טליהההההההההההה

רחלי555

New member
טליהההההההההההה

טוב אז כמובן שנדבר אני מקווה שכבר בתחילת השבוע נכון אני כבר בחודש החמישי ובכל בדיקה מופתעת לגלות שיש דופק לעובר, ברוך השם את רוב הבדיקות עברתי בהצלחה ונותרה רק הסריקה בעוד שבוע וחצי אני כל הזמן חושבת על כך שאלוהים מנע את היותי פונדקאית והמציא לי מחלות אחרי הריונות ממש תקינים, אך שמחה בשביל הזוג שלי שלא זכיתי להיות פונדקאית עבורם ומתה לדעת מה קורה איתם ומקווה שיש אצלהם בשורות טובות... יש לי המון בעיות את רואה שלא היה לי זמן להיות בקשר... אני עוברת פיזיותרפיה בגלל בעיות גב קשות ומקבלת באופן קבוע קלקסן, משום מה גם גילו אצלי רחם דו קרני (מעניין ששתי לידות אחת מהם קיסרי ולא אמרו לי אף פעם כלום) אני סה"כ שבוע 22 וסובלת מבצקות קשות ונפיחות ברגליים, הבחילות וההקאות לא הפסיקו ואליהם הצטרפו הצרבות, ואני סובלת צירים בלתי פוסקים ומתפללת שיעבור כבר הזמן והאדון יספיק לגדול... אז כמובן יהיה טוב ... בעזרת השם... אמן אני כל כך מתרגשת להיות כאן ולקרוא ונהנית להמשיך ולעקוב אחרי הפורום ושיהיו רק בשורות טובות כאן, זה עושה לי כ"כ טוב... את גדולה מהחיים ולכן לא מפליא אותי שאת ממשיכה לרצות לעשות עוד מצוות... נדבר בהמשך... נשיקות רחלי

רחלי555

New member
שירןןןןןןןןןןןןןןןןןן

כן אכן עוברות את התהליך יחד כל אחת בדרכה... כ"כ כיף לדבר ולשמוע את ההתפתחויות אחת אצל השניה כשזה כמעט באותו הגודל... אז... שרק נגמור בשלום... אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן את בשביל הזוג הנפלא שלך ואני בשבילי ולמען האשכנזי המדהים שלי אנחנו כאן בבאר שבע מתאקלמים לנו ובהמשך נדבר ובכיף אתן כולכן תמיד מוזמנות... נשיקות רחלי

למעלה