טליה- שלום

• פותח הנושא orya
  • פורסם בתאריך

orya

New member
טליה- שלום

כתבתי לכם לפורום על ספר מופלא ורב עוצמה - ספר הידע- ולא ראיתי כל כך התענינות. אני רוצה ליידע את כולכם על עבודה מולאה הנעשית בכל העולם למען האנושות ע``י הספר הזה. אנו נקודת מוקד ראשונה בישראל המשקף את ההילה של ספר הידע ומחוברים לטורקיה ששם נכתב הספר. הספר מדבר על אהבת הבריאה ואנושות מבלי להבדיל בין דת, גזע,צבע. על להפוך את עצמנו לבן-אנוש אמיתי על התכניתת האלוהית ועל עידן הזהוב ועל העבודה שהאנושות צריכה לעשות כדי להגיע לעולם טוב יותר. אנו כיהודים יש לנו תפקיד חשוב בכל זה. כולכם מוזמנים לקחת חלק וקבל את הידע המולא שיש בספר. אבקש תגובה- יום נפלא לכולם- dorya

אלדר

New member
אבל מה הקטע של זה??

כאילו בשביל לקרוא את הדפים מהספר (יצאו כולם כבר?) צריך להכנס לקבוצה שלכם כאילו אמרת בהודעה הקודמת שהקבוצה שבה אתה נמצא פועלת אם טורקיה שמשם בא הספר ושהקבוצה שלך מחזיקה דפדפות מהספר וזה אומר שלא הכל נמצא אצלכם ועוד משהו זה עולה בכלל להצתרף לקבוצה שלכם?? ואיפה היא נמצאת ומה צריך בשביל לקרוא בספר הזה? כאילו אתה לא יכול לשלוח לי את הספר או עותק שלו אז מה זה שווה אין אותו גם בכל סיפריה רגילה אז איך אני אמור לקבל אותו? אי אפשר כל עוד לא מצתרפים אל הקבוצה שלך וגם אז אפשר לקרוא אותו רק שם?? אלה שאלות לחשיבה יותר מעמיקה אם האיתה נותן את כל הפרטים שעליהם שאלתי אני האיתי שוקל להצתרף או משהו כזה או לפחות מתעניין יותר.... כי אחרי הכל זה לא מעניין לשמוע על ספר שלעולם לא נוכל לקרוא!.... אז תן פרטיים יותר מדוייקים אור ואהבה לכולם שלך tksr

Tal_Ya_Tal

New member
היי אוריה B-)

לפני למעלה משנתיים, כאשר נפגשתי עם קבוצת המדיטציה שבה נהגנו להפגש אז, (אז נהגנו לתרגל את מדיטציית הויפאסנה),הופיע אחד מהחברים וספר לנו על קבוצה שמתארגנת בארץ ועל מתקשרת מטורקיה, שהבינונו ממנו, שהדובר מתוכה הוא `ישוע` אדוננו (לא, בלי מרכאות). באותה תקופה, הייתי קשורה לתרגול הויפאסנה והחלטנו פה אחד שזה לא מעניין אותנו. על כן, לא חקרנו יותר באותו רגע. ידעתי שישנה גם מתקשרת גרמניה, שטוענת שהיא מתקשרת את ישוע. ועליה שמעתי מעט יותר. הם נקראים משהו כמו התנועה האוניברסלית וכו` יש נטייה כיום, לערב את `עבודת האור`עם עבודה רוחנית. עם כל הכבוד, אלו שני דברים שונים לחלוטין, שאינם תלויים האחד בשני. עבודה רוחנית, היא עבודה להתפכחות ולהגעה לאחדות עם האחד. לתודעת משיח. (Christ Consciousness) עבודת האור, היא עבודה לשיפור תנאי החיים על הפלנטה, ריפוי הפלנטה ועזרה לקרן הבריאה ולשישיות האור. ואלו הם שני דברים שונים בתכלית. ולמרות שאפשר לשלב בינהם, אין הם תלויים אלו באלו. זו נעשית בין האדם לאלוהיו והשניה מופיעה כמחוייבות למען החברה והיקום. והקורס בנסים אומר: ``אי אפשר לראות שני עולמות``. ``הפחד יצר את כל מה שאתה חושב שאתה רואה. את כל הפירוד, כל ההבחנות ושפעת ההבדלים שאתה מאמין כי העולם מורכב מהם. הם אינם קיימים. אוייב האהבה המציא אותם. א ב ל מן הנמנע הוא, שלאהבה יהיה אויב. ולכן לדברים האלה אין סיבה. אין הוויה ואין תוצאה. אפשר ליחס להם ערך, אבל הם נשארים לא מציאותיים. אפשר לבקשם, אך אי אפשר למצאם....אי אפשר לראות שני עולמות שאין ביניהם חפיפה. משום סוג שהוא. בקש את האחד, האחר נעלם.אחד בלבד נותר. הם טווח הבחירה, מעבר לו אין החלטתך יכולה להגיע. רק בין המציאותי והלא מציאותי נתן לבחור.ומלבדם לא קיים מאום``. ויחד עם זאת אוריה, למרות והיות שזוהי דעתי האישית בלבד, אני מאמינה, שהרבה מאד אנשים יהיו מעוניינים לדעת על הספר ועל האישה. הם זו אכן אותה אשה שהזכרתי בהתחלת ההודעה?!?!?! אז בודאי שנשמח להתעדכן, היות שמטרתו של הפורום הזה, היא לספק מידע ועניין לכל המתעניינים בנושאי הרוח, כדור הארץ והעידן החדש. B-) L&L TALYA

למעלה