טלכו - כולכם שכחתם !!!!!!!!

lin27

New member
טלכו - כולכם שכחתם !!!!!!!!

כשטלכו היה באי הדחויים, שהיה צורך לבצע משימה כדיי לעבור למשחק, הוא קיבל עזרה מהפקה והעבירו אותו בלי לבצע את המשימה. אז עם כל הכבוד לכישורים החברתיים שלו ולחוכמה הוא הגיע לאן שהגיע בעזרתה של ההפקה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deebeebee

New member
לא החוכמה שלו

אלא הטימטום והתמימות של המשתכנעים מדבריו. דן מנו מלאך לידו.............

MIIKLE

New member
נו באמת למה לשקר

זו היתה עוד הוכחה לחוכמה שלו. מי שנבחר למתמודד הכי אהוב עבר אוטומטי לשלב הבא זה היה כלל לגיטימי שההפקה קבעה כמו הרבה כללים שנעשים במהלך המשחק ותאמיני לי צריך הרבה יכולת חברתית ואסטרטגית כדי שיבחרו אותך פה אחד למתמודד האהוב.אלא אם כן את טוענת שההפקה הכריחה את הבנות להצביע עבורו
?במקרה הזה חובת ההוכחה היא עלייך.

davidlev0255

New member
מעניין כשהיה באי הדחויים, לא הצליח במשימות

ולדעתי הוא באמת היה אז נחמד ולא מזיק , יש משהו בזה שההפקה עזרה לו שיצרה איזה יתרון שהיו בנות לא חכמות במיוחד שם שהוקסמו ממנו מהדולפין , ונתנו לו יתרון אם היה צריך לעבור משימות קרוב לוודאי שהיה נכשל בהם - המשימה הייתה לאחר שבחרו את אחד מהאנשי האי כמי שעבר את כולם בחיבתו

lin27

New member
זו משימה שההפקה תפרה

לאחר שראו את הפונטציאל שיש לו. אל תשכחו שהישרדות עם כל הכבוד זה גם להיות במשימות ולפחות להראות מאמצים שאתה משתדל להיות כמו כולם. אם הוא יזכה זה בפירוש לא הוגן !!!!!!!!

MIIKLE

New member
זה דבר שאפשר להגיד על כל דבר במשחק הזה

אפשר באותה מידה לומר שהמשימות הם פיזיות כדי להתאים אותם לטומי או שערבוב השבטים גרם להדחה של מתמודדים שמקומם היה בטוח.עלייך לקבל שכל טוויסט שההפקה עושה הוא חוקי לגמרי וזה חלק מהטלטלות שהמשחק עובר.גם המשימה הזאת הבליטה אותו בתור אסטרטג לשכנע חבורת אנשים לבחור בך עלולה להיות משימה קשה מכל משימה פיזית שהיא.את כנראה לא אוהבת את טלכו וזה זכותך אבל את לא יכולה לערער על החוקים שנקבעו במשחק כל אחד יכול לבוא ולטעון שאלמלא הטוויסט הזה הוא היה זוכה אבל אנחנו לא משחקים כאן בנדמה לי .כל אחד אחר גם יכול לבוא ולומר אכלו לי שתו לי זה לא ישנה את זה שהישרדות זה משחק מלא טוויסטים והפתעות וזה מה שעושה אותו למותח כל כך.

davidlev0255

New member
יש בזה משהו במה שלין אומרת !

כמו שלמרינה תפרו את משימת הריקוד ...........

MIIKLE

New member
תקרא לעומק מה שכתבתי בתגובה

אני לא חוזר על דברים פעמיים.

למעלה