טליה שוב שלום

tksrrrr

New member
טליה שוב שלום

משהו בעל פה אם את זוכרת את התאריך שלי? אם את זוכרת את המפה בעל פה ורק אם את זוכרת יש משהו שמראה על ביטחון עצמי ירוד אצלי במפה? או שזה משהו שרכשתי בחיי ואפשר לשנות את זה לגמרי? אם את לא זוכרת את המפה שלי בכלל אז לא משנה רק רציתי לראות אם זה בי אני חשבתי על זה וחשבתי ובדקתי בתוכי לגבי התחושה הזאת אבל לא נראה לי שרכשתי אותה בכלל כי זה ביטחון עצמי אבל מה שזה עושה בי אותה תחושה קוראת לי גם כשאני מול מפנה שלם בחיי כל פעם שמשהו הולך להשתנות בחיים שלי יש לי מין "הזערה" בחיים מין תחושה שמבשרת לי שמשהו הולך לקרות וזה לא קשור בכלל לביטחון נמוך אפילו אם הולכת להיות שיחה חשובה שאני לא יודע שהיא תקרה בכלל אלה זה משהו ספונטני אז יש לי תחושה כזאת מוזרה שיקרה משהו בקרוב שישנה את חיי והתחושה הזאת מתקשרת לתחושה של ביטחון עצמי נמוך שאני פשוט מרגיש הרבה פעמיים אותה הרגשה אבל שונה עדיין אם את מבינה אותי טליה? בכל מקרה אני לא ממש חושב שתעני לי אבל אם כן תודה מקרב לך טליה אור ואהבה טליה ולך עדיין יש תקווה בחיים תזכרי את זה

Tal_Ya_Tal

New member
ו... אלדרו´ש../images/Emo42.gif;-]../images/Emo42.gifעצם העובדה

שפקפקת בכך שאענה לך, גם היא עצמה לא מעידה על בטחון עצמי ´מי יודע מה´
ANYWAY, זה בהחלט משהו שאפשר לשנות, כאשר עושים דרך של מודעות עצמית. מפני שחוסר בטחון עצמי, נובע משיפוט עצמי ובקורת עצמית גדולה. שאלו הם סממנים של תחושת הנפרדות. של האגו. כמו גם הדרך של ההשוואה, הנובעת מהמיוחדות.
L&L TALYA

בTרפליי

New member
אבל מה אם החוסר ביטחון שלא נובע מזה

? שלא נובע משפיטה עצמית לא נכונה? למשל כשאתה נוסע לפגישה ואתה חושש שאף אחד לא יבוא או שלא תמצא את המקום הנכון וכו.......... זה חוסר ביטחון עצמי וזה לא נובע משפיטה כי אני יודע שאני ימצא את המקום הנכון אני תמיד מוצא אותו בכל מקום כולל בטיולים באזורי ישראל לבדי בלי אף אחד מקדימה אז למה מרגישים כזאת תחושה? למה זה נמצא בך כל כך עמוק ומכאיב? ולא הטלתי בך ספק ולא ענית לי על השאלה הגדולה שלי פשוט לא חשבתי שאת זוכרת את המפה שלי עדיין ככה שאם זה לא ככה אז זה לא משנה ואם אפשר לשנות איך??? מודעות עצמית אבל איך היא קשורה לזה?

Tal_Ya_Tal

New member
אלדרו´ש, ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif אענה לך על

אחרון, ראשון ועל ראשון-אחרון. אז ככה. אינני זוכרת את כ-ל המפה שלך (א-ב-ל המחשב זוכר
) יחד עם זאת, יש לי זכרון צילומי. כך שאני זוכרת בעל פה, שאתה בן סימן תאומים עם סטליום בסרטן, בבתים 10 ו-11 ואני זוכרת שהירח שלך בסרטן. אז אם אני זוכרת שמש, ירח ואופק, זה הרבה. לא?!?! ע-כ-ש-י-ו: לגבי בטחון עצמי שלא נובע משפיטה, למה אתה סבור ש´כשאתה נוסע לפגישה ואתה חושש שאף אחד לא יבוא או שלא תמצא את המקום הנכון וכו´-כהגדרתך, זה לא נובע משפיטה עצמית?!? האם אינך חושב שאולי אין לך את ´הכלים או הכישורים´ למצוא את המקום הנכון או שאולי אינך ´מספיק חשוב´ שאנשים יבואו לחכות לך? זה עדיין קשור בשיפוט עצמי. כי אתה ´סומך´ כאן על כוחך, א-ב-ל אינך בוטח בו. אילו סמכת על כוחו של אלוהים, כוחו של היקום, או כוחה של האחדות המוחלטת, שתכוון אותך לאן שתצטרך להגיע ותפגיש אותך עם מי שתצטרך לפגוש, לא היית חש חוסר בטחון. ומודעות עצמית, היא הדרך שבה אתה לומד להכיר את המניעים הפנימיים היוצרים את הדפוסים שלך ולומד איך לא להיות מושפע מן הרגשות שלך בדרך שהופכת אותך ל´עלה נידף ברוח´. איך בעזרת שינוי אמונות ותפישות, אפשר לשנות דפוסים בחיים. כך גם אפשר לשנות את הבטחון העצמי L&L TALYA

בTרפליי

New member
וזה מחזיר אותנו שוב לאותו מקום טליה

אני אומר לך שחוסר הביטחון שלי שיש בי לא נובע משפיטה שלי כלפי ומשום מה קשה לך לקבל את זה אם לכל פגישה או לכל מקום שהייתי הולך היה לי אי ביטחון עצמי לגבי משהו אז זה חוסר ביטחון משפיטה אבל זה ממש לא ככה וזה לא קשור אפילו לפגישה חשובה מאוד או לא זה קשור למקרים מסויימים ומצבים וסויימים ולא לכללי בגלל זה זה לא יכול להיות בגלל שפיטה עצמית אני מעולם לא חשבתי שאני לא חשוב מידי כדי שיבריזו לי ומעולם לא חשבתי שאני לא ימצא מקום כזה או אחר כבר כמה שנים טובות אני מנווט לאבא שלי את הדרך באזורים חדשים שהוא נוסע בהם בארץ שהם חדשים גם לי אבל הניווט שלי טוב מאוד ככה שבלית ברירה זה לא זה טליה ואני מקווה שתקבלי את זה שזה לא שפיטה עצמית כמו שאת חושבת וכותבת

Tal_Ya_Tal

New member
אלדרו´ש../images/Emo42.gifחמוד שלי../images/Emo42.gifאין לי כח

להתווכח אתך. חוסר ההסכמה ביננו נובע מנקודת השקפה שונה. אז למה אתה שואל את דעתי, אם אינך מוכן לקבלה? ועוד סבור ש´אני זאת שלא מוכנה לקבל זאת´. זה לא נוגע לי אישית. שאלת את דעתי, עניתי לך על פי תפישתי והבנתי. זכותך לקבל זאת או לא לקבל. למה אתה מתווכח?!? האם אתה סבור שתשנה את ההבנות שהשגתי בדרך שאותה עשיתי כבר מן המקום שאתה מצוי בו? L&L TALYA

למעלה