טליה..

sharon91

New member
טליה..

שאלה... איך בכלל הגעת לכל הקטע של הרוחניות? ובאיזה גיל התחלת עם זה?

Tal_Ya_Tal

New member
היי שרוני, אל תהיי קצרת רוח

לוקח מעט זמן לספר סיפור חיים. בכל מקרה, אני מנסה להעביר זאת וזה לא עובר. יתכן שזה ארוך מידי. אנסה שנית מייד ועד אז, LIGHT & LOVE TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
לקצר סיפור ארוך;-)

היי שרון, ובכן, איך הגעתי לכל הקטע הזה של ה`רוחניות` זה סיפור ארוך מעט. אשתדל לספר אותו בקצרה. החוליה הראשונה בסיפור היא העובדה שכאשר הייתי בת שבע, שינו הורי את אורח חייהם והפכו ל`טבעונים קיצוניים`, על פי המושגים של אז. (לפני ארבעים שנה). בתור בת דלי טיפוסית, הלהיב אותי הרעיון. כי זה היה שונה, מיוחד ויוצא דופן. הוריי, (שניהם בני מזל בתולה), החזיקו בבית ספריה ענפה בנושאי תזונה ודיאטה. ואני כ``תולעת ספרים`` מתעניינת, נחשפתי למידע שמעט מאד אנשים העלו על דעתם אז, כמו חוקי צירופי המזון, הגורמים התזונתיים למחלות (שכיום כל ילד יכול לדקלמם) וכו`. כבר בבית הספר לימדתי את חברותי מה בריא יותר לאכול ומה הולך עם מה. ובתיכון, נתבקשתי להכין הרצאה על הנושא של המזון ומערכת העיכול ואף הצלחתי להעביר כמה מבני כיתתי על `דתם` (קיבתם) והיה לי עסק עם הוריהם. בשלב הזה, כבר שמתי את ידי על כמה ספרי יוגה שהסתובבו בבית ובעקבותיהם התחלתי לחפש מידע על הפילוסופיה ההודית. נחשפתי אל הספרים של דר` שמחה לב (שכתב את ``תורת המנא``-מלשון מן), אל רודולף שטיינר (``כיצד תקנה דעת העולמות העליונים``; אנתרופוסופיה; ``תרופות אנטרופוסיויות``; ``חינוך הילד``; ``גוף, נפש ורוח`` ועוד.) ואל קרישנמורטי. אל ספר היוגה השלם של סוואמי וישנו דיווננדה (שעדיין לא תורגם אז לעברית). כל נושא הצ`אקרות (שנכתבו אז בעברית כ:``טשקרות``) וכו`. מכאן, הדרך לאסטרולוגיה הייתה פשוטה: ``את עוד תהיי אסטרולוגית``. אמר לי בעל חנות הטבע, שמעל מדפיה שלפתי ספר אסטרולוגיה קטנטן. צחקתי. היה זה מן ספרון מצחיק, שאינו תורם הרבה . אולם מרגע שהתחלתי לקרוא בו, החלו אלפי נוריות של זכרון קדום להבהב בתודעתי. השמות של הפלנטות וההקשר שלהן למיתולוגיה היוונית והרומית, הקסימו אותי. שכן בשתיהן מככבים אותם אבות טיפוס. חשתי שאני יודעת אסטרולוגיה מבפנים ולא מן הספרים. מאז עברו עוד כשמונה שנים, כאשר נאמר לי בקול עבות, איטי ושחוק בשפה האנגלית: ``לראשונה ירדת לכאן, כאשר אנשים היו טהורים יותר משהם היום….את מתעניינת בתרבויות של אטלנטיס ושל מצרים, מפני שאת קשורה אליהן… את מתעניינת באמריקה, מפני שאת מקשרת אותה לאטלנטיס האהובה עלייך, אשר אליה געגועייך``… (מפי טרנס-מדיום.) שלוש שנים נוספות עברו עד אשר הבהירה לי מתקשרת אחרת, סימפטית וקלילה: ``היית אסטרולוגית במצרים הקדומה. ואיני מספרת לך זאת על מנת להעצים את האגו שלך, אלא על מנת שתאמצי אליך את כוחך ותשתמשי ביכלתך זאת, כדי לעזור לבני אדם, להבין מה מעשיהם על הפלנטה הזאת. להעמיק את התובנות שלהם ואולי אפילו להתעורר מן החלום הפלנטרי שאותו הם חיים ולהיות חפשיים``. (ההמשך מגיע מיד) L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
ה`המשך`:)

