טלטול ראש

gambuz

New member
טלטול ראש

אני אמא לתינוק בן שמונה חודשים. לפני כשבועיים הבחנתי בהתנהגות חדשה שלא הכרתי: בהזדמנויות שונות הילד מטלטל את ראשו מצד לצד למספר שניות(כמו תנועה של "לא"עם הראש.) עקבתי אחר ההתנהגות וראיתי שיש מצבים מסויימים בהם היא מופיעה יותר כמו למשל כשהוא עייף או בזמן פעולת מעיים.אולם,ישנם מיקרים בהם זה מופיע סתם כך במהלך משחק או אפילו בזמן שתיה מבקבוק. כמובן שכבר קבעתי תור לרופא אך מעניין אותי האם למישהו מוכרת ההתנהגות הזאת או יודע משהו על כך. אמא מודאגת.
 

annes

New member
גם הדרדס שלי עושה את זה

וגם אני תוהה אם זה עניין מדאיג או לא - בגדול לא נראה לי שזה באמת מדאיג, אבל אני אשמח לשמוע מה הרופא אמר
 

lital_helmer

New member
מצטרפת לשאלה..

גם אצלי הוא מנענע את הראש מצד לצד. לא ברור לי למה. ועוד משהו השפה התחתונה שלו רועדת..כמו אצל תינוקות קטנים. זה לא הפסיק עוד מאז. מתי זה אמור לעבור?
 
גם אספי היה עושה את זה בגילו. כמובן

שהייתי מאוד מודאגת וחששתי שהילד לא בסדר.... לקחתי לרופא שהסביר לי שזו הדרך שלו להירגע. יש גם ילדים שמטיחים את הראש בלול/קיר. בקיצור, עבר לו אחרי כמה חוד'.
 

מייב

New member
גם אצלנו זה מופיע

כשהוא לא מרוצה בעליל. חוץ מזה, יש בתנועה הזו אלמנט של חיקוי. אצלנו הוא רואה את בעלי עושה שכיבות שמיכה, והתחיל גם לנענע את הראש מעלה מטה כשהוא על הבטן.
 
גם הבן שלי

(בן 9 חודשים) עושה את זה כשהוא עייף וגם לפעמיים כשעושה שלב 2
(
) לא נראה לי שיש עם זה בעיה.
 

gambuz

New member
וואו!!תודה רבה

לכולכן על התגובות המרגיעות. קודם כל רווח לי לשמוע שהעניין די נפוץ ולא כל כך מדאיג. כמובן שלאחר שאתייעץ עם הרופא אדאג לעדכן. גם לי פתאום זה נראה די בסדר שתינוק קטנטן יטלטל את ראשו מידי פעם. שוב תודה מקרב לב.-
 

buba300

New member
גם רומי התחילה עם זה

השבוע וזה לא נראה לי מוזר. פשוט גילתה משהו חדש..
 
למעלה