טלי שרון המדהימה

eli311989

New member
טלי שרון המדהימה

טלי שרון את שחקנית מדהימה אני אוהבת אותך מאוד שיהיה לך בהצלחה מאמי את שחקנית מוכשרת את השחקנית הכי מתוקה נשמה אני אהבתי את הסרט שכיכבת בו למראית עין אני הולכת לראות את הסרט הדברימ שמאחורי השמש אני מקווה שזה יהיה סרט יפה כמו הסרט הקודמ אז אשמח לכתוב לך עוד וגמ שאת תכתבי לי אוהבת מאוד אתי

את אלי או אתי?../images/Emo80.gif

לפי הכינוי זה אלי..אבל לפי מה שהיא רשמה בהודעה זה אלי... מה נסגר?? ואם את\ה באמת רוצה להגיד לה את זה...תלך\כי להצגה שלה ותדבר\י איתה אחרי זה...כי דרך המסרים היא לא תענה לך גם עוד 2000000000000000 שנים!

kuku woman

New member
אני לא חושבת שהיא תקרא את זה

אבל בכל זאת ברוכה הבאה(?) אה ובימינו כבר יש מ' סופית

היא כנראה עוד עם המקלדת הישנה

עזבי את המ' מי אומר מאמי ונשמה בפורום הזה.... גברת אתי היקרה או שתשני את סגנון הדדיבור שלך או שתעברי לפורום נינט |ספקצה| פה האנשים אינטילגנטים ומאופקים
אלף

אהה הנה עוד אחד שנולד ב1989

שירוש יש לך אחים תאומים? אתי/אלי (אני יענה לכם בשם טלי, כי אין סיכוי שהיא תענה בעצמה) תודה על המיחמאות. מימש חיממתם אית ליבי. הלוואי ויירבו כימוכם בעולם הזה. הסרט הדברים שמאחורי השמש הוא הכי שווה כי סוף סוף אני מתה בסוף ולא מוקפת בגויות כל הזמן. אוי גיליתי ספוילר. שיט. סיליחה

g a l4

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אם את רוצה לכתוב לטלי אז עדיף שתשלחי לה מסר (למרות שלא בטוח שהיא תענה
)

מה תענה???????????

אתן מתנהגות כאילו יש בכן עדיין תקווה שהיא תענה למשהו
בואנה כולכן בהכחשה. אפילו טלי. באירוח שלמג היא אמרה שהיא עונה והיא צריכה לענות יותר
היא כנראה יותר מסטולה ממה שחשבתי. בכל מקרה שלחי מסר אל תצפי לתשובה ותתפללי כל לילה לאל המסרים שהיא תכנס לניק שלה תזכור את הססמא שלה והכותרת תהיה מספיק מעניינת בשבילה כדי שהיא תפתח ותקרא. אם בא לך על אופציה יותר פשוטה. סעי להצגה שלה. למרות שאני נגד. אבל שיהיה

g a l4

New member
../images/Emo6.gifאני עדיין אופטימית

אולי בעוד כמה שנים כשיהיה לה משעמם היא תחליט פתאום לענות לכל המסרים!
הכחשה זה טוב!
ובאמת אם את רוצה לדבר איתה בקרוב עדיף שתסעי להצגה שלה (ואני דווקא בעד!)

למעלה