טלויזיה לתינוק?

yifat123

New member
טלויזיה לתינוק?

כמה זמן כדי שתינוק יראה טלויזיה ביום?(3 חודשים)

nishnash

New member
כמה שפחות

לרב אני ממליצה לא יותר מחצי שעה ביום (וזה יותר בשביל ההורים שמקבלים ככה חצי שעה שקט) טלויזיה זה מדיום בעייתי. הוא מעודד פאסיביות ואלה הרגלים של התינוק ושלך שמתפתחים כבר עכשיו. הוא עוד יראה מספיק טלויזיה בחיים שלו.

סימבה ק

New member
ואם זו טלויזיה מותאמת לו?

כלומר "בייבי מוצארט" וכאלה? למה לא? מה רע שיראה? שיהנה?

yoyo10

New member
קודם כל מה טוב ודבר שני

הריצוד של הטלבזיה ממש לא בריא לעניים ולמוח

סקר טלוויזיה../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif../images/Emo44.gif

- בן כמה התינוק? - האם אתן מאפשרות צפייה בטלוויזיה - למה כן? למה לא? - מה רואים? -אם רואים- כמה זמן בכל יום? אני באופן אישי מאוד אנטי בגלל הפאסיביות שבעניין ןההרגלים הרעים, כולל פגיעה ביצירתיות ובעניין בדברים אחרים.מעניין אותי לשמוע איך זה אצלכן.

רינת בארץ המילים

אני מודה איתי צופה בטלויזיה לעיטים ממש רחוקות אומנם. שאני שמה אותו בסלקל והוא שר עם רינת אני לא רואה משהו שלילי בלצפות בטלויזיה כמו כל דבר כשזה לא במידה זה בסדר

lb4

New member
מגיל חודשיים וחצי פעם ביום בייבי מו

בשלב זה בייבי מוצרט בלבד

רינת ממש מככבת אצלנו

בת שנתיים ועשרה, משליכה את רינת ומימי על אמא ושחר, משחקת איתי כאילו היא רינת ואני מימי. כיף ממש.

חסוי FBI

New member
גם אצלינו רינת היא בת בית

הקטנה (11 ח') רואה ערוץ ביבי של YES לצערי כאשר אני מכינה לה אוכל וכו' אני נאלצת לשים לה טי.וי כמו כל דבר בחיים יש להגביל זאת

yoyo10

New member
רק שהוא ממש נודניק ואני

חייבת להתארגן בדחיפות לכמה דקות אין לו קלטות מיוחדות או לולי סתם הופ ברקע זה אפילו לא מגיע ל10 דקות בשבוע זה סתם מהפנט אותו ונותן לי את הזמן הדרוש והוא בן 9 חודשים וזה רק בשבועות האחרונים

הבת שלי בת ארבעה וחצי חודשים בערך

מגיל שלושה חודשים היא רואה בייבי ואן גוך, 20-30 דקות ביום אם אני ממש חייבת לעשות משהו. אני לא אנטי טלויזיה כי יש בה גם משהו שמפתח ומחנך, אבל לא חושבת שזה בריא כל כך הרבה לשבת מול המסך. השבוע למשל שלושה ימים היא לא ראתה ורק היום בבוקר בגלל שהיא התעוררה בזמן שכל הבית היה מים......... אני מאמינה שיש עוד דברים אחרים לגרות אותה ולשחק איתה כמו שאני עושה, אבל פעמיים שלוש בשבוע זה לא כזה נורא, ולפעמים אם היא לא רגועה ולא מוצאת את עצמה והיא עייפה ואני חייבת פיפי או משהו כזה אני מדליקה לכמה דקות את הלולי......וגם שמה אותה לפעמים עם לולי בייבי מוצרט........ לא שוללת את זה לחלוטין אבל גם לא רוצה להפוך את זה להרגל קבוע......

lulyK

New member
בן כמעט 3.

רואה סרטים ב-DVD, פעמיים ביום. כשהוא חוזר מהגן ב-1300 הוא נרדם מול סרט (מספיק לראות 5 דקות ממנו). וכשהוא מתעורר, הוא רואה עוד קצת. בד"כ מאבד עניין מהר יחסית. רואה כרגע בעיקר "משפחת סופר על", צעצוע של סיפור" ו"באז שנו תאור - מפדת הכוכב". בגילאים האלה דווקא נראה לי שזה מעודד יצירתיות, זה מאד הרחיב את משחקי הדמיון שהו אמשחק ממילא. התחיל לראות סרטים בגיל שנה וחצי בערך.

bar3ke

New member
הקטנה בת שנה וחודשיים

אצל המטפלת רואה לולי בזמן שהיא מכינה לה אוכל אצלינו בערך פעם ביום DVD של טיף וטף - משוגעת על זה לדעתי היתה יכולה לראות את זה כל היום. משתדלים להגביל - לא יותר מפעם ביום (בדכ רק בסופי שבוע..)

למעלה