טלויזיה לילדים

hirshfe

New member
טלויזיה לילדים

אני מתחיל להתקל בבעיה עם נדב יש המון סדרות שאני לא מרשה לו לראות כי הן אלימות לטעמי כגון בן 10. מצד שני - אני מתחיל להרגיש שיש לו לחץ בגן (כן בגיל הזה) לראות אותן. אז אני יודע שאני לא אצליח לנצח לנתק אותו מהסדרות הללו - אבל נשאלת השאלה, האם כבר עכשיו להרים ידיים? ולהגביל בסדרה אחת? בכלל זה רק הדמיון שלי או שבאמת הכל נהיה יותר אלים? פחות תמים? אני שונא את המשפט שאני הייתי ילד...

akavishon

New member
אם זה מאוד חשוב לך, אל תתפשר.

יש ערוצים שמתאימים לילדים - הופ, ניקלואידון, או איך שלא קוראים לערוץ זה... אבל כן, אצל הגדולים יותר, הכל יותר אלים.

gils33

New member
גם אני עברתי את המשבר הזה

אין יותר מידי מה לעשות- זה הגיל בסופו של דבר הוא יראה את זה,אם לא בבית אז אצל חברים. אני ויתרתי- רק מסתכל שזה לא מוגזם מידי(דם וכולי..) כבר היו להם סיוטים פעם אחת ואז הגבלנו שבוע - אין יותר מידי איך להגביל אותם.

מנסיון שלי - גם כשלא רואים את זה

בטלויזיה - הילדים בגן ילמדו אותו מהר מאוד מה זה......... אצלינו הזאטוט בן ה5 רואה תוכנית אחת ביום לפי בחירתו. כמובן שזה ספיידרמן או בן טן או בקוגן...........

gils33

New member
אז מה שה משנה בעצם??../images/Emo4.gif

זה רק מגביר אצלו את התאווה,אני בטוח שבגן או אצל חברים הוא מרותק לתוכניות האלו

hirshfe

New member
אני יודעש בגן אצלי

היא לא מראה אבל זה כי היא גננת מיוחדת היא גם נותנת להם רק מיים לשתות. שום ממתק (עוגה רק שיש יום הולדת ויש מספיק)

בגן אצלינו לא רואים טלויזיה

אי אפשר להילחם בכל החזיתות. חשוב להסביר להם שזה סרט וזה דמיוני ולר מציאותי ובמציאות אנחנו לא משתמשים באלימות אלא מדברים אחד עם השני. אולי הבסיס החינוכי הזה יעזור.

liza26

New member
למה לא להציע חלופה?

דוקא בשעות שיש את התוכניות האלו לרדת לגן השעשועים לשחק ביחד במחשב(משחקים מבוקרים) או כל פעילות אחרת?

schlomitsmile

Member
מנהל
בעיה בעייתית... וזה עוד מסתבך, כשיש ילדים גדולים וקטנים בבית. לא אאסור על בן העשר שלי לצפות למשל בבן 10, אבל אז הפשוש בן ה 6 וחצי ואף הפיצקי בן השנתיים וחצי נחשפים לזה גם. אין לי פתרון... עם הבכור הקפדתי מאד, אבל עכשיו, אני מודה בצער שהסכר די נפרץ... אני משתדלת להיות ילד הולנדי, ולמנוע הצפה מסוכנת, אבל לא יכולה לומר שאני מרוצה מהחשיפה שהקטנים בכ"ז מקבלים מעבר לכתפם של הגדולים.

למעלה