טלי שרון---> שחקנית חיי

ADIERENTAL

New member
טלי שרון---> שחקנית חיי

טלי שרון היא השחקנית הכי מוכשרת שראיתי בחיים שלי ואני כל כך אוהבת אותהההה... כל סצנה שאני רואה אותה בוכה או משהו כזה אני מזה נהיית עצובה וחושבת על הפרק שהיה אתמול..=/ טלי, את השחקנית היחידה שאני אוהב כל החיים שלי מקווה שתמשיכי להופיע בטלוויזיה, (ובתקווה שיצא לי לראות אותך
, למרות שאני יודעת שלא.. ) I LOVE YOU עדי

KiShKooSh

New member
לא../images/Emo70.gif אל תמשיכי להופיע בטלוזיה...

אני רוצה לראות אותה בתאטרון יש לה כישרון משחק מדהים למה לבזבז אותו על טלנובלות קטשיות
ואני מכירה עוד הרבה שחקנים מוכשרים משה איבגי(המוכר לכולנו דנה איבגי גל פרידמן(השחקן לא השחיין) אפרת אביב וקיצר כל שנה ג' של ניסן נתיב ויש עוד מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ADIERENTAL

New member
היי חמודה כנסי!!!! ../images/Emo46.gif

אני ממש רוצה שטלי תמשיך להופיע בטלנובלות והכל וזה מה שהכי חשוב לי ואני יודעת שהיא שחקנית מדהימה ומתאים לה גם תיאטרון אזז.. בואי נתפשר חצי פה חצי שם

KiShKooSh

New member
פעם הבאה תשרשרי אלי../images/Emo3.gif

למשנה
יש דברי ם איכותיים בטלויזיה יש, לא הרבה אבל יש ויש גם קולנוע אבל טנלובלות
נו באמת 90% עושים את זה בשביל כסף או שיכרו אותם כדי לבל תפקידים טובים יותר בתאטרון(לפי אורי) אז טלי יש לה איכויות, למה לבזבז אותם על טלנובלה

טלייייייי אני אוהבת אותךךךךךך

אני כל כך אוהבת אותךךךךךךךךךךךך את פשוט מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את ה-שחקנית!! אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!

exfon

New member
טלי תקראי בבקשה..

טלי את לא מאמינה איך בכיתי כשראיתי את הסצנה שלך, את ריגשת אותי ממש את מאוד מוכשרת אני לא יודעת עוד מה לכתוב חוץ מזה שאני מזדהה עם הדמות שלך כל כך עם הכאב עם האומנות ואת פשוט שחקנית מדהימה באמת כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!! טל.

JULI4561

New member
כןן הפרק של יום חמישי

ריגש את כולנווו איך היא אמרה לכפיר שלא ישחק איתה יאווו זה הרג אותי .. וכמעט ירדו לי דמעות חח

כן נכון איך היא אמרה

"אני ביקשתי ממך ביקשתי ממך תעשה מהשאתה רוצה אבל אל תשחק בי...." מסכנה!!! איך ריחמתי עליה!

את צודקת בטירוף !

אני בכיתי כמו משוגעת כשראיתי אותך בוכה !את ממש ממש ממש ריגשת אותי את השחקנית הכי מדהימה של הטלנובלה הזו !!!!!!!!!!!!!!!!!ותמשיכי לשחק .. לא משנה איפה ...

נעמה1231

New member
אני בידיוק כמוך

אני כולכך אוהבת אותה! והייתי נותנת הכל בישביל ליראות אותה! שכן שלי ראה אותה בעצם כל השכונה שלי ראתה אותה! היא הייתה ליפני כמה זמן בגן "הבנים" שליד הבית שלי צילמו שם סרטון לאיזה סרט חדש שייצא מתי שהוא ניראה לי.... והוא וחבר שלו ראו אותה והוא היצתלם איתה וזה כול כך לא פייר! היא השחקנית הכי מדהימה שראיתי בחיים שלי! (כמו שאמרת) אוףף זה לא פייר אני כול כך רוצה ליראות אותה! ואני גם בכיתי אתמול ושילשום בפרקים של טלנובלה בע"מ זה היה כול כך עצוב איך שהיא בכתה והכל
אני מזה רוצה ליפגוש אותה מתי שהוא! היא כתבה לך הודעה אם שלחת לה הודעה?

נעמה1231

New member
אני בידיוק כמוך

אני כולכך אוהבת אותה! והייתי נותנת הכל בישביל ליראות אותה! שכן שלי ראה אותה בעצם כל השכונה שלי ראתה אותה! היא הייתה ליפני כמה זמן בגן "הבנים" שליד הבית שלי צילמו שם סרטון לאיזה סרט חדש שייצא מתי שהוא ניראה לי.... והוא וחבר שלו ראו אותה והוא היצתלם איתה וזה כול כך לא פייר! היא השחקנית הכי מדהימה שראיתי בחיים שלי! (כמו שאמרת) אוףף זה לא פייר אני כול כך רוצה ליראות אותה! ואני גם בכיתי אתמול ושילשום בפרקים של טלנובלה בע"מ זה היה כול כך עצוב איך שהיא בכתה והכל
אני מזה רוצה ליפגוש אותה מתי שהוא! היא כתבה לך הודעה אם שלחת לה הודעה?

g a l4

New member
כל מילה נוספת מיותרת!!!../images/Emo127.gif../images/Emo80.gif

את צודקת בכל מילה!!!
טלי,אני אוהבת אותך!!!
את פשוט מושלמת!!!

נעמה1231

New member
טלי בבקשה תיקראי...

אני ממש אוהבת אותך!!!!!!!!! אני כולכך מעריצה אותך! אני ממש רוצה ליפגוש אותך!

למעלה