טליה!!!

טיפ-טיפ

New member
טליה!!!

לא ענית לי על השאלה. תסתכלי על ההודעה שהנושא שלה זה ``מצאתי מצאתי`` יש לי שם שאלה ולא ענית לי עליה. תעני בבקשה. אוהבת! טיפי.

Tal_Ya_Tal

New member
מלאכי המגן?!?! :-(

בעקרון, אינני עוסקת בקריאה למלאכי מגן ועל כן גם לא עניתי. ולו מן הסיבה הפשוטה שאני מאמינה שכאשר אנו סבורים שאנו זקוקים להגנה, אנו הופכים להיות פגיעים. או כפי שהקורס בניסים מבהיר זאת: ``מחשבות ההתקפה שלי תוקפות את חסינותי``. אבל, בספר התפילות של המסורת היהודית , ישנה תפילה (כמדומני) שעוסקת בכך. זוהי קריאת שמע על המיטה. היא מסתימת במשפטים: ``בשם ה` אלוהי ישראל מימיני מיכאל ומשמאלי גבריאל ומלפני אוריאל ומאחורי רפאל ועל ראשי שכינת אל``. ישנה גם טכניקה להטענה אנרגטית הנעזרת בלהבה הסגולה וגם היא נעזרת בקריאה לרבי המלאכים. הלהבה הסגולה מדמיינים על שתי כפות הידיים, שתי להבות של אור סגול שקוף, אור של אמטיסט, מתערבלות, הולכות וגבוהות, עד שמתחברות ללהבה אחת, ההולכת וגבוהה, הולכת וגבוהה, עד שהיא מגיעה לגובה, שבו, אפשר לשבת בתוכה, או לעמוד בתוכה. פוסעים (בהדמיה) ונכנסים אל תוך הלהבה הסגולה ויושבים בתוכה. * גם כאן אפשרית הארקה. ** בעת קריאה לרבי המלאכים, מטעינים את ההילה בלהבה הסגולה., זהו מאגר של אור לדליה, לנו ולאחרים. הלהבה הסגולה- מופעלת בעזרת בקשה העולה בקנה אחד עם הרצון האלוהי, עם הרצון לסלוח, לחיות בשלום. הלהבה הסגולה- מעכלת סיבה ומסובב (קארמה), רישום וזיכרון. מביאה מרפא ומשביחה יחסים בין בני אדם. האנרגיה חוזרת למצבה הניטרלי. הלהבה הסגולה- מבטלת את החגורה האלקטרית של רישום האנרגיה הדיס הרמונית, שצברנו בכל תקופות החיים ושנמצאת סביב הבטן ומקלעת השמש. `` בשם האחדות המוחלטת, בשם שבעת רבי המלאכים ובנות זוגם , אני מבקש/ת מהלהבה הסגולה, להתאחד עם הילתי, לעכל ולטהר רגש של..------- תחושה של-------- מתוך רצון העולה בקנה אחד עם רצון האחדות המוחלטת.`` ישנם גם מלאכים אחרים ולכל אחד מהם דרך פנייה אליו. (אני צריכה לחפש לך את זה. תזכירי לי) ונוסף לכך, יש את הקריאה הגדולה. The great invocation הקריאה הגדולה ממוקד האור, אשר בתודעת האלוהים, יזרום האור אל תודעת האדם. רד נא האור אל ארץ. ממוקד האהבה, אשר בלב האלוהים, תזרום האהבה אל לבבות אנוש. יופיע נא המשיח על ארץ. מהמוקד בו ידוע רצון האלוהים, תדריך המטרה את רצונות האדם הקטנים. המטרה, אשר מורי הרוח, יודעים ומשרתים. מן המוקד המכונה , המין האנושי, תוגשם תכנית האהבה והאור. ותחתום את הגולל על משכן האופל. ישמרו האור, האהבה והעצמה את התכנית האלוהית על ארץ. אמן. The grate invocation From the point of light within the mind of God Let light stream forth into the mind of men. Let light descend on earth. From the point of love within the heart of God Let love stream forth into the heart of men. May Christ return to earth. From the center which the will of God is known, Let purpose guide the little wills of men, the purpose which the masters know and serve From the center that we call the race of men, Let the plan of love and light work out. And may it seal the door were evil dwells. Let light and love and power, restore the plan on earth. L&L TALYA

למעלה