חייכנית של הצאט
New member
טלי פחימה- ל ה ע ל י ם .
שלוםלום אנשים
אחרי המוניישן זמן שלא ראיתי עיתון יצאתי חמשוש והשבת יצא לי לקרוא על הבחורונת שמצויידת בעודף אומץ (וצורת מחשבה טיפשית לא מציאותית בשיט אם תשאלו אותי...)וחוץ מעצבים וחוסר הבנה מאיפה הצורת חשיבה הזו מגיעה הכתבה הזו לא עשתה לי הרבה. אני חיילת, משרתת במחסומים בשטחים ולראות בחורה 'משלנו', שחיה את המציאות שכולנו נמצאים בה יומיום מעיזה לעשות מעשה שכזה שמתפרש בעיני לא מעט ישראלים כבגידה בעם היהודי אולי מהסביה הפשוטה שהיא מראה תמיכה בעם איתו אנו חיים בסיכסוך לא מעט שנים. אני קוראת את הכתבה ולא מאמינה שיש אנשים כאלה. אולי טלי, כדאי שתעברי לגור עם הבחור שכ"כ מוצא חן בעינייך ומשך אותך גם מהסיבה שהוא בכיר, אבל תעשי טובה קטנה- אל תתלונני אם תסבלי מהתעללות תמידית ואפ בכלל תשרדי אותה- מרצח מזעזע אחרי לינץ' מסורתי, הם טובים בזה... ראי הוזהרת מותק
בכל אופן, אני , אישית, מוכנה לרסס את הבחורה מכף רגל ועד ראש. מעליב מאד לדעת שיש את אלה, שחיים ביננו, שלא מעריכים את העבודה שחיילי צה"ל עושים במאמץ יומיומי לסכל פח"ע ויציאת טרור משטחים עויינים ואפילו יוצאים נגד, מעשית, כמו הטיפשה-פחימה. כן, בעיני היא טיפשה, עם דיפלומה. אין לי ספק שאם בן משפחה שלה או מכר אהוב שלה היה נפגע או נהרג מפעולות איבה, אם היא היתה עושה את אותו מעשה גם אז. אני בספק. בספק גדול. אז לכל ה'טלי פחימה' האחרים שביננו, אולי אם תנסו לחשוב בצורה צלולה ושקולה לכמה רגעים, ואל תשכחו אפילו לרגע באיזו מציאות אננו חיים בארץ הקטנטונת שאנחנו כ"כ מתאמצים להגן עליה עד כמה שנוכל גם אם זה תלוי בחיים שלנו, חיילי צה"ל שכל אחד מהם הוא ילד מילדכם שלכם, אולי בכל זאת תצליחו לראות את התמונה המלאה ואת הסיבה המרכזית לכל זה- זו הארץ שלנו, ואף אחד לא יעשה בשבילנו את העבודה הזו. רק אנחנו נעשה וניתן את כל כולנו למשימה הזאת, כ י א י ן ל נ ו א ר ץ א ח ר ת !!!!!!
שלוםלום אנשים