טלי שרון במיכאלה

טלי שרון במיכאלה../images/Emo24.gif

אתמול הלכתי לחברה שלי והיא אמרה לי(זה נשמע כמו התחלה של בדיחה גרועה
) טוב אז היא הציעה לי לראות את פרק 121(?) של מיכאלה!!! ואני כמעריצה מושבעת של הש"ש (ושל יעל שרוני
) לא כל כך רציתי... אבל היא ממש אוהבת את התוכנית הזאת(וגם את טלנובלה בע"מ) אז הסכמתי לראות... ואני חייבת לומר שטלי שרון הפתיעה אותי ממש לטובה ואני לא מבינה למה אומרים שהיא לא שחקנית טובה
אותי היא ממש הפתיעה וריגשה...בעיקר בקטע שהיא ניגנה בגיטרה, זה היה ממש יפה ועצוב
ויש לי כמה שאלות
: היא באמת יודעת לנגן בגיטרה או שלא? האם יש דרך לראות שוב את כל מיכאלה? טלי השתתפה בעוד משהו חוץ מטלנובלות? ודבר אחרון
בתור מעריצה גדולה של יעל שרוני
אני חייבת לציין שטלי מאוד דומה לה...
ורציתי לדעת אם הן קרובות משפחה או משהו? אז זהו תודה רבה מראש
ושוב אני חייבת לציין שהיא שחקנית מדהימה

../images/Emo80.gifטלי../images/Emo99.gif

שמחה שנהנת מהפרק, טלי באמת משחקת מדהים
והנה התשובות: 1. בגלל התפקיד שלה במיכאלה היא למדה כמה אקורדים בגיטרה והיא ניגנה באמת 2. מיכאלה אמורה לעלות לויאודי אבל עדיין לא יודעים מתי 3. כן, היא השתתפה בסרט "למראית עין" שאת יכולה לראות עכשיו בקולנוע, בסרט"הדברים שמאחורי השמש" שיעלה בקיץ ובסרט "שלוש אימהות" שיעלה גם בקיץ אני חושבת. היא משחקת גם בעוד שתי דרמות בטלווזיה "אקס מיתולוגי" ועוד אחת שברח לי השם שלה, משהו עם 13 יום. והיא משחקת עכשיו ב"כל נדרי" בתאטרון הרצליה ושיחקה גם בהצגה "כוונות טובות" . אני חושבת שאמרתי הכל.. 4.יעל וטלי לא קרובות משפחה

בלושש 15

New member
../images/Emo24.gif

מי אומר שהיא שחקנית לא טובה
אני שמחה שהיא הפתיעה וריגשה אותך כמו כולנו פה
דורין
תשובות לשאלות :
1. היא יודעת לנגן פה ושם (אקורדים פשוטים) 2. יש דיבורים על זה שמיכאלה תשודר בקרוב בויאודי 3.וכן היא השתתפה בעוד 'כמה' דברים חוץ מטלנובלות- פרטים תוכלי לראות באתר הרשמי של טלי שרון
* לא, טלי ויעל שרוני לא קרובות משפחה ותודה על כל המחמאות, תמיד נחמד לגלות שיש עוד שמעריכים אותה בתור שחקנית

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifכשהיא ניגנה../images/Emo99.gif

אחחח...אני הרבה פעמים פותחת את הסרטון יומולדת של טלי כדי לראות את הקטע הזה שהיא מנגנת
וטלי פשוט מלכה.באמת שאין משהו אחר להגיד עליה. ועונה לך- -טלי אמרה שכשהיא נכנסה ל"מיכאלה" היא לא ידעה לנגן בגיטרה,היא למדה במהלך הצילומים
-מיכאלה אמורה לעלות בקרוב לשירות הVOD -טלי משתתפת בהצגה שרצה עכשיו,ובסרטים שבניהם "למראית עין" שיצא לפני כמעט חודשיים,סרט סטודנטים שקוראים לו "עונג שבת",אמממ..."הדברים שמאחורי השמש","המקום"[שאין לי מושג מה איתו
] והיא תשתתף בדרמה כלשהי של ערוץ 2.

מי שאמר את זה שיקר../images/Emo3.gif

שמחה לשמוע שגילית שזה לא ככה... חוץ מזה נראה לי שענו לך על כל השאלות. מיכאלה בתכנון לעלות מתישהו לVOD. יש סרט קצר של טלי בשם "עונג שבת" שאפשר לראות בMSN: http://msnvideo.msn.co.il/video/ [מועדון הסרט הטוב
סם שפיגל]

mary17

New member
היי

אכן טלי ויעל דומות במעט... מיכאלה אמורה לעלות בזמן הקרוב לVOD לנגן בגיטרה היא לא יודעת בסדרה היא ניגנה אקורדים חוץ מטלנובלות היא עשתה סרטים רבים (למראית עין עוד צוקרן בקולנוע) ומשחקת בהצגה בתאטרון הרצליה כל נדרי כמו כן (אני נשמע כמו מורה?!) יעלו בסתיו 2 תוכניות שלה

למעלה