טליה בוקר טוב

panda1girl

New member
טליה בוקר טוב

אני הבחורה שהייתי מבולבלת בעניין החבר לשעבר. אני חושבת שהיגעתי להבנה. יש אדם שכל פעם שהייתי מדברת איתו השלווה הפנימית שלי הייתה נהרסת עד הייסוד. אבל הקטע המוזר הוא שלא נראה שהיו לו כוונות רעות, לא שמתי לב לכך בשיחות רק בשבת האחרונה הבחנתי שכל פעם כשאני מתערערת זה קרה אחרי שיחה איתו. לכן הפסקתי לדבר איתו ומאז אני מרגישה הרבה יותר שללוה הרבה הרבה יותר חזקה והעניין עם החבר כבר לא מציק לי, אני מסוגלת עכשיו לתת לו את החופש שביקש. אני דיברתי איתו בתוכנת מסרים באינטרנט מעולם לא ראיתי אותו פנים אל פנים (רק החלפנו תמונות) יכול להיות שהשפעה של מישהו תהיה כל כך שלילית? מה שמציק הוא שבזמן השיחות זה היה כאילו שהוא עוזר לי אבל רק כשחשתי את הדפוסים הבנתי שזה ההשפעה שלו...

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo85.gifפנדהגירל

השפעה של מישהו עלינו איננה 'שלילית' או 'חיובית' אין את צריכה להיות בטווח ראיה של אדם על מנת שהוא יעורר בך תחושות או יפעיל אותך באמצעות מניפולציות מסוימות. גם אם הבחור רוצה לעזור לך והוא עושה זאת בדרך שמעוררת בך סבל, יתכן שאת ב-א-מ-ת לא זקוקה לעזרה מסוג זה, כפי שבחרת זה מכבר. אך יתכן שישנו שם משהו שהוא יכול להצביע עליו, שמעלה בתוכך משהו לא םתור. השאלה היא רק אם את רוצה 'לפתור זאת' עכשיו, ועם אותו אדם. או אולי, לחכות לשעת כושר אחרת בה תהיי יותר בשלה/חזקה/נחושה או איך שלא תקראי לזאת. אך בסופו של דבר תצטרכי להתמודד עם העניין. אך זה כמובן נתון להחלטתך L&L TALYA

למעלה