טליה, הנה התשובה

טליה, הנה התשובה

אני פותח את התגובה, בהודעה חדשה, מנותקת מהשרשור. אינני מומחה לאסוציאציות של אף אחד. מה מעליב אותו ומה לא. " זכותו" של כל אחד להעלב, על פי רצונו החפשי. התגובה שלי לסיפור על המלך, שסופר כאן, המשך למה שאמרתי בצרופה. פחות או יותר הגבתי כך, לאגדה של חונה. ממה כל אחד נעלב, אין לי מושג מוקדם, עד שאני לא מקבל את התגובה בפורום. היום, אסור להגיב לסיפור. מחר תבוא המצאה חדשה. בקיצור שתוק ! אורניהו, שם ווטו על המילה "נשר" מסיבה לא ברורה לי. כתבתי משהו לאשור, בתגובה, לשאלה. מבלי לדעת שמישהו עומד להיעלב. פניתי לאורניהו, במסר. קיבל את דעתי וחזר לפורום. זו תחושה לא נעימה. כל מי שנעלב. שם על מישהו צנזורה. אל תכתוב ! יש ווטו ! מחר אכתוב מילה אחרת. אז, זה שוב מעליב. איפה זה נגמר ? אני מחבב מאד, את אורניהו. אבל הנטיה שלו להעלב. לא מובנת לי. בפרשה, האחרונה, שגרמה לפרישתו, לא היה לי יד ורגל. כתבתי, לו השבוע בקשה, לחזור. גם שאר חברי הפורום מפצירים בו לחזור. הוא צבע יסוד בפאלטה של הפורום. אני מעדיף, לשמוע, שיש לו תקלה כלשהי במחשב . מאשר לשמוע, כי נעלב עד עמקי נשמתו. מופע האימים, של ציפי, בפרשת, המכתב שנשלח אליך. מגי היתה צריכה שיקול דעת נוסף, לפני, שפירסמה. היתה יכולה, לפנות אליך במסר, ולא לפרסם ללא ידיעתך. לטעמי היה כאן תום לב. קראתי את השירשור, מספר פעמים. לא היה לי שום ספק בכך. אבל שפת האשפות, שציפי נקטה כלפיה , תוך איזכור מפורש, שהיא לא צריכה את הפורום ה "שווה" שלה, הרים אצלי את הגבה, באיזה מהירות היא חזרה לכאן. נכון, היא חזרה לכאן, על פי הזמנתך. לדעתי, היית צריכה לפנות למגי במסר, להודיע לה על "ההפתעה". מגי, היא עדיין מנהלת הפורום. מותר לשאול להרגשה, שלה , כאשר משתתפת בפורום, שניבלה את פיה, כלפיה בצורה מבחילה, כל כך. חזרה ללא ידיעתה. לא מתקנים עוול, בעוול. אין לי, שום כוונה, להתערב, בנעשה ונכתב בפורום. מכבד את זכותו של כל אחד לכתוב ככל העולה על רוחו. התנאי היחידי, שלא יעמיד לי סייגים. גם, לאלומיניום, לא הגבתי, אלא רק באותם מקרים, שפלש לתחום, הזכות של משתתפי הפורום, לכתוב כרצונם. אדרבא, אהבתי להשתלב, בשירשור, שנטל בו חלק. האיש, כשלא עסק בניהול הפורום, בחסד עצמו, דיבר דברי טעם. בלי ספק תרם מהידע, ויכולת הכתיבה שלו, לפורום. תסלחי, לי טליה, למה התחושה שלי, שיש מי שמנסה , לבחוש כאן במים עכורים. ניצול ציני, של פרשת אורניהו, לצרכים חשודים. ניצול הזדמנות, לצאת " נעלבת " . עאלק " נעלבת "... קפצה על הזדמנות להקים מהומה קטנה מסביבה. מהומה על לא מאומה. אבל עם הרבה רייטינג.

אתנה33

New member
אנשים נשים וטף מה יהיה איתכם?

עוזבים אותכם לשבועיים וזה מה שמוצאים כשחוזרים? שוב מריבות? שוב אנשים נעלבו? ניבולי פה פה אצלנו בפורום? סלחו לי אבל ממש לא מקובל הפורם שלנו הוא אחד האיכותיים פה וכך צריך לשמור עליו. לא כולם חייבים לדבר אם כולם וצריך לשמור על פרופורציות לגבי הדברים שנכתבים פה. אנשים בשבילי המקום הוא אי של שלווה בסערות החיים. מספיק קשה לחוץ ולא תמיד נעים שם בעולם האימיתי אז בבקשה לא להעביר את זה לכאן. "אי ירוק בים" אתנה

שקדי

New member
כל מילה פנינה אתנוש../images/Emo140.gif

חבירים......דיר באלאק........ איך היה כתוב בבסיס הצבאי שהייתי בו שנים המחנה הוא ביתך.....שמור על נקיונו ומה גם הפורום שמהווה לכולנו מקדש מעט בואו נעשה כולנו לשימורו ולשפיותו ומי שמרגיש חובה לריב או להקניט או סתם ללעוג יבוא לאורט אקטואליה ויעשה זאת שם בכייף..............

magy

New member
עכשיו תביני שאסור לנטוש לשבועיים

את יודעת ששבועיים זה זמן ארוך? אי ירוק בים, (יעל לוי?) אתנושששששששששששששששששששששששששששש שבועיייייים.............
PPP

אתנה נו, נו,נו,../images/Emo166.gif

כזו הברזה ארוכה מהפורום? איפה היית ומה עשית, להתראות בשמחות, Aני

שקדי

New member
אפילו אני................

שנעדרתי בשליחות האומה לארבע שעות שופינג בעפולה מרגיש כגולה בעירו............... אז שבועיים תמימים???? מייד לפינה...............

magy

New member
איך שאתה יודע לכתוב , בן.....

אפשר איזה כמה שיעורים פרטיים? אולי הצעה מגונה אחרת? קח את הפורום לשבוע.....ותראה איזה דבש אני מלקקת......

למעלה