טלויזיה מארה"ב

eranut

New member
טלויזיה מארה"ב

שלום לכולם, הבאתי מארה"ב טלוויזיה סוני 51 אינצ וגם ממיר מתח עד 500W. הטלוויזיה דורשת משהו כמו 290W וכשאני מחבר אותה לממיר מתח ומשם לחשמל היא עובדת יפה מאוד. הבעיה היא שאחרי 5-10 דקות המסך מראה כמה צבעים לא ברורים לכמה שניות ואז הטלוויזיה נכבית. אני יכול להדליק אותה שוב שתי דקות מהרגע שבו היא נכבתה והבעיה חוזרת שוב. אשמח לקבל את עזרתכם בנושא, ערן

אולי זה קשור לתדר 60H כי בישראל

זה 50H מדוד את המתח מה שמוציא השנאי תחת עומס . אים 110V . קשה לי להאמין שזה מיזה . כי בכניסה של המתח למכשיר יש מיצבי מתח . מיפו לא תקבל תשובה . רק אים תזמין טכנאי שגם לא מבין הרבה בסוגייה הזו . כי לאף אחד אין ניסיון בכול הפלזמות האלה . רק לחברות הגדולות הטכנאים אולי עברו הכשרה בעניין אז מבינים הרבה יותר מטכנאי רגיל

אים זה סוני . אולי תזמין

שרות בתשלום . זה פלסמה או מקרן אחורי . כי זכוכית לא יכול להיות כזה גודל

eranut

New member
מאיפה להזמין?

הטלוויזיה היא מקרן אחורי. מאיפה אני צריך להזמין טכנאי? מישפאר או מסוני (אם יש כזה דבר שלא דרך סוני)? אני חושב שיכול להיות שיש בעיה בטלוויזיה עצמה ללא קשר למתח החשמלי.

ישאפר . זה סוני בישראל

הם נימצאים בהרצליה . חייג אלהם ושאל אים הם נותנים שרות בתשלום למוצרי סוני . השאלה איפו אתה גר ? אים כדאי לישלוח טכנאי עד שם . לי יש מקרן סוני 41 אחרי הקנייה שמתי לב שרמקול אחד לא עובד . אז לא קיבלתי צליל הקיפי . בא איש שרות של סוני מחיפה . לא פתר את הבעייה . והחליפו לי את הטלויזיה בחדשה אחרת . וכבר 3 שנים עובד 10

4Z1PF

New member
ממיר מתח?

למה הכוונה ממיר מתח? האם זה תקע/שקע שבתוכו קיים מעגל אלקטרוני שמוריד את המתח ל-110 וולט? אם כן, אין מה לסמוך עליו. במקרה כזה לא הייתי מזמין טכנאי כי אין לו מה לפתור, כי אין בעייה. הייתי עושה את הפעולות הבאות: 1. קורא הייטב את החוברת המצורפת למכשיר. חלק גדול מהמכשירים פועלים בטווח מתחים שבין 70 -250 וולט. אולי זה אחד מהדגמים האלו? 2. משיג בהשאלה שנאי (אמיתי ולא ממיר) ומנסה להפעיל את המקלט איתו. בהצלחה

פפו

New member
אם הבעייה הייתה במתח ההספקה

זה לא היה עובד מהתחלה. יש לך תקלה במקרן. רכיב מתחמם ומפסיק לעבוד ואז לאחר שהתקרר מתחיל מחדש. ישנם מכשירים שבמקום נתיך יש להם נגד עם חיבורי דו מתכת שמנתקים את הספקת ההזנה כאשר מתחממים עקב עלית הזרם. הסיבה לעלית הזרם בקומפוננט דפוק שלאחר דקות עבודה משנה פרמטרים. יש מקום להזמנת טכנאי

למעלה