טליה שלום,

darma

New member
טליה שלום,

טליה שלום לך, אני לא רוצה להיות חוצפנית אם אין לך זמן או יכולת כרגע אבין את זה. אבל אני בנקודת מפנה בחיים שבו אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. אני חסומה במספר כיוונים בחיים שלי ולמזלי הרוחניות והמודעות תומכות בי אבל אני כבר כמה שנים ארוכות לא יוצאת מהמצב בו אני נמצאת. והייתי רוצה לראות נקודת אור קטנה של תקווה שמשהו ישתפר בחיי בכיוון אחד ולא יחמיר כל הזמן. בשלושה כיוונים המצב לא משתפר ולפעמים רק מחמיר. כסף זוגיות ובעקבות המתח גם קצת הבריאות. תאריך הלידה שלי: 20/03/70 כנראה שעה 11 בבוקר. וכתובת האימייל שלי: [email protected] אם יש לך מלת תקווה כלשהי אשמח לדעת. תודה דארמה

Tal_Ya_Tal

New member
היי דארמה, B-)

אני אשתדל לענות לך מהר ככל האפשר. אך עשי לי `טובה`, בדקי אם יש שעת לידה יותר מדוייקת (עד דקות) ו.... איפה נולדת. באיזו עיר? ע``מ לדייק. חזרי אלי מהר, על מנת שאוכל לחזור אלייך. L&L TALYA

darma

New member
טליה תודה לך,

טליה היי לך, ממש תודה רבה לך, לאמי אין זכרון טוב ואבי היה בבית עם אחיי הגדולים אז אין את מי לשאול מתי נולדתי. אבל נולדתי בביה``ח בלינסון בפתח-תקוה. אני חוזרת על התאריך 20/03/70 כנראה בשעה 11 בבוקר. ושוב אם תרצי לדבר איתי כתובת האימייל שלי: [email protected] תודה רבה דארמה(לא שמי האמיתי כמובן)

Tal_Ya_Tal

New member
היי שוב , דארמה B-)

נתוני המפה האסטרולוגית, משקפים את הבחירות שהנשמה עשתה על מנת להתנסות בהתנסיות שיעזרו לה לצמוח, להתפתח. אני מאמינה, שהנשמה, יודעת עם מה היא מסוגלת להתמודד ועל פי זאת, היא בוחרת את הנתיב בו היא תלך. זה כמו להחליט על מסלול לימודים מסוים. מי שיודע שהוא מוכשר למתימטיקה, פיזיקה, עשוי לבחור במסלול לימודים של מהנדס. ומי שיודע שהוא מוכשר בביולוגיה, או באנטומיה פיזיולוגיה, עשוי לבחור במסלול לימודים של רופא. נשמתך בחרה להתמודד עם קשיים, שקשורים בטרנספורמציה של האישיות. כלומר, ההתנסויות שאת עוברת תורמות לזיכוך, טיהור והתמרה של אישיותך בעבר. לשם כך, צוידת בהרבה אופטימיות ומזל בחיים. יכולת ליהנות מהחיים ויכולת תזמון טובה. חוש הומור, אינטליגנציה גבוהה וגם יכולת להתגבר על בעיות בחיים, לצאת מצרות, כאילו ה``מזל`` האיר פנים ביום הלידה. ישנו חוש לראות דברים בפרספקטיבה נכונה, חוש תזמון לעסקים, עם כשרון עסקי, אופקים רחבים, יכולת החלמה מהירה ממחלות, חוש צדק מפותח ומוסריות גבוהה מאד. הייתי רוצה להיות אשת בשורה עבורך. אבל הסיטואציה שאת מצויה בה, הרבה יותר מורכבת משאוכל להבהירה כאן על רגל אחת. ולדעתי, יש לך צורך בהכוונה, איך לעבוד עם המודעות שיש לך באופן טבעי, על הדפוסים שאת יוצרת בחייך. אשמח אם תרצי לבוא אלי לייעוץ ממשי, או לכל מי שתבחרי כמקובל ואמין בעינייך. את השאר, שהוא אישי מידי אשלח לך דרך ה EMAIL ותוכלי ליצור קשר חזרה אם תרצי. B-) L&L TALYA

למעלה