טלטלים או מישהו אחר,

noa1 1

New member
טלטלים או מישהו אחר,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות צבעי מאכל טבעיים לבצק סוכר? תודה

t a l talim

New member
שאלה לא פשוטה...

גם אני מחפשת כבר המון זמן תחליף הולם, ועדיין לא מצאתי אותו. מה שכן, תבדקי היטב היטב גם כשתמצאי צבע שכתוב עליו שהוא טבעי- למשל, קניתי צבעי מאכל שבחנות הבטיחו לי שהם לגמרי טבעיים, ורק אחרי בירור רציני עם החברה, נאמר לי ש"גם מינרלים הם טבעיים", ומסתבר שהצבעים החילו הרבה זבל... בקיצור- לבדוק היטב! ואם תמצאי משהו, אשמח מאוד מאוד מאוד לשמוע.

טלטל

שהייתי בתליני הכפר בראשון לקנות את הצבעי מאכל בגל היתה סלסלה מתחת מלאה בכל מיני שקיות. קראתי ככה מהר כי לא היה לנו זמן אבל אני חושבת שאלה היו אבקות של צבעי מאכל טבעיים. יש לי את הטלפון שלהם, ואני בטוחה שבנות יתנו לך את הטלפון שלהם ישירות. חוץ מהאדיבות שלהם שהיתה מדהימה היא שמעה שאני באה מפורום מתכונים בתפוז וישר נתנה לי 10 אחוז הנחה. (בד"כ יש כרטיס אבל סיפרנו לה שאני חולפת בנתיים) שווה להתקשר ולשאול.

t a l talim

New member
תודה!

בהחלט שווה לבדוק, אם כי אני כבר די ספקנית... ואת תבליני הכפר אני מכירה כמובן- אכן חנות נפלאה. תודה ושבת נפלאה!

אני חושבת ששקיות במדוברות מכילות

סוכר צבעוני בטעמים שונים (של רובנס), משמש למוסים, בצקים ומרנגים אבל הוא לא צובע בצק סוכר. קיימים צבעי מאכל טבעיים במבחר צבעים מצומצם מאוד, אך הם משמשים לשוקולד! ולא לבצק סוכר.

noa1 1

New member
טלטלים , גם אני קניתי צבעי מאכל

שאמרו לי שהם טבעיים וכשהתקשרתי ליבואן, הוא אמר לי שהם לא טבעיים. התקשרתי לכמה חנויות ובאף אחת מהן אין צבעי מאכל טבעיים לבצק סוכר. אבל אם אני אמצא אני אעדכן אותך בשמחה. ביי ותודה

למעלה