טלי שרון ועפר שכטר

shefler1

New member
טלי שרון ועפר שכטר

טלי ועפר זוג אוהבים טלי גבוהה בעננים עפר פחות אבל עדיין מתאים שניהם נוסעים על קטנועים בין רחובות תל אביב הצרים שניהם מכחישים את אהבתם הגדולה, אך נצפים מחובקים בכל מסיבה טלי יפה שתי עיניה חומות גבותיה עבות ושיערה גולש, עפר מהצד נראה קצת טיפש. אך חוכמתו נוזלת מפיו כאשר מתחיל להגיב, עיניו הכחולות מקבלות משמעות ושיערו בלונדיני, כן, זו לא טעות. גרים הם ברחובות מקבילים, בלילות חושבים על פרויקטים דומים טלי פה עפר שם, הוא אוהב היא מתגעגעת, אך אין, והם לא יכולים לגעת. אחד על השנייה הם חולמים, חלומות פז, חלומות מתוקים. אחד לשנייה הם לא מגלים, אין להם אומץ לומר את מה שבאמת מרגישים אחרי הכול זה רק משחק, שגלש גם קצת לחיים. טלי ועפר זוג אוהבים אך טלי חוששת ועפר לא מאמין.

"אתה מאוד מוכשר, היית יכול לכתוב טלנובלה"

האמת שזה מקסים. חוץ מהעובדה שזה מופרך לחלוטין, קצת לא מעודכן (שיער גולש?
למה לדרוך לנו ולה על הפצעים?) (זה לא רחובות מקבילים! הם היו מאונכים
וזה כבר לא...) חוץ מזה. קבל ח"ח. אחלה שיר

shefler1

New member
אה כן

אני יודע, היא התספרה בשביל בטיפול, וגם חזרה לדירה בהוד השרון.. לא נורא זה שיר תקופתי.

היא לא הסתפרה בשביל "בטיפול"

היא הסתפרה בשביל שינוי תדמית.והיא גם לא גרה בהוד השרון
וזה גם לא שיר תקופתי. שיר תקופתי זה על משהו שאורך תקופה ועם כל הכבוד לחודשיים ובמבה שלהם ביחד זה לא נחשב תקופה. אז עם כמה שזה שיר מקסים ומצחיק הוא דיי מופרך ויש להחזיר את הסרט במהרה לוידאומט אח יקר

danit1234

New member
אמ אני חושבת שתקופה זה זמן בלתי מוגדר

זה פרק זמן כלשהו , ובמקרה של 'סיפור אהבה' הבן אדם עצמו יחליט לו האם להחשיב את זה כתקופה[לטוב ולרע] או סתם משהו שהיה אבל למה להתפלסף. בכל מקרה אני מסכימה בחלק השני שאומר, השיר יפה יש כשרון בכתיבה יש בו משהו נחמד כיף לקרוא אותו אפילו אבל כמה זה קרוב למציאות אין לי שמץ.

צודקת. אבל הוא לא אמר תקופה

הוא אמר תקופתי. ויש הבדל. משהו תקופתי הוא משהו שעובר גלגולים, שינויים, משתנה ומתפרס על פני זמן שניתן לבחינה כל פעם מחדש. זאת ההגדה הנכונה. אולי לא המילונית אחד לאחד אבל הנכונה...

daniel ben ari

New member
לירון../images/Emo178.gifרואים שנגמרה העבודה בקולנוע

כבר אין לך על מה לחפור?

האמת שהעבודה בקולנוע רק מתחילה../images/Emo11.gif

וזאת חפירה? את כנראה לא היית פה בימים היותר טובים שלי...
היום אפילו לי אין הרבה סבלנות...

daniel ben ari

New member
הייתי הייתי../images/Emo178.gif

וחפירה.. לא ארוכה אבל סוג של.. נקרא לזה "העמקה במקומות הפחות הכרחיים"

danit1234

New member
לא אל תפסיקי ../images/Emo3.gif

את לא באמת הולכת להפסיק אני מניחה אבל בכל זאת קבלי מחמאה ה'חפירות' שלך דווקא מעניינות לפחות אותי
וכן בקשר למה שאמרת יש אכן הבדל בין תקופה למשהו שהוא תקופתי את צודקת בזה באמת P:

חחחחחחחחחחחחחח

האמת ששמתי לב, והתעלמתי.. כאילו בלי לשים לב..
תגובתי המעודכנת... "שפלר חביבי, בתור תסריטאי (וכותב שירים לדנה אינטרנשיונל
) היית צריך לדעת את זה מראש ולחסוך לעצמך כאב לב..."

../images/Emo207.gif התקבלתי למגמת קולנוע!11../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif

מה זה אומר לגביכם? שתצטרכו לסבול עוד כמה וכמה סרטי סטודנטים שאעשה... אז סליחה מראש

זה היה טלויזיה

אבל זה היה רק כי לא החלטתי מה אני רוצה. וכשהוא בחר להחליט בשבילי, כמובן שהתחרטתי. ואז הוא אמר שנדבר על זה בפגישות האישיות. עכשיו אני הכנתי מערכת של קולנוע ותכננתי לדבר איתו קצת לפניי, לשכנע אותו ואז לתת לו לראות מה בחרתי. רק שהוא הקדים אותי וביקש לראות את זה ישר "תביאי לראות מה בחרת" "לא רגע, שנייה אממ רציתי" "נו תביאי כבר" **נותנת לו את הדף "אחלה מערכת של טלויזיה בנית לך"
"כן אני אממ לא רציתי..." "טוב תרשמי, זה בסדר זה בסדר זה תקחי מישהו אחר..." וככה מצאתי את עצמי לומדת קולנוע ורשומה לקורס עם שרון המלך
.... יהיה חם ומגניב

למעלה