טלי בהקרנה של שרק
S Siv The RockGirl New member 13/7/07 #3 ../images/Emo45.gif,אבל היא מגניבה../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif
ח חצילה בסטייל New member 13/7/07 #4 לגמרי../images/Emo99.gif אייי טלי טלי.. מה הייתי עושה לה... וגם לך סיו מזה ככה שלא דיברנו שנים?!?!?! לא בסדר
לגמרי../images/Emo99.gif אייי טלי טלי.. מה הייתי עושה לה... וגם לך סיו מזה ככה שלא דיברנו שנים?!?!?! לא בסדר
S Siv The RockGirl New member 13/7/07 #8 אני מתגעגעת אלייך../images/Emo7.gif,מתי אני שמה לך לק?../images/Emo6.gif
S Siv The RockGirl New member 14/7/07 #11 תביאי הרבה הרבה אציטון למפגש../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif
S Siv The RockGirl New member 14/7/07 #13 מה באוגוסט את לא תיהי?../images/Emo10.gifאבל את מתחילה ת'חופש מעצבנת ברוגז
נ נ ו נ י י י י New member 13/7/07 #6 שחקנית טוטאלית../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ואני דווקא אוהבת את הקארה הזה... זה נראה ממש טוב עליה.
שחקנית טוטאלית../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ואני דווקא אוהבת את הקארה הזה... זה נראה ממש טוב עליה.
ד דנדי פלוצקי New member 13/7/07 #7 וואי זה ממש נראה כמו פאה.. אבל מה שכן, יצאה טוב התמונה אפילו שאני לא אוהבת קארה..חח
ד דורין יפת New member 13/7/07 #9 איזה תמונה יפה!!!!! הקארה נראה כמו פאה שעוד שניה היא תוריד אותה וזהו ..כיאלו לא הסתפרה... אבל זו בהחלט תמונה מדהימה שלה עם הלוק החדש!
איזה תמונה יפה!!!!! הקארה נראה כמו פאה שעוד שניה היא תוריד אותה וזהו ..כיאלו לא הסתפרה... אבל זו בהחלט תמונה מדהימה שלה עם הלוק החדש!