טלויזיה תמימה

eliormagick

New member
טלויזיה תמימה../images/Emo44.gif

אתם זוכרים את הסדרות טלויזיה התמימות האלה שהיו בעבר? לאן הם נעלמו... כלומר זה ברור שהתמימות נעלמה בטלויזיה מזמן והיום סדרת נעורים כמו דוסון קריק למשל שהכל היה שם מאוד תמים אפילו שהשחקנים היו בשלב מבוגר בחיים שלהם כבר התמימות תמיד הייתה בסידרה התחלפו כיום בסדרות טלויזיה כמו למשל השמיניה או האלופה או כל הדברים האלה שיש היום שמיצגים דברים הכי לא תמימים... איזה סדרות טלויזיה אתם זוכרים מהעבר שיצגו תמימות? אני זוכר את דוסון קריק ובנות גילמור(למרות שבנות גילמור לא כזה מהעבר אבל יש שם הרבה תמימות)

ladymadden

New member
אם זה מנחם...

יש את בנות גילמור בשידורים חוזרים כל יום ברבע ל7 בערב בערוץ הולמרק.

mgirl

New member
חחח לא מכירים את הבדיחה של יומטוב?

ממש תמים.. 'את הריצ', את הרצ', את הריצ'רצ' נפתח ונראה עולמות משונים...' מי הקומיקאי שסיפר את זה? לא זוכרת...

adidas88

New member
ואת השיר של אבי מסיקה?

את הריץ', את הרץ' את, הרצ'רץ' נפתח ונראה עולמות משונים מה בריץ' מה ברץ'? נסתכל ניווכח מה שיש, מה שיש בו בפנים מה בריץ' מה ברץ'? נסתכל ניווכח מה שיש, מה שיש בו בפנים! בובי למה? מה קרה ילדה למה בוכה? הריצ' רץ' לא ניפתח ובשבילי זו בעיה בובי כמה עוד תשחק ברגשות? אל תבכי תתני לבבי לנסות.. אז איך ריצ' רץ' טס אומרת לי אז תוריד ת'מכנס עולה ונכנס עם בבי משתזפת ערומה בכינרת אומרת אל תיגע בי שם אני כמעט גומרת אהה ואני בא לי כאן שוב עושה באלגן עולה ותופר את הסרט עוצר את הזמן בבי כאן מוכן אותם לדרוס תן לי מיקרופן ניגרום פה לקהל לקרוס מסתובב כמו ספירל מי יוצא מן הכלל מי מטיס את המורל כמו אלל טרמינל בפנאן חודר עמוק אל תוך הבאלגן עם הבן והגנג'ה בביללה כאן ואני לא אמשיך....

mgirl

New member
אולי

זה לא רק הסדרות שהפכו פחות תמימות אלא גם אנחנו.. זאת אומרת, כשראיתי שידורים חוזרים של תוכניות שנראו לי בזמנו מאוד מאוד תמימות (והן עדיין ביחס לדברים החדשים יותר אבל לא ברמות שחשבתי), דברים כמו צער גידול בנות, למשל, שמתי לב לאזכורים של דברים שפעם בגלל לא שמתי לב אליהם ולא ידעתי שהם קיימים... ואם אתה לא מבין על מה מדברים אתה לא זוכר ולכן התוכניות נראו לנו יותר תמימות ממה שהן בעצם... אבל מה שכן, באמת התוכניות כיום הן הרבה פחות תמימות. ומלבד זאת תעשיית הטלויזיה והקולנוע הישראלים סובלת ממה שנקרא חוסר טעם טוב, שמתבטא בעיקר בעובדה שיוצרי סרטים וטלויזיה ישראלים לא יודעים מתי להפסיק. אם בסרט אמריקאי למשל יראו את הנשיקה הראשונה וזה יהיה תמים ויפה ורומנטי ואז הם יעשו קאט לבוקר שלמחרת, אז בסרט ישראלי הם לא ידלגו גם על מה שבאמצע, כי אם אפשר להכניס קטע כזה אז למה לא? זה בטח רק יעלה את הרייטינג. ובמקרה של הישראלים זה תמיד מה שיותר וולגרי, מה שיותר ישר ולעניין, בלי רמזים ובלי רומנטיקה.. וזה חבל.. בגלל זה אנילא אוהבת כל כך קולנוע ישראלי....

gloom

New member
תיאוריה שלי../images/Emo66.gif

פעם כששידרו דברים בטלווזיה הם שידרו את זה לקהל יעד מסויים, נניח בני 25, אבל בגלל שזאת טלוויזיה אי אפשר לחסום את זה צפייה, אז יצא מזה שגם ילדים בני 15 נחשפו לתכנים האלה, ויצא מזה שהם התבגרו קצת מוקדם מידי, ואז התאימו לבני 14 המתבגרים מהר תוכניות, שקצת דומות לתוכניות של בני 25 רק עם ילדים צעירים ותקעו את זה בערוץ הילדים... ואז מי נחשף לערות הילדים? גם בני ה14 שאליהם זה הייה מיועד וגם בני ה6 שפשוט תקועים מול הטלוויזיה... ואז יוצא מזה שבעקיפין בני 6 נחשפו לטלוויזיה רוויות מין שמיועדת בכלל לאנשים בני 25.. וככה התחילה ההתדרדרות... וכמו שאנשים בשואו ביז אומרים "סקס מוכר"

סדרות תמימות...

הסדרה הכי תמימה שאני זוכר זה "באפי ציידת הערפדים"... סתם סתם מה אתה מביא שאלות קשות על הבוקר?

eden456

New member
סתם ...מצאתי קישור ..

http://zone.walla.co.il/?w=//930289 בדיוק ראיתי את זה ונזכרתי בפורום ...

למעלה