טליה......שאלה לי אליך.......

אלדר

New member
טליה......שאלה לי אליך.......

אני כתור בן אדם יש לי את היכולת בתוכי כאילו הנפש שלך נשמתי יכולה לעזור לאחרים אם אני מתרכז בהם נכון?? כאילו אם אני ינסה לעזור לאחרים ואני ישכח אותי לגמרי אני יהיה איתם ורק אם הנשמה שלהם אני יכול לעזור להם ככה הכי טופ נכון?? אני שואל את זה כי אני מכיר הרבה שיש להם בעיות קשות כפי שהם אומרים... אף אחד לא מאמין לי שאני יכול לעזור להם ואין להם ממש רצון לקבל עזרה. אני לא יכול להכריח אותם לקבל אותה... אבל תראי הם חשובים לי מאוד וקשה לי לשמוע שהם רוצים למות כל הזמן... ניסיתי לשכנע אותם שמוות זה לא הסוף!! זה לברוח המצרות... הם לא מקשיבים לי...... אני יכול לעזור להם נכון?? כאילו אם זה חשוב לי מאוד ואני יתרכז בזה אני יצליח לעזור להם נכון?? אני רוצה לשאול אותך אם אני כתור אדם יכול לעזור להם וכתור ידיד יכול לעזור להם..... אני רוצה לדעת אם בתוכי יש את היכולת לזה לפני שאני ינסה לקחת עלי משהו שגדול עלי בכמה מידות.... אז זו שאלתי אני יצליח לעזור להם אם הם יסכימו לקבל את העזרה שלי?? הרי זו שאלה אפשרית.... אני כבר יודע מה תעני לי טליה..... אבל בכל מקרה מקווה שאת תעני לי יותר ממה שאני מקווה שתעני לי.... אז שלך אלדר

Tal_Ya_Tal

New member
אם אתה יודע TKSR ../images/Emo8.gif אז למה אתה

שואל?!?! אני מניחה שנחשת. כמובן שאינך רשאי לעזור למי שאינו רוצה לקבל עזרה. אני יודעת שאתה מאד רגיש ואכפתי לסבל של אחרים. א ב ל, לכל אחד יש את ´השיעורים שלו´ועליו לבחור להתמודד אתם בדרכו שלו.אין לך רצון אני מקווה ´לקחת על עצמך את הקארמה שלהם´. נכון? אז אתה יכול להציע את עזרתך. אם הם מסכימים, סבבה. אך אם לא, אל תתקרב L&L TALYA

אלדר

New member
לא ממש אמרתי שאני יודע........

אבל חשבתי שאת זה תכתבי לי..... לא משנה אני לא ממש מבין אבל זה לא חשוב... העיקר שענית לי את לפחות חייה עדיין פפפפפחחחחח אני שרוט טליה........ וקשה לי יותר.......... אני לרוב די מוצף באי סי שלי לאחרונה......... אבל טליה יקירתי..... מה אני יעשה? אם אותם יתהבדו?? זה יהיה על מצפוני .......... אוף זו החלטה קשה... אני יכול לשכנע אותם לקבל עזרה אבל אין לי כוח לכתוב כל כך הרבה ............. ואני מיואש די מהחיים שלי תמיד עוזר שאני בבעיה קשה בכלל..... ממש קשה כבר.. לא משנה אין לך ממש מה להגיד לי...... כבר ניסית לעזור.........בערך שלך אלדר

Tal_Ya_Tal

New member
זו באמת החלטה קשה ../images/Emo5.gif אלדר.

המחשבה הראשונה שנראית כנכונה לעשייה, כאשר קיים חשש/סיכוי להתאבדות, היא לפנות למישהו אשר יכול לעזור. בודאי שלא לוקחים סיכון.זה לא צריך לרבוץ על כתיפיך. מבחינה רוחנית/פילוסופית אין זה נכון לעזור למי שאינו רוצה להיעזר. א ב ל, אם הם פנו אליך, ישנו סיכוי קלוש, שהם אכן רוצים שתעזור להם. זו יכולה להיות מעין קריאה לעזרה. וכדאי לפנות אל מוקדי העזרה לנוער כמו ער"ן ודומיו. לעתים, ´קריאה לעזרה´ לא מודעת. מפני שהם רוצים ש´יצילו אותם´. או אפילו סתם למשוך את תשומת הלב אליהם ולאותת שמשהו מאאאאאד משובש. משהו מאד לא תקין. ודא שהם אכן יודעים שלא כדאי ´להתחמק´ מהתנסויות. כי הם עשויים לשוב לאותן סיטואציות בוריאציות קשות יותר, בחיים הבאים. שלא לדבר על הלימבו בו יהיו שרויים עד שתקופת החיים שהם אמורים היו לחיות אילולי לקחו את ´גורלם´ בידיהם, אמורה להסתיים. L&L TALYA

למעלה