ב10.12.1986- התחלתי ללמוד את הקורס ששינה את חיי. היה זה `קורס בנסים`. הקורס שעד היום משמש כנר לרגלי. זהו ``התנ``ך שלי``. מאז, ``עשיתי`` את הקורס עוד פעמיים. פעם כאסיסטנטית ופעם לבד. תקופה קצרה אפילו לימדתי אותו, עד שנכנסו לתקפם האיסורים שהטילה העמותה המפיצה את הקורס בארצות הברית. היה זה שם, כאשר מצאתי לראשונה את הספר ``חניכה לאמת`` (או כפי שהוא מוכר כיום: ``התקדשות``) גמעתי אותו בנשימה אחת באותו ערב בו רכשתי אותו. הספר דיבר אלי במיוחד כאשר קראתי על האיורוודה והבהובי זכרונות הבליחו במוחי כאשר קראתי על אבני החן. (למותר לציין שהיה זה טרם פריצתן של חנויות האבנים בארצנו). ב28.8.1988- התיישבתי לשיעור הראשון שלי אצל ``המורה שלי הנודד`` (קראי את הסיפור בערוץ המיסטיקה של ``תפוז``, במדור שלי). ב1990- חזרתי אל המורה שלי לאסטרולוגיה, על מנת לשמש כסייעת שלה ב`קורס בנסים` וכבונוס היא לימדה אותי `שחזור גלגולים`. (שקראנו לזה אז ``רגרסיה``). ב28.6.1992- הגעתי אל ``הקורס במודעות`` כפי שהוא נקרא וביחד עם שמונה בנות נוספות, הוכנסתי בסוד ``התקשור`` רק על מנת לדעת, שאני עושה זאת זה מכבר. (ושעשיתי זאת , מסתבר גם בכמה וכמה `גלגולים קודמים`). בקורס הזה, התודעתי לרגשות שלא ידעתי שהיו קיימים בחובי והוכנסתי בסוד הקשר עם מדריכים וחוצנים. שם גם פגשתי את מדריכתי הבאה: ב- אפריל 1994 בקורס שנקרא ``פוקוס`` ובעצם, אני קוראת לו `הילינג דרך יצירה`, כי זה מה שאני עשיתי שם, עבדתי בעיקר על רגשותי, בהנחייתה המתוקשרת של מדריכתי, שהמלאך רפאל הוא מדריכה . שנת 1995- הייתה שנת ה``ויפאסנה``. אחרי שנה שלמה של מפגשים שבועיים בביתה של ידידה חדשה שפגשתי בכנס `רוחני`, שהנחתה מדיטציית ויפאסנה, אזרתי עוז ויצאתי לשני `ריטריט`ים האחד בן שבוע בקיבוץ `תובל` שבצפון והשני בן עשרה ימים, בקיבוץ `לוטן` שבדרום. מדיטציית ויפאסנה, עבודה רוחנית מעמיקה של בניית המקדש הפנימי באמצעות `הפיכת האור` במדיטציית מאה הימים, קרבו אותי אל ה`immediate enlightenment` ואל מסטר צ`ינג האי (שבקרה בארץ לפני כשנה.) למדתי לתרגל את מדיטציית האור ומדיטציית הקול (החסוייה) והמשכתי לתרגלה בקביעות כשבעה חדשים. (שעתיים וחצי כל יום). עד… שהפציעה בחזרה ההבנה. כאשר חזרתי אל מקורות האהבה הבלתי נדלית ושעיתי אל `הקורס בניסים`, התחברתי שנית אל רגש האהבה המוחלטת ואל מדריכתי הפנימית. עזרו בכך גם שיעורי אנרגיית כח החיים האוניברסלית, שחזרתי לתרגל ואף ללמוד לאחר שזנחתים שנה קודם לכן, בעקבות מחוייבותי לתרגול מדיטציית ה``קוואן יין``. בין לבין, היו כמובן ספרים, סדנאות ויותר מכל, החיים עצמם. כל התנסות בחיים, כאשר מסתכלים עליה מרמת המודעות הרוחנית, היא קרש קפיצה להתפתחות רוחנית. לקפיצת דרך. לצמיחה רוחנית. משחר ילדותי, לימדתי. חלקתי כל מידע שהגיע אלי. אם היה זה בבית הספר, בהכנה לקראת מבחן או בסיוע למוריי עם תלמידים אחרים, או בסדנאות שאני מנחה (לצמיחה רוחנית, למדיטציה ולאסטרולוגיה.) `הקורס בנסים` אומר בתשובה לשאלה: מי הם מורי האלוהים: ``מורה האלוהים, הוא כל אדם הבוחר להיות כזה. כישוריו מסתמנים בכך בלבד. בדרך כלשהי, בנקודה כלשהי, הוא הגיע לכלל החלטה מכוונת שבה לא ראה את טובתו כנפרדת מטובתו של זולתו. מרגע שעשה זאת, דרכו סלולה ומגמת פניו בטוחה. אור חדר לחשכה. אולי הוא אור אחד ויחיד, אך די בו. הוא הגיע להסכם עם אלוהים, אפילו אם עדיין אין הוא מאמין בו. הוא נעשה מביא גאולה. הוא נעשה מורה אלוהים.`` ולאור זאת אני פועלת גם בניהול הפורום הזה. L&L TALYA

