" לשלם בכרטיס קופ"ח - דא??? מה הבעייה להוציא את כרטיס אשראי ? יופי טופי, מהיום אמסור מראש את כרטיס האשראי שלי ל: רשת ארומה לסופר לקניון פייר מגיע לכללית שאפו ענק על הרעיון היצרתי

mykal

New member
איזה יופי שהעלית את הנושא,

היום בדיוק היום, אני משוחחת בטלפון (שיחה חשובה) והממתינה לוחצת ולוחצת, בסוף בקשתי להפסיק את השיחה עם מי שדברתי ושאחזור עוד מעט. הרמתי את הממתינה--מי שם? ובכן הצעה אטרקטיבית לדיאטה. כ"כ התרגזתי--מה אין גבול? למה בכלל מותר לכל משרד וכל אחד לטרטר לי בבית. מה זה הדבר הזה? להתרמות, להטבות, למכירות. זה פשוט שערוריתי.

dify

New member
../images/Emo207.gif המלצה על לחצן מצוקה

אוקי, לאור ההשתלשלות של אמא שלי ולחצן המצוקה שלה, אני צריכה את עזרת הפורום: 1. מה ציפיה סבירה מחברה כזו? אם מישהו לוחץ על הלחצן ואומר שהמנוי חוטף ברגעים אלו התקף לב, מה הציפיה הסבירה לתגובה מצד החברה של לחצן המצוקה? והאם זה משנה מי מדווח? (כלומר אם זה השכן במקרה זה שנמצא עם המנוי, האם אין לו זכות לדווח לחברה בשם המנוי?) 2. האם אתם יכולים להמליץ על חברה מהסוג הזה שאתם יודעים בוודאות שאפשר לסמוך עליהם בשעת מצוקה? (אפשר גם במסרים :)) תודה :)

ויש כאלו שפותחים במילים:"גברת זכית........"

אז אני ממש רגועה ואומרת תודה אנ ממש מוותרת על הזכיה ובכל מקרה אני הרבה יותר אסרטיבית ולא מאפשרת להן לקיים את השיחה אומרת תודה וסוגרת. קצתי מכל השיטות האלו כבר נפלתי מספיק בן.

מעצבן ומאד פשוט

אני יודעת שזו העבודה וגם לאנשי הטלמרקטינג מגיע להתקיים אבל כשהשיטות קצת אגרסיביות עלי אז אני מבצעת תרגיל 322 בסדרת "איך מפסיקים הטרדה טלפונית": אני מבקשת מהטלפנית את הטלפון שלה בבית שאוכל לחזור אליה מאוחר יותר. התגובה משתנה לפי הטלפנית והשיחה נגמרת תוך חצי דקה. אופציה ב' - מבקשת את אחראית משמרת, כמובן שלא נותנים לי אבל מבקשת להוציא אותי מהרשימות. זנ לפעמים עוזר. הכי "מעצבן" - הטלפונים המתנתקים שבהתחלה ברוב טיפשותי הייתי חוזרת. זה מוכר בטח התרגיל שבו החברה לא משלמת אפילו על הטלפון השיווקי.

אני לא נחמדה בכלל בקטע הזה-ישר אומרת

"לא מעוניינת, תודה" ומנתקת. אחרי שכבר כמה וכמה פעמים הייתי נחמדה מידי, הקשבתי ונקלעתי לשיחות אינסופיות על זה שאני חייבת לקנות את המכשיר הלא שימושי עבורי בעליל, פשוט חייבת
.

למעלה