טליה היי

• פותח הנושא Kaya
  • פורסם בתאריך

Kaya

New member
טליה היי ../images/Emo9.gif

קודם כל - מה שלומך ????
שאלה לי....... האם מערכת זוגית יכולה להתקיים כאשר באחד שולט ה´אגו´ ובשניה אהבה? הרי שה´אגו´ באחד אף מנסה להתכחש לאהבה שבשניה (מה שמתבטא בחוסר אמונה אף - שהיא אוהבת אותו ללא גבול, ללא דרישה מצידה.)ועוד גורם לו לראות משהו שהוא אינו אוהב (עדיין) בעצמו - מה שמעצים מתוכו את ה´אגו´. האם אין כאן מן המעגל הזה שלא נגמר? אור ואהבה, אני.

אלדר

New member
לרוב זה לא ממש מדוייק יקירתי

אז ככה שאיך הצלחת להתאהב בכזה אדם?? טופ זה לא משנה... שאלת את טליה על זה ואני יראה אם אני יכול לעזור לך..... בלי קשר אני ינסה לפחות.... אז ככה: מערכת זוגית כזו יכולה להתקיים.....והרבה זמן..... אולי את נותנת לו הרבה מאוד אהבה ואצלו זה ´אגו´ אבל האגו חייב לפחות לחשוב משהו עליך גם אם זו רק מחשבה ולא ממש רגש אמיתי... אחרת הוא היה עוזב אותך נכון? אז ככה שאם יש לך סבלנות בשבילו עד שהוא יבין את זה זה יצליח. ואם לא אז תנסי לקצר אצלו את הדרך... תסבירי לו את זה... או שבעקיפין תכניסי אותו גם לרמת הידע שיש בך! שיבין את זה לבדו שילמד את זה ואותו לבד.... תני לו את השביל שהוא יעשה את הצעד הראשון ואז תעזרי לו כל הזמן שלא יחזור בו....... מקווה שהמעט הזה יעזור לך כי אני קצת אנוכי עכשיו ולא ממש רוצה לעזור וכי אין לי כוח לזה כבר אחרי כל כך הרבה כאב... אז תביני אותי אני אוהב אותך בכל מקרה.....ולא משנה מה כתוב או מה אני מרגיש עכשיו שלך אלדר

Tal_Ya_Tal

New member
היי KAYA ../images/Emo42.gif שלומי טוב, תודה|שמ

בהחלט כן. אמנם, כבר אמרנו שבן/בת הזוג הם בעצם המראה, האחד של השני. אך בהחלט יתכן, שהאחד מן השניים "עושה את העבודה" ואילו השני, יהנה מפירותיה של עבודה זו בשלב מאוחר יותר.
כי אם את "עושה את העבודה", הוא עושה אותה דרכך. יתכן שזה יקח יותר זמן, א ב ל , הדבר בהחלט יניב תוצאות ברוכות.אני מבטיחה לך זאת מנסיון. היות שכולנו אחד בעצם והמיינדס שלנו קשורים, כאשר את עושה הבנות, כל מקורבייך גם הם ´עושים´ זאת אתך. ו.... כידוע לך, אהבה תמיד מ נ צ ח ת
L&L TALYA

Kaya

New member
תודה לשניכם על החיזוק ../images/Emo13.gif

אכן כל מי שמסביבי "עובר" משהו בתקופה האחרונה.. אני בהחלט יכולה להשליך זאת על השינוי שחל בי ופתאום במקום לצבור התנגדויות כלפי דברים שאני אומרת או עושה - הם מתחילים לצטט משפטים שאני אומרת
לגבי בן הזוג - האם זה שהוא "נקלע" בדרכי בדיוק בזמן הזה בו אני עוברת את השינוי ולומדת מהי אהבה, לא אומר שזה יכול היה לקרות עם כל אחד שהיה נקלע בדרכי? או במילים אחרות - האם יש דרך לגלות אם הוא עוד ´שעור´ בחיי שאני צריכה לעבור, או שאכן הדרך שלנו דומה ונגיע לאהבה האמיתית, לאחדות הממשית? רק אציין שה´רצון´ שלי לקחת אותו איתי בדרכי הינו תוצר של האהבה שלי אליו ולא מתוך ´אגו´ שרוצה לשנות אותו. אור ואהבה, אני.

אלדר

New member
קטיה יקירתי....שניה אחת

וזה ישנה משהו?? גם אם אני יגיד לך עכשיו שזה יתכן אם כל אחד שיש לו בואי נגיד מפה קרובה לשל אותו אחד זה יתכן.. אבל מה שחשוב.. זה אהבה... היא החזקה מכל... ואם לא תנסי לא תדעי עד כמה חזקה אצלך אהבה אליו.. את חייבת להמשיך בזה.... האם הוא עוד שיעור בחיים שלך אני לא יודע... את יודעת את זה בתוכך........עמוק.... ומה שחשוב זה יותר מה תעשי ולא מה יהיה... כאילו אין זה משנה בכלל מה "יהיה בעתיד" משנה הווה.. את חייבת לנסות הכי הרבה לא יהיה סיכוי תחכי את הגורל לידיים שלך פעם אחת ותשני את הגורל עצמו קצת..... זה כלום ממש את יודעת מה אין לי ממש כוח לכתוב אני יודע שאני מפסיק באמצע משפט.. אבל אין לי כוח לזה כבר.. אני כועס ומרוגז על כמה דברים טליה תעני לה על זה תשובה הולמת כמו שאני התחלתי בבקשה ממך יקירתי... שלכם אלדר

למעלה