sharon91

New member
מרתק!

באמת! ממש מעניין! נורא אהבתי את זה שגילית שהיית אסטרולוגית בתקופת מצריים העתיקה! זה פשוט מדהים, לגלות את המעשים של הנשמה שלנו, כשהיינו מישהו אחר.

Tal_Ya_Tal

New member
היי שרוני,

בעצם, אף פעם לא הייתי מישהו אחר. וגם את לא. אנחנו נצחיים. אנחנו הניצוץ האלוהי, אנחנו הנשמה. אבל בשל התפישה הקוטבית של הנפרדות, אנו מזדהים כל פעם עם דמות אחרת. גם את יכולה לגלות מה היית או ליתר דיוק אלו כישורים היו לך `בחיים הקודמים`. פשוט, תבדקי עם עצמך מהו הדבר שאת עושה הטוב ביותר ומהם הדברים שאת נמשכת אליהם. משיכה היא תדר. יש חוק קוסמי שאומר: ``דומה מושך דומה`` את נמשכת אל הדברים שמתודרים באותו תדר שמהדהד כמו התדר שלך. כך תוכלי לגלות מה עשית ב`חיים קודמים`. (בעצם, אין חיים קודמים. כי אין קודם או אחר כך בנצח. הכל קורה בו זמנית.) הכשרונות שלך היום, הם המיומנויות שרכשת ב`חיים אחרים`. וחוץ מזה, את תמיד יכולה לעשות רגרסיה. (שחזור גלגולים). L&L TALYA

sharon91

New member
אם נגיד...

נקח את העניין הכי פשוט, למשל, מקצועות בבי``ס. זה נורא מורכב... כי אני אהובת דברים שונים לגמרי, אני לא הומנית או ריאלית, אלא שילוב, למשל, אני לא סובלת מתמטיקה וממש לא אוהבת ספרות, אבל אני אוהבת הבעה, לשון, ערבית, מדעים... אני די נמשכת בפסיכולוגיה (גם לפי המפה האסטרולוגית שלי זה מתאים- נולדתי ב27.10.86 בשעה 17:40 בעפולה), ואוהבת ספורט... לא יודעת...

*עופרית*

New member
טליה, סיפור ממש מדהים (-:

עכשיו אני מבינה מאיפה כל הידע, הטוב לב והמקסימיות שבך. א ו ה ב ת ע - ו - פ - ר - י - ת !

Tal_Ya_Tal

New member
חן, חן:)

היי עופריתי, אל תטפחי לי על האגו. לדאבוני הרב, הוא עדיין מספיק גדול (תרתי משמע)!!! גם עתה. אוהבת אותך, TALYA

menty

New member
וואו

מדהים איך כל אחד מגיע אל עצמו ....בחרת נתיב זוהר ויפיפה בעיניי...וזה רק אמצע הדרך...מי יודע לאן זה עוד יוביל אותך! מנטי.

למעלה